Herkese iyi forumlar açtığım kasadan bu silahı çıkarttım fakat steam pazardakileriyle arasında çok büyük float farkı var bunu daha pahalıya satabilir miyim bilen varmı
Herkese iyi aksamlar asus anakartım var armury crate kullanıyorum ama rgb efektleri tatmin etmiyor daha farklı animasyonlar nasıl yapabilir uygulamadan
Dün armory crate üzserinde aygıtlar görünüyordu fakat bugun görünmüyor pc yi ilk actıgımda kasanın ışıkları yanıyor fakat şifreyi girip masaütüne geldiğim anda sönüyor yardım edebilirmisinz
1 öncesine kadar böyle bir problem yoktu bf2042 oynarken bir anda kendi kendine reset atıyor pc sistem çok eski değil sorun ne olabilir anlayan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirlerse sevinirim
Herkese iyi günler 2k bir monitor almak istiyorum hz 144 ten düşük olmamak sartıyla ne önerirsiniz.
Aklımda bu model var ama satıcı güvenilir mi? emin degilim
Herkese iyi günler razer marka bt kulak içi kulaklığım var ama bt dongle ile pc ye bağlayamıyorum ps4 kolunu bağlayabiliyorum ama kulaklık olmuyor acaba desteklemiyormu nasıl cözebilirim
Herseye iyi günler yeni gpu aldığım için eski kasama sığmıyor yeni kasa alacağım nzxt nın h5 flow modeli çok hoşuma gitti ama 4k bütçemi aşıyor
3k bütçem var hangi kasayı önerirsiniz psu olmayacakç
ATX destekli
minimum 330mm gpu destekli