Arama sonuçları: *

• Users: ErenSS25
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Gpu kendi kendine reset atıyor

Sistemim;5600x asus b450mk2 msi a650bn veya 600bn emin değilim Rx5500xt 8gb G25f2 gigabyte monitör 200hz Sistemdeki sorun şu; pc açıkken oyunda masaüstünde fark etmiyor 2-3 saniye siyah ekran veriyor ve normale de dönse kulaklığın mikrofonu dan karşı tarafa cızırtılı ses gidiyor Bazen 1 saat...
  2. E

G25f2 gigabyte 200hz iade talebi

Haziran ağustos aylarında g25f2 monitör ü hepsiburada üzerinden satın aldım Üründe ölü piksel ve 2-3 saniye siyah ekran sorunu vardı servise yolladığımda para iadesi veya değişim dediklerinde değişim istedim ama gelen üründede aynı sorunlar var tekrar servise yolladım hiçbir şey demeden panel...
  3. E

Arap parfüm önerisi 2-2.5k bütçe

Şuan 2-2.5 bin bütçem var 2.5 ün üstüne cıkamam Confidential Private Gold düşünüyorum ama kalıcılığı 4-6 saat Sizin önerinizi merak ediyorum
  4. E

Valorant durduk yere çöküyor

Selamlar, 2 gündür valorantı açtıktan bi kaç dk sonra pc çöküyor donup hiç bişey hareket etmiyor ekran Valorant ekranında kalıyor, klavye mouse çalışmıyor, işlemci soğutucunun üzerinde ki değerler kayboluyor. Ya uzun basıp ya da reset atarak kapatmam gerekiyor. Bu durum daha önce yoktu ekran...
  5. E

Çözüldü✓ Pc m2 nw görnüyor BİOS

5600x 5500xt 8gb Twinmos 512gb m.2 Asus b450mk2 Psu yeni aldım msi mag a650bn değiştirdiğim zaman açtığımda ssd görmedi Denediklerim 1-bios pilini çıkarttım 2-bios güncelledim şuan 4645 sürüm 3-cpu 8 pin girişi sağlam 4-m.2 sök tak ...Silgi ile ucunu sildim... 5-8x2 ram kullanıyorum sadece...
  6. E

Max 3k psu önerisi 650w

max 3k param var peşin taksit farketmez sistemim orta seviye minumum 600-650 w psu lazım şuan da frisby kullanıyorum ama dalgalanma oluyor
  7. E

Pc kasasına enerji içeçeği döküldü psu değişimi sıkıntı olurmu

2-3 ay önce kasanın üst havalandırma kısmından enerji içeceği döküldü , psu frisby 500w Monitör g25f2 Rx5500xt 8gb Monitör arada siyah ekran veriyor ve mikrofon bozuluyor Monitör değişimi yapıldı ama sorun devam ediyor Psu yetersiz kaldığını düşünüyorum değişimi yaparsam sorun olurmu
  8. E

Monitör 2 saniye siyah ekran veriyor

Durduk yere 2 saniye siyah ekran veriyor monitör ü garantiye yolladım değişim yaptılar ama yine oluyor (öncekini kadar sık olmuyor) gigabyte g25f2 200hz modeli Psu kasa frisby 600w 5500xt 8gb gpu Önceden 100hz monitör vardı ama sorun yoktu ,monitör ayarlarından olabilirmi
  9. E

Fc26 gpu 80 derece oluyor

Fc26 orta veya yüksek ayarlarda %99 kullanımını ile ana menüde 70-75 maç esnasında 78-80 derece oluyor
  10. E

Lego en ucuz kumandalı oyun önerisi

1-2k bandında bütçem var kumandalı veya app üzerinden kontrol edilen araba önerirmisniz
  11. E

1k gamepad önerisi!!!!!

Şuan frisby kullanıyorum pilli olduğu için piller sarkma yapıyor ve bağlantı kopuyor max 1.2k fln genelde fc oynuyorum
  12. E

Dd5 sistemde mavi ekran hatası

7800x3d ve Rog x870f Lexar ares olarak yeni sistem dizildi ve ilk denemede internet vb hiç bir şeyi görmedi sonradan ayarladık ve driver yüklemesi yaptık çalıştı. Sonrasında bios ayarları yapmaya başladık ve ram leri max mhz değerine çıktığımızda mavi ekran hatası aldık ram leri eski hızına...
  13. E

3 bine erkek parfüm önerisi

Tommy hilfiger summer edition parfümü 100 ml 2k yanına versace mavi veya kırmızı sı 30ml 1.5k ikisi alınır mı? sizce başka önerisi olan varsa yazabilirmi
  14. E

İem kulalıkdan eşit ses gelmiyor

Wraith sense iem kulaklık sesi eşit vermiyor format vb attım pc ye saol taraf daha sesli Realtek audio da eikiside eşit ve stres ses
  15. E

Valorantda 75 derce normalmi

Ekran kartı pad macun vb değişimi yapıldı ve attığı video da 45 derece falandı oyunda Ben kendi pc mi taktığımda 75 derce oluyor %99 kullanım Axle rx5500xt 8gb
  16. E

Boşta 40 derece olan gpu oyunda 85 derece

Rx5500xt 8 gb Daha buğün pad macun vb değişimi yaptım ama düşmesi gerekirken bi tık arttı. Valorant düşük ayar %99 kullanım 85 derece hotspot sıcaklığı 105 fln
  17. E

Çözüldü✓ Pc kasasının üstüne enerjisi içeceği döküdü

Pc yi hemen kapattım Üst havalandırma ızgarasında vb birikmiştir temizledim Ama ekran kartının üst metal kısmı ıslaktı ve psu ya gelmiş üstüne 1.fotogfafta frisby yazan kısımda ıslak lık var
  18. E

Monitör 2-3 saniyeliğine siyah ekran veriyor

https://app.hb.biz/n2vmqfPUmj21 G25f2 modeli Aldığımdan beri böyle normalde çift monitör kullanıyorum ama 2.monitörü çıkarmama rağmen aynı sorunu dp kablosu ayrı olarak aldım
  19. E

Acill mad 60he alınır mı?

2k bütçem var bugün hemen alabilirim https://wraithesports.com/products/madlions-mad-series-mekanik-klavye-manyetik-switch?variant=49197892042945 2 limited versiyonu arasında kaldım beyaz veya sarı-siyah olanı 3k bandına cıkamam maz 2.5 fln 200tl farka değermi swich ler
  20. E

15 k bandında tablet önerisi

Pubg gibi fps oyunlarını rahatlıkla oynatan bi cihaz lazım Fps oyunlarımda ipad daha stabil olduğu için ipad önerirsiniz sevinirim Şuan aklımdaki ipad 11 a16 Ekranı biraz büyük olduğu için pek rahat edebileçeğimi sanmıyorum ama en mantıklısı bu gibi Taksiti 6 ay olursa 20 k çıkarabilirim...
Geri