Arama sonuçları: *

• Users: Srdoğan
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Srdoğan

Metro last light redux oyundan atma problemi

selamun aleyküm geçen hafta uzun süredir oynamak istediğim metro serisine başladım 2033 türkçe yamalı sorunsuz bir şekilde bitirdim fakat Metro last light türkçe yama kurdum hiçbir sıkıntı yoktu ama bir bölgede 3. silahı almaya çalıştım ve hiçbir hata vermeden oyundan attı farklı silahları...
  2. Srdoğan

60 k bütçeyle laptop önerisi

Öncelikle merhaba 60 k bütçe ile üst düzey oyunları rahat bir şekilde oynayabileceğim bir laptop arayışına girdim gezinirken farklı markalardan modeller seçtim fakat donanım anlamıdan benim pek bi bilgim yok haliyle modeller hakkında da pek bir bilgim yok araştırdım markalar anlamında birkaç...
  3. Srdoğan

Kablosuz oyuncu mouse önerisi

Öncelikle merhaba Kablosuz oyuncu mouse almak istiyorum ama fiyatları birbirine yakın 4 kablosuz mouse arasında kaldım. Genellikle valo oynuyorum. Tutuş şeklim genelde claw ama bazen palm şeklinde de kullanabiliyorum o an nasıl rahat edersem. Farklı bir öneriniz varsa onları da bekliyorum Havit...
  4. Srdoğan

40000 TL BÜTÇELİ OYUNCU LAPTOP ÖNERİSİ

40 bin tl bütçeli ryzen işlemcili en az 4060 ekran kartlı min 24 ram fiyata göre 16 da olabilir kendim yükseltebilirim laptop önerilerinizi bekliyorum
  5. Srdoğan

11 PRO MAX KAÇA ALINIR

merhaba sevdiğim bi abimde 11 pro max var piline kadar orjinal, galiba hiç açılmamış kozmetik olarak da yakından çok dikkatli bakarsan kılcal çizikler var gayet temiz 1 yıl garanti veriyor peşin alamadığım için 6 ay taksitle 34-35 bin oluyor sizce mantıklı mı(0 telefonlara da baktım karta max 3...
  6. Srdoğan

Valorant giriş ekranında takılı kalıyor

1 haftadır oyuna giremiyorum giriş ekranında takılı kalıyor internette gösterilen şeyleri yaptım olmadı güncellemeleri yaptım olmadı oyunu sildim tekrar yükledim gene olmadı en son çare pc format attım gene aynı. Bu durumu yaşayan bilgisi olan birisi var mı yardımcı olursanız sevinirim
  7. Srdoğan

Kablosuz oyuncu maose

Fiyat performans kablosuz oyuncu mouse arıyorum elim normal büyüklükte tutuş şeklim pençe diye geçiyormuş ve hafif olmasın elimde yokmuş gibi oluyor ve oynu oynayamıyorum genelde fps oyunları oynuyorum bütçem 1500 bütçeyi geçmezse güzel olur
  8. Srdoğan

Dying Light Enhanced Edition paketi alınır mı

Pc özellikleri olarak ortalamanın bi tık altı pc var dying light 2 kaldırmıyor bende 1 yöneldim hem paketi de indirimde ama oynanış ve görüntü olarak tatmin eder mi ve paket fiyatı uygun mu sizce tavsiye edermisiniz
  9. Srdoğan

Proton vpn güvenilir mi

İnstagrama girebilmek için pvn araştırmasına girdim ve proton diye bi vpn buldum kullanan var mı güvenilir mi girişte gmail adresimi istiyor girsem sıkıntı yaşarmıyım
  10. Srdoğan

Ram değişimi sonrası pc açılmıyor

Merhaba lenovo v15 g2 alc model bilgisayarıma ram takmak için kasayı açtım pil soketini me olur ne olmaz diyerek söktüm ram taktım ve kapattım ama şuan pc fanı kısa süreliğine açıyor ve kapatıyor başka hiçbir tepki yok pc açılırken klavyede bazı ışıklar yanıyordu onlar da yanmıyor bunun nedenini...
  11. Srdoğan

Battlefield 1 hangi dlc alınmalı

Yaz indirimlerinde Battlefield 1 indirime girmiş almak istiyorum genel olarak online oynayacağım ama oyun zevkini artıracak dlc öneriniz var mı ya da dlc almama gerek var mı
  12. Srdoğan

Instagram alakasız reklamlar

Selamun aleyküm öncelikle Instagramım yaklaşım 1-2 haftadır alakasız reklamlar çıkıyor erkeğim kadın geceliği mayo bikini gibi bir sürü reklam çıkıyor (en çok hikayeler arasında ve reels) ben hem reklamı hem reklam vereni engellemekten bıktım bi de üstüne engelledikçe daha çok çıkmaya başladı...
  13. Srdoğan

Facebook Payment habersiz para çekme

Bugün fark ettim 2 aydır facebk payment diye bir firma 1 dolar para çekiyor 3-5 dk içinde iade ediyor nedir bilgisi olan var nasıl iptal edilir
  14. Srdoğan

Telefonum çalındı ne yapmalıyım

Merhaba eski bi telefonum vardı nolur nolmaz diyerek bi köşede duruyordu abimin telefonu arızalanınca ona verdim ve o da iş yerinde çaldırmış cihazı kullanmıyordum ama bütün hesaplarım açık belki konum bilgisi alırım diyerek gmail hesabımdan çıkmak da istemiyorum cihazda şifre var şifreyi...
  15. Srdoğan

Windows kurulum önerisi

Lenovo V15 G2 Alc Amd Ryzen 7 5700U 8 GB 512 GB SSD Freedos 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar 82KD0044TX https://www.hepsiburada.com/lenovo-v15-g2-alc-amd-ryzen-7-5700u-8-gb-512-gb-ssd-freedos-156-fhd-tainabilir-bilgisayar-82kd0044tx-p-HBCV000030B4UP?magaza=BT+Teknoloji&url_src=ios-product-detail...
  16. Srdoğan

Dizüstü bilgisayar önerisi

Selamun aleyküm ben kendim ve ailem için max 15 bin tl civarlarında dizüstü pc arıyorum çok büyük oyunları oynatmasına gerek yok genel olarak günlük işler için kullanacağım ve ram ssd gibi şeyleri değiştirerek beni uzun bir süre götürecek işlemcisi güzel bir dizüstü bilgisayar araştırıyorum...
Geri