Arama sonuçları: *

• Users: dreamuiz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. dreamuiz

Renoult Megane "Motorda hasar riski" uyarısı

araç megane 2021 model, uzun yoldan sonra arabayı bıraktım sabah kaputu açtım suyuna muyuna baktım bir şey yoktu yine yola çıkacaktım ki bu uyarı geldi, bi yarım saat sonra aracı yetkili servise bildirmek üzere resmini çekip atacaktım ki kendi kendine uyarı gitti yola da çıktım bir şey olmadı...
  2. dreamuiz

Maaşı geç yatırma ve uygulanan mobbing

Bu konu hakkında yardımınıza ihtiyacım var. 2 ay gibi bir süre elektrikçi olarak çalıştım ama kendi bölümüm değildi ondan sonra bu çalıştığım yeri bulunca şartları çok takmadan (açıkçası sorduğumda kesinde cevap alamadım) yeni iş teklifini kabul etmiştim. Şimdi 10 ay oldu, akıllanalı 10 ay...
  3. dreamuiz

Bu soğutucu en tepe hangi işlemciye yeter

Sorum başlıkta: https://www.gaming.gen.tr/urun/432531/enermax-liqmaxflo-sr-argb-240mm-intel-amd-uyumlu-islemci-sivi-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ Bu arkadaş amd'de en tepe hangisine yeter, intel'de hangisine yeter. Şimdiden teşekkürler.
  4. dreamuiz

Gelen Monitör Kırık Geldi

Arkadaşa dün monitör siparişi verildi bugün geldi (vatan bilgisayardan) ve kırık geldi. Arkadaşta pek anlamaz kendisine dedim videoya çek açarken falan bir şey olursa kanıtın olur iade yaparlar. Aradıklarında ki cevap: "Gelen kargocuyu 5 dk bekletip o sıra kutuyu açarkende videoya çekmeniz...
  5. dreamuiz

1500tl hoparlör önerisi

Max 1500e kadar çıkabilirim ama alt rakamlara daha sıcak bakarım, film, müzik dinlemelik çok beklentim yok zaten cızırtı vesaire olmasın temiz sesi olsun yeter bu fiyata aman aman bi bass beklentimde yok.
  6. dreamuiz

HAVIT KB890L Klavye Deneyimlerim

Daha öncesinden havit'in kulaklığıyla ilgili yorum yapmıştım ve şimdi bu klavyeyle ilgili deneyimlerimi aktaracağım. Öncelikle fiyatına göre gayet güzel olduğunu söyleyebilirim ışıklandırmasıyla vesaire yanlardaki ışıklarıyla gayet başarılı. Driver'ı varmış ama klavyeyi görmediğine dair...
  7. dreamuiz

Muhasebede ki tecrübeleriniz?

Soru başlıkta, şu anki işimi seviyorum ama farklı bir bölümde okumak istiyorum. Her işin ayrı zorluğu var tabii ki o ayrı bir mesele direkt zor mu diye sormayacağım ama mesela "ezberin iyi değilse bu işe girme" gibi diyebileceğiniz şeyler var mı bu meslekte? Şimdiden teşekkürler.
  8. dreamuiz

Bu güç kaynağı nasıl? (fiyatı ucuz geldi)

https://www.gaming.gen.tr/urun/430487/enermax-revolution-d-f-x-1200w-80-gold-full-moduler-120mm-fanli-argb-guc-kaynagi-ert1200ewt-2-yil-birebir-degisim-garantili/ Asus tuf 750w almayı düşünüyordum ama bunun fiyatı 650w versiyonuyla neredeyse aynı (200 tl falan fark var). Nasıldır?
  9. dreamuiz

Kablosuz kulaklık önerisi

Oyun, film, müzik için mikrofonu da iyi (Fiyatına göre tabii), problem çıkarmayacak bir kulaklık önerinize ihtiyacım var. Bütçe max 7k.
  10. dreamuiz

Hava-Sıvı Soğutma hakkında

Öncelikle herkese merhaba, sürekli hava soğutma kullanmış birisi olarak ve sıvı soğutma hakkında bir takım bilgi sahibi olsam bile deneyim sahibi birisi değilim. İşte birisi diyor 2 yıl sonra pompasıydı osuydu busuydu vesairesi bozuluyor marka-model ne olursa diyorlar. Bu doğru mu? 2 yıl veya...
  11. dreamuiz

