Arama sonuçları: *

1. Kuscuesref34

Cs2 düşük floatlı skin satımı

Herkese iyi forumlar açtığım kasadan bu silahı çıkarttım fakat steam pazardakileriyle arasında çok büyük float farkı var bunu daha pahalıya satabilir miyim bilen varmı
  2. Kuscuesref34

PsNow oyun açılmıyor

pazar günü çok rahat bir şekilde oynuyodum ama bugün oyunu actıgımda böyle bir hata veriyor çözümünü bilen varsa yardımcı olabilirmi
  3. Kuscuesref34

Armoury crate ışık ayarları

Herkese iyi aksamlar asus anakartım var armury crate kullanıyorum ama rgb efektleri tatmin etmiyor daha farklı animasyonlar nasıl yapabilir uygulamadan
  4. Kuscuesref34

8k bütçe wirelees kulaklık önerisi

Herkese iyi günler oyun ve müzik için wirelees kulaklık almak istiyorum rekabetçi oyunları ağırlıklı oynuyorum ne önerirsiniz
  5. Kuscuesref34

Çözüldü✓ Arctis nova 7 wireless vs ?

Nova 7 wireless almayı düşünüyorum alınır mı? veya bu fiyat bandında daha iyi bir kulaklık varmıdır
  6. Kuscuesref34

Çözüldü✓ Aura sync calışmıyor

Dün armory crate üzserinde aygıtlar görünüyordu fakat bugun görünmüyor pc yi ilk actıgımda kasanın ışıkları yanıyor fakat şifreyi girip masaütüne geldiğim anda sönüyor yardım edebilirmisinz
  7. Kuscuesref34

Toplama pc yardım 80k

herkese iyi akşamlar power mill tarzı programlar kullanmak için bilgisayar toplayacagım bütce 70 80k var ne alabilirim
  8. Kuscuesref34

4 5K bütçe psu önerisi

rx7700xt r5 5600x var kasamda psu ne alabilirim önerisi olan varmı
  9. Kuscuesref34

Oyunnun orasındayken resetleme sorunu

1 öncesine kadar böyle bir problem yoktu bf2042 oynarken bir anda kendi kendine reset atıyor pc sistem çok eski değil sorun ne olabilir anlayan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirlerse sevinirim
  10. Kuscuesref34

Min 1 TB M2 SSD ÖNERİSİ

Herkese iyi forumlar acil bi m2 ssd almam lazım yer kalmadı bilgisayarda 2 2.5k civarına çıkabilirim m2 icin ne onerirsiniz
  11. Kuscuesref34

Max 10k 2K monitör onerisi

Herkese iyi günler 2k bir monitor almak istiyorum hz 144 ten düşük olmamak sartıyla ne önerirsiniz. Aklımda bu model var ama satıcı güvenilir mi? emin degilim
  12. Kuscuesref34

240mm Sıvı Soğutucu Önerisi

Herkese iyi forumlar 3k 3.5k civarında bir bütçem var güzel bir sıvı soğutma arıyorum ne tavsiye edersiniz
  13. Kuscuesref34

240mm Sıvı Soğutucu Önerisi

Herkese iyi günler kule soğutucumu sıvı soğutucuyla değiştiricem aura sync destektli ne önerirsiniz
  14. Kuscuesref34

Kulak içi bt bulaklıgı pc ye bağlama

Herkese iyi günler razer marka bt kulak içi kulaklığım var ama bt dongle ile pc ye bağlayamıyorum ps4 kolunu bağlayabiliyorum ama kulaklık olmuyor acaba desteklemiyormu nasıl cözebilirim
  15. Kuscuesref34

Telefon için bluetooth kulak içi kulaklık tavsiyesi

Müzik dinlemek için ses kalitesi iyi olan bir kulaklık arıyorum önereceğiniz marka model varmı
  16. Kuscuesref34

Gpu için uzatma kablosu

Ekran kartımın güç girişine 8 pinlik kablo yetişmiyor ucuz yollu siyah renk bir uzatma kablosu önerebilirmisniz
  17. Kuscuesref34

Nzxt RGB Çubuk Nasıl Kontrol Edilir

Nzxt kasa aldım geçen gün ve içinden bu üründe çıktı rengini ayarlayabilmek için illa kontrolcümü gerekiyoryoksa başka bir yolu varmı
  18. Kuscuesref34

3K Bütçe Kasa Önerisi

Herseye iyi günler yeni gpu aldığım için eski kasama sığmıyor yeni kasa alacağım nzxt nın h5 flow modeli çok hoşuma gitti ama 4k bütçemi aşıyor 3k bütçem var hangi kasayı önerirsiniz psu olmayacakç ATX destekli minimum 330mm gpu destekli
  19. Kuscuesref34

rtx4070 mi yoksa rx7700xt mi

https://www.incehesap.com/asus-dual-rtx4070-o12g-ekran-karti-fiyati-62469/?utm_source=akakce.com&utm_medium=referral&utm_campaign=vitrin&v=1.93.9...
  20. Kuscuesref34

Gigabyte RX 7600 XT alınır mı?

R5 5600X işlemcim var ekran kartımı değiştirmek istiyorum gigabyte 7600xt 16gb modeli hoşuma gitti darboğaz falan olurmu ve bu fiyata mantıklımı
Geri