Arama sonuçları: *

• Users: /Aizen\
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. /Aizen\

POCO manipülasyonu✓ (Lütfen tamamını okuyorum)

Bu konu bir teknik sorun değil tam olarak, pişmanlığımı dile getireceğim bir konu olacak. 1: İstanbul Forum AVM Evofone mağazasından POCO F7 Pro aldım. (13 Eylül 2025) 2:Çok güzel manipüle edildim oradaki çalışanlar tarafından. Yok "Bu çok iyi", yok "Onu alma bunu al" Gibi sözcükler kulağa o...
  2. /Aizen\

Öneri Sağlam bir Laptop Önerisi

Hocalarım min. 15.000 max. 20.000 bütçem Uygun bir öneriniz varsa yazar mısınız? (Oyun kriterini göz önünde bulundurarak)
  3. /Aizen\

Linux'te Ghostrunner açılmıyor

Heroic Games Launcher üzerinden Epic Games' e bağlanıp Ghostrunner indirdim ama oyun açılmıyor. O mübarek elleriyle konuya hakim olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim.
  4. /Aizen\

25-30 K arası Telefon önerisi

Varsa güzel önerileriniz yazarsanız çok sevinirim.(XİAOMİ HARİÇ)
  5. /Aizen\

Android İmei kaybetmeden HyperOS 2'yi nasıl Yükleyebiliriz

Arkadaşlar şimdi bende kaçak bir Redmi Note 12 4G cihaz var. Olay şu; Bu telefona geçen sefer HyperOS 2 güncellemesi geldi. Bu bildirimler sürekli beni rahatsız ediyor ama açıkçası güncellemek istemiyor değilim. Ama şöyle bir şey var ki normalde güncellediğin zaman imei gider. HyperOS 1...
  6. /Aizen\

Gta 4 mü , Gta 5 mi?

Uzun zamandır SA oynuyorum. Arada bi GTA 3 atmışlığım vardır. Şimdi yeni birine başlamak istiyorum. Sizce hangisi daha iyi?
  7. /Aizen\

Bilgisayarımdaki zararlı dosyayı silemiyorum yardım!!!

Arkadaşlar lütfen yardım edin... LD player adında android emülatörü yükledim sonra kaldırdım. Dosyayı silemiyorum yönetici izni verilmesi gerekiyormuş halbuki izin verdim silemiyorum. Şüphelendim biraz önce virustotal'de tarattım birsürü zararlı dosya bulunuyor şimdi napıcam bileniniz varsa...
  8. /Aizen\

Uyguna el konsolu öneriniz varmıdır?

Sıfır veya ikinci el farketmez. Her önerinize açığım...
  9. /Aizen\

Öneri Ucuza XPG Kasa kaliteli midir?

Hem 4 fanlı, hemde tanıdık marka ama bana çok ucuz geldi. Kaliteli bir kasa mı acaba,kullanan varmı? https://m.n11.com/urun/xpg-valor-air-temperli-cam-mid-tower-oyuncu-bilgisayar-kasasi-siyah-28537330?magaza=tebilon&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel
  10. /Aizen\

Kaşımın ortasını alırken fazla aldım.

Dün jiletle kaşımın ortasını alayım dedim,sürdüm. Sanırım biraz fazla aldım. İki kaşım da çok çirkin duruyor sizce ne yapmalıyım?
  11. /Aizen\

20.000 TL'ye hazır sistem önerisi

18.000TL'ye hazır sistem buldum. Alınır mı? Yükseltme yapılabilir mi? Öneriniz nedir? https://www.itopya.com/ataberk-dogan-ecoboost-v3intel-core-i3-12100fgigabyte-geforce-rtx-4060-windforce-oc-8gb16gb-ddr4_h24891
  12. /Aizen\

Şüpheli dosyaları engelleyen eklenti önerisi (Tarayıcı için)

Eskileri yaşatmak adına Spider-Man:Web of Shadows indireceğim. Başlıkta da olduğu gibi, bildiğiniz veya kullandığınız bir eklenti önerir misiniz?
  13. /Aizen\

İncehesap'tan 17.000 TL'lik sistem alınır mı?

İncehesap'tan 17.000TL'lik bulduğum hazır sistem sizce alınır mı? https://www.incehesap.com/machete-dual-oyuncu-bilgisayari-fiyati-64251/
  14. /Aizen\

12.000 TL Telefon önerisi...

Annem 3 yıldır Redmi Note 9 kullanıyor. Ona sürpriz olarak yeni bir telefon almak istiyorum. Öneriniz varmıdır?
  15. /Aizen\

Half-Life'da son bölümü geçemiyorum..

Half-life'ın "Nihillant" görevini 30 kez denesem de bitiremedim! Yok mu şu işin kolay bir yanı? Bilen varsa söyleye bilir mi?
  16. /Aizen\

Çözüldü✓ En Ucuz Rtx 4060 alınır mı?

Hepsiburada da 10,699 TL'ye RTX 4060 buldum. Hemde Overclock'lu. Sizce bu ekran kartı alınır mı? https://www.hepsiburada.com/gainward-rtx-4060-ghost-oc-8gb-gddr6-128-bit-nvidia-ekran-karti-pm-HBC00005B58DZ
  17. /Aizen\

Çözüldü✓ "Driver'ı İntel'den yüklemek,OEM özelleştirmeyi kaldıracaktır"

Selamün Aleyküm iyi akşamlar. Laptopuma yeni grafik sürücüsü indireceğim, ancak resimdeki uyarıyı alıyorum. Fikriniz varsa yardım edebilir misiniz? Resimde LG'de daha yeni grafik sürücüsü bulunduğunu söylüyor. Ama benim PC markası CASPER.
Geri