Sizce bu kasa nasıl?

https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-aerocool-p300c-3x12cm-mirror-a-rgb-fanli-panoramik-tempered-panel-matx-ae-p300c-bk-fiyati,1047178024.html?_gl=1*n4u1e2*_up*MQ..*_gs*MQ..&gclid=CjwKCAjw56DBBhAkEiwAaFsG-vGcKS5cRIGtYUa0XBvqV-eUF5Xyw8yu2kBoMgv9Gx1QE06rUjXGGxoC01gQAvD_BwE&gbraid=0AAAAA...
  12. dreamuiz

İstanbul Airsoft yeri önerisi

İstanbul'da önerdiğiniz airsoft yeri var mı? Teşekkürler...
  13. dreamuiz

"Yenilenmiş telefon alınır mı?" Sorusuna genel bir cevap

Bu soruyu çok gördüm yanıtta verdim bazılarına deneyimlerimi aktardım ama pek başka deneyim sahibi kişilerden gelen (açıklayıcı) yorumlar görmedim ve hala sorular geldiği için hiç bilmeyen birine anlatır gibi genel bir cevap niteliğinde konu açmak istedim. Yenilenmiş telefon = Daha önce...
  14. dreamuiz

Instagram'da video paylaşamıyoruz

4 tane hesap var bu 3'ünde video atabiliyoruz ama 1 tanesinde video paylaştıktan bi 10 saniye sonra kendisi geri siliyor. Başka video da denedik onda da aynısı oldu. Fotoğraf paylaşabiliyoruz sadece. Bunun sebebi ne olabilir? (herhangi bir silme nedeni yazmıyor).
  15. dreamuiz

Durağa yakın park etme cezası nedir?

Soru başlıkta, aslında tam sebebi ne bilmiyorum. 15 metreden fazla mesafe varmış gibiydi ve aslında durağın diğer ucundaki araç daha yakındı ama onu çekmediler, önümdekini, beni ve arkamdaki aracı çektiler durağın diğer ucundakini çekmediler. Çekme bedeliyle otopark ücretini ödedim, cezası ne...
  16. dreamuiz

Ekran Kartı ve M.2 İçin Termal Ped Önerileri

Hem ekran kartı için (kartın kendine göre bir ped kalınlığı olduğunu biliyorum şu marka iyidir örnek olarak da alım yeri atarsanız sevinirim) hem m2'lerin soğutma blokları için termal ped önerisine ihtiyacım var (onların belirli kalınlıkları var mı bilmiyorum). Şimdiden teşekkürler.
  17. dreamuiz

Toyota Corolla HB 200x vs Toyota Auris 200x

450 bin gibi bir bütçe ayıracağım. Bu iki araç arasında ki farklar nelerdir? Bakımları vesaire yapıldığı taktirde uzun yolda da üzmemesi benim için önemli. Auris bakıyordum sonra Corolla'nında HB'i olduğunu gördük. Sorunsuzluk diyince Corolla algısı olduğu için arada kaldım. Şimdiden teşekkürler...
  18. dreamuiz

Güvenilir ve yaşımın tuttuğu araç kiralama şirketi

Birkaç yerde baktım ama kiralama yaşı en az 21 istiyor. Yaşım 18 ve muhtemelen 1 hafta kiralayacağım. Benim bildiğim 2. şoförde seçilebiliyormuş onda da yaş soruyor mu? 18 yaş baktığımda bulamadım sizin bildiğiniz güvenilir var mı? Şimdiden teşekkürler.
  19. dreamuiz

Yaka mikrofonu önerisi

400 TL'nin üstüne pek çıkmak istemiyorum arkadaşlar onun dışında bluetooth'lu olursa daha iyi olur olmazsa da kablosu uzun olursa sevinirim. Iphone için kullanacağım, teşekkürler.
  20. dreamuiz

Taşınabilir Fotoğraf Yazıcısı Önerisi

Arkadaşlar sorum başlıkta belli, bataryalı sd kartlı bir şey arıyorum. Videolarına falan bakıyorum da kullanan arkadaş varsa kullanıcı önerisi almak isterim. Kamerayla çektiğim fotoğrafları herhangi bir yerden kolayca çıkartmak istiyorum. Bütçem 5k, üstünü pek zorlayamam. Teşekkürler...
Geri