Arama sonuçları: *

• Users: Gamze3310
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Gamze3310

Secure Boot Açınca Siyah Ekran Riski? H610M + RX 6700 XT

Battlefield 6 için Secure Boot özelliğini aktifleştirmek istiyorum fakat birçok kişi, Secure Boot’u açtıktan sonra siyah ekran sorunu yaşadığını söylüyor. Ben de aynı problemi yaşar mıyım? Bu durum şansa mı bağlı yoksa sistem bileşenleriyle mi ilgili? Gigabyte H610M H V2 DDR4 anakart...
  2. Gamze3310

Uzatma kablosu mikrofon kalitesini neden düşürür?

Masamda yer açmak için kasayı yere koymak istiyorum fakat mikrofonun kablosu yeterli değil o yüzden zamanında aldığım HyperX Cloud Silver kulaklığımın uzatma kablosunu kullanmak istedim zamanında bu kulaklığın mikforonu robotik diye kullanmamıştım mevcut harici mikrofonumu bu uzatma kablosuna...
  3. Gamze3310

Windows 10 gürültü tutma görünmüyor

Yeni bilgisayar aldım eski bilgisayarımda gürültü tutma ses ayarlarında geliştirmeler bölümü vardı güncel Realtek driverlarını tek tek denedim hiçbirinde ses ayarlarına geliştirmeler gelmedi bunu getirmenin bir yolu var mı?
  4. Gamze3310

Path of exile hesap taşıma

Steamden oynadığım path of exile hesabıma epic games den stash almak istiyorum bu mümkün mü?
  5. Gamze3310

Lenovo Legion R25i-30 Kaç cm?

Bu monitörün standını duvara sıfırladığımızda duvardan ekrana kaç cm kullanan biri ölçüp söyleyebilir mi masa derinliğim 70 cm ekran bana ne kadar yakın olacak onu merak ediyorum örnek şuan mevcut monitörümü duvara sıfırladığımda ekrana kadar 12cm.
  6. Gamze3310

Bilinmeyen aygıt ACPI\VEN_INTC&DEV_1056

Bilinmeyen aygıtım var daha önceki konularda Intel Serial IO demişler ve çözüm bulmuş ama bende işe yaramadı anarkartımın sitesinden yükledim hala geçmedi nasıl bir yok izlemeliyim? Anakartım GIGABYTE H610M H V2
  7. Gamze3310

GIGABYTE H610M H V2 Intel Bios update

https://www.vatanbilgisayar.com/gigabyte-h610m-h-3200mhz-ddr4-v2-soket-1700-m-2-hdmi-d-sub-matx-anakart.html hazır sistem satın aldım anakartı bu freedos olarak geliyormuş geldiğinde windowsu kurmadan önce mi bios update etmeliyim sonra mı ilk sorum bu ikincisi dual bios özelliği var mı bu...
  8. Gamze3310

24-25 inch monitör önerisi 2024

24-25 inch 1080p monitör arıyorum 144hz üstü olsun bütçe 6-7k genellikle pivot monitörler öneriliyor fakat stand boyunu sorduğumda kimseden cevap alamadım benim masamın derinliği 70 cm şuanki monitörümü duvara dayayarak kullanıyorum bu pivot monitörlerin arkasındaki çıkıntı ve monitörü tutan ara...
  9. Gamze3310

F/P 800TL bütçe oyuncu mouse tavsiyesi

İlk marka mouse olarak Logitech G102 kullandım AliExpress'den almıştım yıllar önce çok hoşuma gitmişti plastik kalitesi vb fakat bir süreden sonra çift tıklama sorunu başladı ve daha kötüsü mouse tekeri sayfayı kaydırmamaya ileri geri yapmaya başladı tozlandığını düşünerek fareyi söktüm ama...
  10. Gamze3310

Gigabyte anakart update yaparken hangisini seçmeliyim?

Chipset update için hangisini indiriyoruz?
  11. Gamze3310

24 inch 1080p monitör tavsiyesi istiyorum

24 inch 1080p freesync monitör arıyorum bunu buldum sizce iyi mi daha iyisi var mıdır? https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-lenovo-legion-r25i-30-67b7gacbtk-24-5-0-5-ms-full-hd-pivot-ips-fiyati,393944493.html
  12. Gamze3310

Windows kalıcı dosya silme

Bilgisayarımı satmak istiyorum fakat içindeki dosyaları kalıcı olarak nasıl silebilirim? Satın alan kişi sistemi geri yükle ile geri getiremesin istiyorum.
  13. Gamze3310

6700xt wattman sorunu devam ediyor mu? 2024

Rx 6700xt almayı düşünüyorum fakat kart ile ilgili çok şikayet gördüm wattman problemi varmış fakat başlıklar 2023 yılından klama bu yıl hala sorunu devam edenler var mı?
  14. Gamze3310

Bütçe 20k sistem önerisi

https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-sapphirerx-6700-xt-12gb-h610m-h-v2-1tb-m-2-ssd-16gb-ram.html bunu buldum 4060 den performans olarak önde gördüğüm kadarıyla 1080p için uygun mudur neleri değiştirmeliyim?
  15. Gamze3310

1k civarı kablolu mouse önerisi

Bugüne kadar logi g102 ve corsair katar pro xt kullandım şuan katar pro xt var elimde ve iki mouseda kullanmadığım halde tekeri bozuldu ileri geri yaparken takılıyor sırf teker eskimesin diye tekerdeki tıklamayı yan tuşlara makro atıyorum ona rağmen mouse tekeri bir şekilde bozuluyor yada...
  16. Gamze3310

Freesync vs Gsync hangisi uygun?

Hazır kasa satın almak istiyorum ekran kartını nvidia seçersem gsync monitör alma zorunluluğu hala devam ediyor mu eskiden öyleydi gsyncler freesynclerden daha pahalıydı eğer bütçem darsa amd ekran kartı mı tercih etmeliyim? not: mevcut bilgisayarımda nvidia ekran kartı var monitörüm freesync...
  17. Gamze3310

24 inch 1080p monitör için sistem önerisi

27 inch 2k monitör almayı düşünmüyorum 24 inch 1080p monitör alacağım ve bu ekran için nasıl bir hazır kasa bakmalıyım bütçem 20-40k tl bir de amd hazır kasa tercih edersek daha mı uygun fiyata yüksek performans elde etmiş oluyoruz bildiğim kadarıyla nvidia gsync destekli monitörler freesync amd...
  18. Gamze3310

Pc hocası hazır sistem alınır mı 18999TL

https://pckolik.com/tr/pc-builder-custom/gohot-intel-oyun-bilgisayari-i3-12100f-gigabyte-geforce-rtx-4060-16gb-ddr4-500gb-nvme-m2-ssd Videoda işlemci ve kasayı bi seviye üstü seçersek daha iyi olur demiş siz ne düşünüyorsunuz?
  19. Gamze3310

İki SSD kullanabilir miyim?

120GB SSD kullanıyorum yetmiyor yenisini alsam 2 SSD birlikte kullanabilir miyim?
  20. Gamze3310

Corsair iCUE Sol tuşu görmüyor

Corsair Katar Pro XT kullanıyorum kısa sürede çift tıklama ve tekerinde aşağı kaydırırken yukarı gitme gibi sıkıntılar yaşadım fareyi resetleyince teker düzeldi ama çift tıklama ara ara devam ediyor. iCUE yazılımında Left Click kapalı görünüyor yazılım sol tuşu görmüyor mu bunu nasıl...
Geri