Arama sonuçları: *

• Users: Lorx61
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Lorx61

Yardım Forza horizon 5 yeni kariyer nasıl açılır

Arkadaşlar merhaba Xbox hesabı aldım fakat daha önce başkasının oynadığı save var kendi yeni savemi nasıl açabilirim acil yardım
  2. Lorx61

PC Performans Ayarlarını Nasıl Olmalı

arkadaşlar merhaba başlıktan yazdığım gibi bilgisayarımda oyun oynuyorum alabileceğim en yüksek performansı istiyorum bu yüzden hangi ayarları yapmalıyım aşağıya sistem özelliklerini yazıyorum Özellikler: CPU: İ3 12100F GPU: PowerColor Fighter RX 6600 RAM: 8+8 16GB 3200 mhz ANAKART: MSİ PRO...
  3. Lorx61

Çözüldü✓ RX 6600 %100 Kullanmıyor

arkadaşlar merhaba başlıktan yazdığım üzere rx 6600 kullanıyorum fakat mesela az önce APEX LEGENDS oynuyordumGrafikler hepsi en yüksek ultra da ama kartın kendini oyunda hiç %100 kullandığını görmedim neden oluyor bu lütfen yardım edin İŞLEMCİ İ3 12100F Not: amd nin en son ki driverında sorun...
  4. Lorx61

Yardım Bu Ekran Kartı alınır mı ?

Arkadaşlar merhaba başlıktan yazdığım gibi bir ekran kartı alacağım modeli rx 6600xt bana sıcaklıkları sanki biraz değişik geldi siz ne diyorsunuz görselleri aşağı ekliyorum
  5. Lorx61

RX 6600 ve İ3 12100F CS 2 kaç fps olur ?

Dostlar selamlar dediğim gibi işlemcim İ3 12100f rx 6600 kart alacağım birde James Donkey 240hz monitörüm var 240 fps alabilir miyim bu sistemle ?
  6. Lorx61

Öneri GTX 1080 2 Model Arasında Kararsız Kaldım

Arkadaşlar merhaba bütçem 5000₺ gtx 1080 almaya karar verdim Lütfen bütçeni yükseltip şunu al demeyin imkanım olsa zaten yaparım ama 5000₺ ye önerdiğiniz kart varsa değerlendiririm Kararsız kaldığım modeller: 1. MSİ AERO GTX 1080 2. MSİ GAMİNG X GTX 1080 Not: 1 Gaming x i bir bilgisayarcı...
  7. Lorx61

Öneri 4000₺ yi geçmeyecek monitör önerisi

Arkadaşlar merhaba 4000 tl yi geçmeyecek monitör tavsiyesi lazım çok çok iyi bir beklentim yok ölü pixel yapmasın sorun çıkartmasın yeter birde 144hz olsa minimum iyi olur
  8. Lorx61

Öneri GTX 1660S Den Hangi Ekran Kartına Geçmeliyim ?

merhaba arkadaşlar başlıktan yazdığım gibi 1660s den hangi ekran kartına geçmeliyim şuan ki 1660s i satıp toplamda 7K bütçe olucak önerileriniz nelerdir
  9. Lorx61

Yardım SSD Sağlığı Nasıl Ne Durumda ?

Arkadaşlar merhaba SSD sağlığı görsele eklediğim gibi SSD modeli Sandisk SSD Plus 120gb
  10. Lorx61

İlk defa ParamGüvende kullanıyorum yardım eder misiniz

arkadaşlar merhaba başlıktan yazdığım üzere ilk defa pram güvende kullanıyorum ve bu gün bir ilan verdim hemen alıcı çıktı alıcı param güvende ile ürünümü satın aldı fakat ben 18 yaş altı olduğum için bu güne kadar e devlet şifresi çıkartma gereği duymadım neyse alıcı ürünü aldı sahibinden...
  11. Lorx61

1TL ye ürünler aldığımız sitenin adı neydi ?

