Arama sonuçları: *

• Users: Zephyrggz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Z

Tükendim artık ne yapacağımı bilmiyorum

Arkadaşlar 2.5 senedir lisans okuyorum vizeler geldi okul uzadı baya berbat durumdayım zaten istemeden gelmiştim bu zamana kadar bir işte çalışmadım adam akıllı yani anlayacağiniz her şey bitti gibi üniversiteye baştan hiç gitmek istemiyordum ailemin zorlamasi ile istemedigim bir şehirde iğrenç...
  2. Z

İş bankası maximum genç kart

Arkadaşlar üni okuyorum is bankasindan kredi kartı çıkarmak istiyorum başvuru kısmına gittiğim vakit mesleğe üni öğrencisi seçiyorum eğitim durumunu üniversite seçiyorum çalışma durumunu da yine üni öğrencisi seçiyorum fakat anlamadığım bişey var kart başvurusu kısmında altta mezuniyet tarihi...
  3. Z

İzmir'de nerede ders çalışılır ?

Arkadaşlar izmir'de ders calisabilecegim mekanlar var mı bildiğiniz kütüphane, cafe ksk de yaşıyorum.
  4. Z

ASKERLİK TECİLİ HAKKINDA YARDIM

arkadaşlar üni okuyorum okulu bıraktım şuan 7 yıl tecil hala duruyor okul devam ediyor ama gitmiyorum yani biraktim bir daha yks giricem şimdi asıl sorum şu ben bu üniye başladigim zaman askerliğim ertelenmemişti bende öğrenci işlerine gitmiştim onlarda askerlik şubesine gitmemi söylemişti bende...
  5. Z

4 Yıllık üniversiteyi bırakıp 2 yıllık üniversiteye geçmek

Selam arkadaşlar 1.5 yıldır Kayseri'de okumaktayım hem evime uzak olmasın'dan hemde yurt şartlarının berbat olmasından dolayı tekrar yks girip kendi yaşadığım yerde 2 yıllık programcılık okumak istiyorum, bunun en büyük sebebi KYK şartlarının gerçekten berbat olması 18 kişi 2 tuvalet...
  6. Z

KYK YURT İZİN HAKKINDA YARDIM

Arkadaşlar vizelerden sonra memleketime döndüm döndüğüm gün saat 22.00 i geçtiği için izin alamadım bende bir sonraki günden itibaren aldım yurt iznini şimdi yurt izni onaylandı fakat izin gününden hiç düşmemiş hala aynı duruyor acaba bı sorun olabilir mi bizim yurttada şöyle bı kural var 3 gün...
  7. Z

Yeni hat alacağım kafamda bazı soru işaretleri var yardımcı olur musunuz ?

Agalar yeni hat alacağım muhtemelen Turkcell olacak direk yeni sim kartı yeni numara olucak yani 0 , şuan kullandığım hat pederin üstüne her neyse şimdi kafama takılan bazı sorular var belki bilen birileri vardır diye geçmeden önce yazayım dedim 1-) yeni hattı aldıktan sonra kaç saat içinde...
  8. Z

Turkcell den online hat alan var mı ?

arkadaşlar türkcellin websitesi üzerinden müşterisi olacağım kendime hat alacağım kapıya kargo ile geliyor sanırım fakat aklımda soru işretleri var şimdi; 1-) hat eve tahmini kaç günde gelir ? 2-) hat eve geldiğinde sitede hat alırken ödediğim ücretten başka extra bir ücret öder miyim ? 3-) hat...
  9. Z

İnternetten para kazanabilir miyim ? (Cep harçlığı)

Arkadaşlar başlıkta da yazdığım gibi internetten para kazanmak mümkün mü en azından cep harçlığı çıksın üni öğrencisiyim yurtta kalıyorum ve para yetiştirmek çok zor en azından iki üç bişey kazanabileceğim bir yöntem varmıdır ne bileyim anket doldurma vesaire bildiğiniz bir site varmıdır ?
  10. Z

Garantibbva paracard

Arkadaşlar dün garantibbva hesabı açtım hesabımda banka kartım gözüküyor ama başvuru kısmına geldiğimde herhangi bir kart başvurusu gözükmüyor kargo takipi yapamıyorum "kart basılmıştır adresinize gönderilecektir" diye bir sms de gelmedi acaba kart sonra basılıp adresime gönderilir mi yoksa...
  11. Z

RDR 2 Epic Games kütüphanem de bulunuyor fakat social club hesabıma erişemiyorum

Selam arkadaşlar başlıkta da gördüğünüz üzere RDR 2 oyununa sahibim Epic Games kütüphanemde bulunuyor fakat Social Club hesabımı unuttum ve büyük ihtimal ile social club da açtığım hesabımın gmailini sildim başka bir gmail ile rdr 2 yi açmaya çalışsam da olmuyor diğer hesapta bağlı kaldığı için...
  12. Z

Xaomi HyperOS Bootloader kilidi nasıl açılır ?

Merhaba, Elimde Redmi note 12 pro 4g cihazı var HyperOS dan memnun olmadığım için miui 14 e geri dönmek istiyorum fakat bootloader kilidini bir türlü açamadım yardımcı olur musunuz ?
  13. Z

Düşük sistemler için Windows 11 mi daha iyidir Windows 10 mu ?

Selamlar, ben bilgisayarımı windows 11 e yükseltmeyi düşünüyorum fakat kararsızım çünkü sistemim windows 11 için yeterli olsada oyunlarda performans kaybı olur mu ? olmaz mı ? bilemiyorum sistem özelliklerim; AMD Radeon(TM) 530 Harici ekran kartı 12GB DDR4 2400MHZ RAM İntel Core İ5 8250U İntel...
  14. Z

Kayseri üniversitesi'nde koşullu geçme var mı ?

Selamlar, arkadaşlar acaba Kayseri üniversitesinde koşullu geçme olayı var mı ? Kendim araştırdım fakat bir şey bulamadım, acaba koşullu geçme olayı yok mu ? Her üniversitede var diye biliyorum yardımcı olur musunuz ? Net bı bilgi bulamadım ve koşullu geçme var ise bana biraz koşullu geçme nedir...
  15. Z

"Provizyonda" ne demek ?

Merhaba bugün trendyol üzerinden paraf genç kredi kartı ile 3 aylık taksitli olmak üzere bir alışveriş yaptım, ödediğim miktar limtten düştü fakat kredi kartı borç ödemesine gelince borç 0 tl yazıyor işlemler kısmında ödenen miktar gözüküyor fakat provizyonda diyor ilk defa kredi kartı ile...
Geri