Arama sonuçları: *

1. B

Goodbydpi hata kodu 1058

turkey cmd calıstır dediğimde böyle oluyor windows 10 kulalnıcısıyım
  2. B

Hangi klavye daha mantıklı

MCHOSE Ace68 Air Snow White Gaming Klavye - Gaming.Gen.TR https://share.google/il1Ruz7U2nGcNs8AL Veya wraithden w75 var siyah olanı 4500e hangisi daha mantıklı veya 4500 bandında ne önerebilirsiniz
  3. B

Anakart için 24 pin argb kablo önerisi

lianli olanlardan değilde daha ucuz bir şey bakıyorum butçe 1000 gizleyici de olabilir
  4. B

Frametime dalgalanması

illet şeyden kurtulamadım ne yapıcam
  5. B

Yeni oyuncu kasası önerisi

merhaba öncelikle elimde lianli mini v2 var fakat bu kasada xfx rx 9070xt swift modelini taktıgım zaman anakartım atx oldugu için hdmi girişlerinin sadece biri boşta kalıyor kalan yerleri kasa engelliyor bunu satıp 4 5 bandına yeni kasa almayı düşünüyorum bilmiyorum suanlık aklımda bir şey yok...
  6. B

Valorant frame time sorunu

sürekli dalgalanıyor 7600 9070xt 32 ram b850 850w combom var bi türlü çözemedim
  7. B

7 bine g25 alınır mı

bütçe max 8500
  8. B

Büyük monitör/TV önerisi

Masaüstünde bilgisayarım var yanında da yatağım var FIFA dizi ve izlerken bilgisayar ekranını yansıtmak veya HDMI takmak için TV almayı düşündüm en az 36 inç bir monitör ekran kartım9070xt ve çözünürlük takıntım yok bütçem 7-8 bin zorlarsam 9 olabilir ne önerirsiniz
  9. B

Direksiyon setine vites önerisi

Bunu ikinci elden vites hariç satın aldım 9 bine 1500 bütçem var vites olarak ne önerirsiniz
  10. B

Yardım Gaming kasa önerisi acil

daha yeni lianli mini v2 atx anakartım var tam oturdu boşluksuz ekran kartı oturmuyor otursada yandaki dp girişleri gözükmüyor kapak koymuşlar açıncada tek bir tane hdmi girişi var çift monitör kullanıyorum 4 bini geçmeyecek şekilde şık kasa arıyorum montech xr hoşuma gitti
  11. B

Ekran kartı oturmuyor

Anakart yükseltme vidaları takılı fakat hala daha ekran kartının solundaki Demir kısım boşluğa girmiyor ve kartın bir tarafı havada kasam mini v2 lianli anakart b850 gaming x gigabyte ATX ekran kartı swift 9070xt napmaliyom
  12. B

3500e oyuncu klavyesi önerisi

howl games çok hoşuma gitti alınır mı bilmiyorum setup dizdiğim için şık olması gerekli yüzde 75 veya 60 almayı düşünüyorum
  13. B

Valorantta oyun takılıyor

sistemim corsair 6000mhz cl 36 16 gb 9070xt 7600 850e wifi6 gigabyte 850w fsp sıcaklıklarda baya iyi işlemci ekran kartı kullanımım yüzde 60 altında 4k dada 720pdede aynı ekran 4 5 saniyede bir takılıyor zııı diye kulak tırmalayıcı bir ses diger oyunlarda düşğk ram hatası alıyorum zatende...
  14. B

Yardım Ramleri böyle kullansam sorun olurmu

öncelikle anakartım gigabyte b850 gaming x atx 6e işlemcim amd 7600
  15. B

Dc gibi sesli sohbet için mikrofon onerisi

oncelikle iyi setup diziyorum ve kulaklık aldım kulaklıgın mikrofonu pek kaliteli değil ve standlı bir mikrofon bakıyorum yayıncı olmayı dusunmuyorum butcem baya kısıtlı çünkü almam gereken farklı şeyler var bu butçeye standlı oyun dc için kullanılıcak setupın guzelliğini bozmicak bir ürün...
  16. B

3 bine kulaklık önerisi

oyun müzik vs için fps arada oynuyorum hafif olması onemli basımın agrımaması 2500 u gecmese iyi oluır
  17. B

Ikinci el dfgt alınır mı?

direksiyon seti almayı dusunuyorum forza asetto için bütçe 4.5 vitesli olmalı ikinci ele acıgım
  18. B

Kasa içi ekran önerisi

lianli 011 compact visionh kullanıyorum butcem kısıtlı üste nasıl bir ekran alabiliirm hiçbir bilgim yok yardımcı olur musunuz
  19. B

20 bine 32 gb ram önerisi

4 slot girişim var ddr5 ve 4k oyuncuduyum
Geri