Arama sonuçları: *

• Users: Kusho
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

flash bellek videolar bozuk

Flash bellekteki videoların bazılarının adı ve uzantısı değişmiş bazıları normal ama açmayı deneyince ya bozuk şekilde açılıyor ya da açılmıyor. Antivirüs bir şey bulmadı. Videolar nasıl açılabilir?
  2. K

halloldu

halloldu
  3. K

halloldu

halloldu
  4. K

konu kapandı

konu kapandı
  5. K

Xiaomi hesabı yok ama var gözüküyor

Hesap birkaç yıl önce yanlışlıkla silinmişti sanırım tam nedenini hatırlamıyorum. Ama ayarlar -> Xiaomi hesabı'na gelince bir hesap olduğu gözüküyor. Şifreyi sıfırla deyince telefon numarasını girince böyle bir hesap yok diyor. Cihazlar'da telefon gözükmüyor ve hesabı sil deyince hiçbir şey...
  6. K

Bankadan gelen onay kodunda neden kimseyle paylaşmayın diyor?

Para transferi için verilen kodlarda vs. kimseyle paylaşmayın diyor. Kod paylaşılsa paylaşılan kişi bu kodla ne yapabilir? Ya da kodu yazıp para transferini gerçekleştirdikten sonra kodun hala bir anlamı ya da tehlikesi kalır mı?
  7. K

konu yok

konu yok
  8. K

İnternet bir anda gidiyor

İnternete bağlıyken bazen bir anda gidiyor ve internet listesinde adı gözükmüyor 1 dk sonra falan geri geliyor. Önceden de oluyordu son zamanlarda olmuyordu intelin driver yardımcısından wifi driverı güncellendi yine başladı ama onunla mı alakalı o da meçhul.
  9. K

halloldu

halloldu
  10. K

Discord Double Counter botu nedir?

Bu bot tam olarak ne?
  11. K

mp3indirdur güvenilir mi?

Bu tarz sitelerin riskli olduğunu biliyorum ama sadece mp3 indirmek, herhangi bir reklama vs. tıklamamak da sorun yaratır mı?
  12. K

Soru yok.

Halloldu.
  13. K

Pi Network güvenli mi?

Birkaç yıl önce ilgileniyordum hala durduğunu fark ettim. Son zamanlardaki gelişmeleri ne oldu? Tehlikeli bir durum söz konusu mu?
  14. K

halloldu

halloldu
  15. K

HEUR:Trojan-PSW.Win32.Stealer.gen nedir?

The Stanley Parable: Ultra Deluxe Türkçe Seslendirme yaması pazar çıkmıştı, indirdim. Yamayı yapan ekip güvenilirdi Discordlarında da 10-15 kişi indirmiş konuşuyordu. İndirdim kurulumu yapınca Kaspersky HEUR:Trojan-PSW.Win32.Stealer.gen uyarısı verdi. Silme işlemine tıkladım. Biraz araştırdım...
Geri