Arama sonuçları: *

1. T

40 bin tl Sistem Tavsiyesi

Merhabalar. 40bin tl sadece kasa ve içeriği olacak şekilde tavsiyenizi alabilir miyim? Ssd 2 tb olacak Mümkünse intel sistem(değilse amd de olur) Önerilecek işlemciye göre 240 veya 360 sıvı soğutma
  2. T

5000 7000 TL Kablolu klavye önerisi

Merhabalar. Belirtilen fiyat aralığında kaliteli bir oyuncu klavyesi arıyorum. Türkçe olması tercih sebebi. Ek olarak msi ge serisi laptoplardaki steelseries klavyeler gibi her tuşun rgbsi tek tek yönetilen, oyuna göre sadece o oyunda kullanılacak tuşların ışığını açıp geri kalanını...
  3. T

Kasa Fan Önerisi [MSI Gungnir 300R Kasa için]

Merhabalar. MSI Gungnir 300R kasam ile gelen fanlardan memnun değilim. Üfleme sesi oluşuyor. (hepsi aynı devirde olduğu için dendi bir mecrada. Hepsini anakartta farklı girişlere bağlayıp birbirine paralel farklı rpm eğrisi yaptım sorun yine düzelmedi. Yine böyle tatlı bir meltem rüzgarı gibi...
  4. T

MSI Z790 Tomahawk Max ve ROG Ryujin III ARGB Bağlantısı

Merhaba arkadaşlar. Bahse konu sıvı soğutucumun pompadan gelen bağlantısı da 4 pinli, radyatör fanlarından gelen bağlantı da 4 pinli. Anakartta cpu fan ve pump fan var. Ben hem pompa hem radyatör fanları işlemci sıcaklığına göre yönetilsin diye düşünüyorum. 2 farklı bağlantı türünden hangisini...
  5. T

RTX 4080 Model Seçimi

Arkadaşlar sistem topluyorum. Kesinlikle rtx 4080 alacağım. Kafam çok karıştı. Tuf oc modelinemkarar vermiştim. Cw var dediler. Sonra palit gamerock oc gördüm arada 8binmtl fark var aklımı çeldi. Araştırdım cw neredeyse yok gibi palit gamerockda ama fan problemi gördüm birkaç tane. Cidden hangi...
  6. T

80.000 TL Sistem Toplama(Monitör Hariç)

Merhaba arkadaşlar. 80bin TL tutarında kasa toplamak istiyorum. Bir iki tane isteğim doğrultusunda sistem toplayabilirseniz sevinirim. -Sizden ricam bir intel bir de amd sistem toplamanız. -İşlemciye yeterli gelecek 240 veya 360 sıvı soğutma -Ekran kartı kesinlikle Nvidia olsun. -32 Gb ram...
Geri