arkadaşlar merhaba biliyorum bu şekilde anlatmak biraz garip ama bir tane site vardı belirli aralıkla bazı ürünler 1TL oluyordu klavye mouse kulaklık gibi o sitenin adı neydi ?
  12. Lorx61

Öneri İ5 12400F için Sıvı Soğutma Önerisi

Arkadaşlar merhaba başlıktan yazdığım gibi İ5 12400F için sıvı soğutma önerisi lazım Önerebileceğiniz FP bir şey var mı NOT: HAVA SOĞUTUCU AL DİYENLER OLUCAKTIR İLLAKİ AMA SIVI SOĞUTMA İSTEYEN KİŞİ GÖRÜNÜŞE ÖNEM VEREN BİRİ BU YÜZDEN LÜTFEN SIVI SOĞUTMA ÖNERİN.
  13. Lorx61

Öneri 10-12K arası Ekran Kartı Önerisi

arkadaşlar merhaba başlıktan yazdığım gibi 10-12K arası bir kart arıyorum arkadaşa ne önerirsiniz nvidia amd fark etmez performans önemli.
  14. Lorx61

Öneri Redmi Note 8 için Deji batarya önerir misiniz ?

Arkadaşlar merhaba başlıkta yazdığım için elimde bir adet eskiden annemin kullandığı note 8 i var fakat şöyle bir sorunu var cihaz şarja bağlıyken çalışıyor şarjdan çektiğin an gidiyor bu yüzden bende bu cihaza bi batarya taktırıp satmak istedim batarya öneriniz var mı ? daha önce Deji adlı...
  15. Lorx61

Öneri Uncharted oynama sırası nasıl olmalı ?

Arkadaşlar merhaba başlıktan yazdığım gibi Uncharted oynama sırası nasıl olmalı biliyorum normalde 1-2-3-4 diye gider ama bunların arasında işte 1. oyunda kayıp miras yazması gerekiyormuş ama Hırsızlar Mirası Koleksiyonu yazıyor bu yüzden kafam karıştı sizden ricam detaylı bir şekilde hikayenin...
  16. Lorx61

Öneri Bu 2 kulaklıktan hangisini önerirsiniz ?

Başlıktan yazdığım gibi aşağıya bıraktığım 2 kulaklıktan hangisini önerirsiniz https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-havit-gamenote-h2037d-rgb-kablolu-mikrofonlu-kulak-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,460523471.html...
  17. Lorx61

Yardım Değişime giden ürünü nasıl iade edebilirim ?

Arkadaşlar merhaba bu gün Hepsiburada gelip kapımdan ürünü aldı ve değişime gitti daha satıcıya teslim edilmedi ama bunu tamamen iade edip paramı almak istiyorum ne yapacağım taleplerim sayfasında talebi düzenlede sadece açıklamayı düzenleyebiliyprum
  18. Lorx61

700TL ye kulaklık önerisi

başlıktan yazdığım üzere 700 TL civarına oyun oynayacağım ve ara sıra müzik dinleyeceğim bir kulaklık arıyorum
  19. Lorx61

Bu bilgisayarı ne kadara satabilirim

arkadaşlar merhaba aşağıya özelliklerini yazdığım kasayı ne kadara satabilirim özellikler: işlemci İ3 6. nesil anakart MSİ B150M ram DDR 4 4GB hdd 480GB psu 350 watt ekran kartı msi gt710 güvenlik etiketli
  20. Lorx61

Yardım PC Ses sistemi tavsiyesi

arkadaşlar merhaba öncellikle dün almış olduğum https://www.hepsiburada.com/dark-sp-215-total-11w-rms-2-1-multimedya-isikli-speaker-dk-ac-sp215-p-HBCV00004U0IAP-yorumlari?sayfa=1&filtre=1,2,3 bu ses sistemini kullanıyorum fakat şöyle bir sorun var windows da sesi %15 %20 altına çekince seste...
Geri