Arama sonuçları: *

• Users: lilpeace
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. lilpeace

Mikrofonlu IEM kulaklık önerisi

Mikrofonlu IEM bir kulaklık almak istiyorum. Çıkabileceğim bütçe 2500TL. Bilgisayarımda kullanacağım genelde müzik dinliyorum ama arada oyun da oynuyorum. Müzik kalitesi iyi oyunlarda da üzmeyecek. IEM önerileriniz var mıdır?
  2. lilpeace

Hangi koltuğu tercih etmeliyim?

Merhaba rahat koltuk arayışındayım ve gözüme bu iki model çarptı sizce hangisini tercih etmeliyim ya da bu fiyatlara önerebileceğiniz başka koltuklar var mı? Warrior Aragorn xDrive Toryum
  3. lilpeace

Bluetooth adaptör görmüyor

Geçenlerde forumdan görüp Mercusys MA530 model bir bluetooth adaptör almıştım bugün denedim. Driverlerını kurmama rağmen kulaklığımı hiç görmedi telefonumu da gördüğü halde bağlanmadı. Bunun bir çözümü var mı?
  4. lilpeace

ram rgb kontrol edemiyorum.

Merhaba XPG D35 marka RGB özelliği bulunan RAM'lerim var. Format öncesinde XPG Prime üzerinden ışıkları kontrol edebiliyordum fakat format attıktan sonra XPG Prime RAM'lerimi görmemeye başladı. Destekleyen bir cihaz bağlayın hatası veriyor. Bunun bir çözümü var mıdır?
  5. lilpeace

PC Yeniden başlatma sorunu

Merhabalar bundan yaklaşık 1 yıl önce ekran kartımı değiştirdim ve o zamandan bu zamana sistemim oyunlardayken çok arada(1 haftada 1 gibi)kendini oyunun ortasında yeniden başlatıyor. Sıcaklıklar gayet düzgün işlemci sıcaklığı oyunlarda 50 55 derecelerde ekran kartı ise 60 65 derecelerde geziyor...
  6. lilpeace

Farklı MHz ram takılır mı ?

Merhabalar 8gb ramimi 16gb yapmak istiyorum. Elimde HyperX model 8gb 2400mhz cl15 değerine sahip bir ram var bunun satıcısını bulamadığım için Xpg marka 3200mhz cl16 değerine sahip ramleri buldum bu ikiliyi kullansam mavi ekran sorunları yaşar mıyım ve dual channel çalışır mı ?
  7. lilpeace

Ryzen 3 3100 GTX 1650 Super FPS düşüşü.

Merhaba, Apex Legends oyununda 50-60FPS alıyorum sizce bunun nedeni nedir? Kullandığım sistemin YouTube'dan Apex Legends performansına baktığımda insanların benimle aynı ayarlarda 110 120 FPS aldığını gördüm. Sıcaklık değerlerim de 70 71 derece civarında. Sistemim: Ryzen 3 3100 BIOSTAR GTX 1650...
  8. lilpeace

Rebelx Square nasıldır?

Merhaba Rebelx Square alınır mı? Yorumlarını baktığımda diğer rebelx koltuklarına göre daha toplu olduğunu gördüm. Sizce nasıldır?
  9. lilpeace

Forza horizon 4 düşük fps

Merhabalar apu bir sistem kullanıyordum. Geçen günlerde bu sisteme bir ekran kartı taktım fakat forza horizon 4 de ultrada 20-25 fps alıyorum. Sıcaklık değerleri normal ve driverlar da güncel. Sistemim: Ryzen 3 2200g GTX 1650 super 8+4 12gb 2400mhz dual channel ram CoolerMaster 500w psu AB350m...
Geri