Arama sonuçları: *

• Users: kadirt.
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. kadirt.

Çözüldü✓ Hangi BT Hoparlör Daha İyi?

Merhaba, aşağıdaki hoparlörden hangisi iyidir? Önemli olan ses kalitesi. Bu bütçelerde başka önerdiğiniz var mı? Şimdiden teşekkürler. Anker Soundcore Pyro Mini Bluetooth Hoparlör - Çoklu Işık Efektleri - 6W'lık Güçlü Ses - 10 Saat Çalma Süresi - Siyah - A31A0 Sepette 649,00 ₺...
  2. kadirt.

Android TV'ye Office PowerPoint Viewer Yükleme

Merhaba arkadaşlar, Bilgisayardan bağlanmak yerine direkt televizyonun içine PowerPoint sunusunu yükleyip açmayı düşünüyoruz. Fakat Play Store da TV'lere her şey yüklenmiyor. Apk olarak bilinen bir viewer kurmak istedim. Kuruluyor fakat uygulamadan geri atıyor. Sizce bunu nasıl çözebiliriz...
  3. kadirt.

❌İndirim Bitti! Anker Soundcore Liberty 4 NC - 2499₺

Anker Soundcore Liberty 4 NC TWS Bluetooth 5.3 Kulaklık - Hibrit Aktif Gürültü Önleme - LDAC ve Hi-Res Wireless Sertifikalı - A3947 - Kadife Siyahı (Anker Türkiye Garantili)...
  4. kadirt.

Çözüldü✓ 1.5 - 2K Bütçeye BT Kulaklık (Kulak içi)

Merhaba, bundan önce anker soundcore r100 kullanıyordum kayboldu maalesef. Ses kalitesinden oldukça memnundum o yüzden onun seviyesinde bir kulaklık arıyorum. https://www.akakce.com/bluetooth-kulaklik/en-ucuz-anker-soundcore-life-note-3i-tws-anc-kulak-ici-fiyati,1853511037.html Kafamda bu...
  5. kadirt.

Koltuklar fiyatına göre ne kadar fark edebilir?

Merhabalar, başlıkta da olduğu gibi koltuk pahalı olunca aşırı fark oluyor mu? Koltuk almayı düşünüyorum fakat rahat ve kullanışlı olması benim için yeterli. Günlük en fazla 3-4 saat kullanıyorumdur. Denediğim koltuklar Hawk Fab serisi ve İkea Markus. İkisi de 6,5 - 7k civarında. Her ikisi de...
  6. kadirt.

7000 ₺ BÜTÇE KOLTUK ÖNERİSİ

Merhaba, Bütçe 7k. Hawk V4 veya V6 düşünüyordum fakat C serisini keşfettim. Aralarındaki fark nedir? Sadece renk farkıysa C serisi tercih edebilirim. Bir de BİM de XDrive 15'li ve Akdeniz serisi koltuklar piyasasına göre daha ucuza satılıyor. Bu fiyatlarda hangisini tercih edersiniz...
  7. kadirt.

6000 ₺ KOLTUK ÖNERİSİ

Merhaba, En fazla 6k'ya hangisi tercih edilmeli? Araştırdığımda bu fiyatta hawk ile xdrive öne çıkıyor. Hangisi daha kullanışlı ve rahat? Bunlardan başka önerebileceğiniz var mı? Teşekkürler https://www.akakce.com/oyuncu-koltugu/en-ucuz-xdrive-15-li-profesyonel-fiyati,732368680.html...
  8. kadirt.

Xbox Kolu İçin Pil ve Bluetooth Önerisi

Merhaba arkadaşlar, geçenlerde xbox 9. nesil kol almıştım fakat kabloyla oynuyorum. Yok mu şöyle tam bir f/p şarjlı pil (adaptörüyle birlikte) ve bluetooth adaptörü? Önerilerinize açığım. Ne kadar ucuz o kadar iyi. Teşekkürler
  9. kadirt.

İtopya Xbox Gen 9 Alınır Mı?

Merhaba arkadaşlar, İtopyada iki farklı xbox gen 9 var ikisi de aynı fiyat biri siyah biri beyaz. Renk fark etmiyor. Ürün kodları farklı biri QAT biri QAS belki renklerinden dolayı olabilir diye düşündüm. Aklıma takılan konu acaba bunlar tr garanti mi ithalat mı? İtopyaya sorduğumda yanıt...
  10. kadirt.

Çözüldü✓ Xbox 8-9. Nesil Nerden Alınmalı?

Merhaba arkadaşlar, Uzun süre boyunca almak için kol araştırdım ve en sonunda xbox gen 8 veya 9 dan birisini almaya karar verdim. Fakat şimdi de nerden almam gerektiği konusunda kararsızım. İkinci eller sıfırlarına göre oldukça uygun fakat başına bir şey gelme...
  11. kadirt.

1k Bütçeye Kablosuz Gamepad

Merhabalar, Bütçe max 1k. FC24 için sıfır kablosuz gamepad arıyorum. F710 düşünüyorum. Başka önerebileceğiniz kollar var mı? Şimdiden teşekkürler.
  12. kadirt.

DarkFlash DC-240 Sıvı Soğutma Alınır Mı?

Merhaba arkadaşlar, Nette gezerken bu soğutucuyu gördüm fiyatı diğer 240 mm olanlara göre ucuz geldi sizce alınabilir mi? Teşekkürler https://www.n11.com/urun/darkflash-radiant-dc-240-240mm-sivi-sogutma-siyah-34969960?magaza=trbilgisayar
  13. kadirt.

Çözüldü✓ 500 ₺ gamepad önerisi

Herkese merhaba 500 ₺ civarı genellikle FC24 oynamak için kol bakıyorum. Bütçe biraz daha artabilir. F310'u deneyimlemedim fakat forumlarda FC24 için iyi olmadığını yazdıklarını gördüm. Çakma DS4'lerde uzun süreli kullanım şüphem var. Uzun süredir kullanıp memnun olan varsa onlar da olabilir...
  14. kadirt.

Çözüldü✓ 1 1.5 K arası kablosuz gamepad ve bt adaptör önerisi

Merhabalar, FC 24 için iki adet kablosuz gamepad bakıyorum fakat kablosuz için bt adaptöre de ihtiyacım var. Bütçe en fazla 1.5 k. Hem 2 adet bt kaliteli kol hem de iyi bir bt adaptör önerisinde bulunabilir misiniz? Bt adaptör yerine wifi ve bt ikisi birlikte olan pci kartlar da iş görür mü...
  15. kadirt.

Çözüldü✓ 1000 ₺ 'ye kadar klavye önerisi

Merhabalar, Maksimim 1000₺ bütçe aralığında klavye önerisinde bulunabilir misiniz. Tercihen Türkçe Q olursa daha iyi olur. Aşağıya birkaç örnek klavye bırakıyorum. Şimdiden teşekkürler. https://www.incehesap.com/lenovo-lecoo-gk304-mekanik-klavye-fiyati-66930/...
  16. kadirt.

Çözüldü✓ İlerisi için nasıl bir sistem tercih etmeliyim?

Merhabalar, Kafamda sadece kasa için 20.000 25.000 bandında sistem toplamak var. Bütçe cüzi miktarda artabilir. ilerleyen dönemlerde güncelliğini koruyabilmek için DDR5 sistem toplamak istiyorum, hem de 4060ti 'lı bir sistem olsun istiyorum fakat 4060ti olunca 30k bandını bulabiliyor. Örnek bir...
Geri