Arama sonuçları: *

• Users: hsynsglm77
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

Hangi televizyon alınır

https://www.vatanbilgisayar.com/lg-65qned70-65-inc-165-cm-4k-smart-tv-ai-sihirli-kumanda-webos25-uydu-alicili.html#urun-ozellikleri...
  2. H

Hikvision ram alınır mı

İki sorum olacak Anakartim Asus a320m r si bu rame uyar mı ve bu ram alınır mı https://www.pttavm.com/hikvision-8gb-ddr4-3200mhz-cl16-pc-ram-value-hked4081cab2f1zb1-p-420280264?waw_keyword=8%20GB%20ram
  3. H

Discord açılmıyor silmek zorunda kalıyorum

Arkadaşlar discorda tıklıyorum böyle aşağıda görev çubuğunda 1 saniye gözüküp gidiyor silip yüklemek zorunda kalıyorum sürekli, nasıl halledebilirim bu sorunu
  4. H

Kolona su girerse ne olur?

Arkadaşlar biliyorsunuz ki geçtiğimiz haftalarda 10 ilimizde deprem oldu ve bende o o illerden birinde Adana'da yaşıyorum oturduğum binaya az hasarlı ve sağlam dediler ama apartmanımizda oturan bir mühendis kolonların su aldığını söyledi bu çok önemli bir sorun mudur?
  5. H

Ehilyet alabiliyor muyum?

Arkadaşlar iki doktora gittim özel ama bilmediklerini söylediler hipermetrop astigmatim var %50 göz tembelligim var gözlük kullanıyorum bana göz numaramı da söylemediler 2.5 3 falan dediler gözüm çizilmeye müsait ama sadece gözlüğü Atacam yani şimdi ben ehliyet alabiliyor muyum yardımcı...
  6. H

Mavi ekran hatası nasıl çözülür

Arkadaşlar bilgisayar sürekli kitlenip duruyordu sonra bir gün gitti monitore ekran gelmemeye başladı kabloyu çıkardım hafif yamulmustu sonra düzelttim biraz tekrar taktım düzeldi sonra bir daha mavi ekran ama ekranın yarısı da siyahtı sizce kablodan mi oluyor?
  7. H

Mavi ekran hatası nasıl çözülür

Arkadaşlar bilgisayar sürekli kitlenip duruyordu sonra bir gün gitti monitore ekran gelmemeye başladı kabloyu çıkardım hafif yamulmustu sonra düzelttim biraz tekrar taktım düzeldi sonra bir daha mavi ekran ama ekranın yarısı da siyahtı sizce kablodan mi oluyor?
  8. H

Bios entegresi bozulması

Arkadaşlar bilgisayar sürekli kutlenip sonra mavi ekran veriyordu bende sartelden kapatıp açıyordum sonra monitöre ekran gelmemeye başladı kabloyu çıkardım kablo hafif egrrilmisti biraz düzelttim taktım ekran geldi sonra bir daha mavi ekran aldım bu seferde ekranın yarısı siyahtı yazilar...
  9. H

Sırt ve Bel için MR sonucum çıktı raporlamayı bilen var mı

Arkadaşlar MR sonucum çıktığına dair mesaj geldi bilenler yardımcı olabilirler mi? LOMBER VERTEBRA MR T2A aksiyel, T1A ve T2A sagittal incelemelerde; Lomber lordoz düzleşmiş olarak izlenmektedir. Vertebra korpus yükseklikleri ve sinyalleri doğaldır. Disklerin yükseklikleri ve sinyalleri...
  10. H

Ryzen5 5500 ve Rx550 4gb Valorantta FPS değerleri

Konu doğru mu bilemiyorum yanlışsa kusura bakmayin. Rx550 4gb ve ryzen5 5500 ile Valorantta kaç FPS alırım sizce tahmini yardımcı olur musunuz?
  11. H

Bilgisayarı yere düşürdüm

Arkadaşlar kasa yerde duruyor herhangi bir yükseklik yok bir anda arka kapağının üstüne düştü ve bilgisayara baktığımda mavi ekran verdi yazılar yazdı %30 tamamlandı falan ama bu yazılar iç içe girmisti ve bulanikti sartelini kapatıp açtım, bilgisayarı başlattım bir sorun yok gibiydi. Sizce...
  12. H

Bilgisayarım aşırı kasmaya başladı

Rust oynarken arkada google açıyorum ve sağıma soluma dönerken oyun gidiyor resmen ve arada bir değil sürekli oluyor. Valorant falan oynarken de takılmalar oluyor FPS yüksek ama oyun fena takılıyor ve Google' a tıklıyorum uzun süre açılmıyor bazen böyle mouse takılıyor aşırı yavaş ilerliyor...
  13. H

Fivem LSPD Mülakat sorusu

Devriye sırasında yanından geçen bir araç kırmızı ışık ihlali gerçekleştiriyor. Aracı durdurup klasik olan pull over işlemlerini gerçekleştiriyorsun. İşlemler sırasında kişinin kimlik bilgilerini kontrol ederken arkandan bir kişinin bağırdığını duyuyor ve arkana dönüyorsun. Arkanı döndüğün anda...
  14. H

Oyuncu koltuğu alınırken neye dikkat edilmeli

Arkadaşlar oyuncu koltuğu bakıyorum ama çok önemli bir sorum var boyum 190 120 kılo felanim alacağım sandalye 95kg diyor sizce sorun olur mu arkadaşlar eğer olursa pahalı olmayacak şekilde kiloma göre sandalye önerebilir misiniz lütfen 700 u geçmezse iyi olur oyuncu koltuğu dediğim ofis koltuğu...
  15. H

3000 TL Telefon önerisi

Arkadaslar 3000 TL ye kadar telefon arıyorum en fazla 3200 olsun lütfen biseler önerir misiniz telefon işlerinden pek anlamıyorum yıllarca aynısını kullandım çünkü
  16. H

Ayak bağı zedelenmesi nasıl geçer

Arkadaşlar bir hafta önce düşmüştüm ve yerdeyken ayağa kalkamadım çok kötü oldum ondan sonra hastaneye gittiğimde kırık çıkık yok ama 1 hafta alçıya aldı sonra ortopedi görsün dedi acil doktoru az önce hastanedeydim ondan sonra ağrın varsa alçıya alalım geri dedi bende fazla yok dedim biraz var...
  17. H

Forum' da neden kimse yardım etmiyor

Arkadaşlar çok merak ediyorum neden hiçbir forumuma cevap gelmiyor sürekli cevapsız kalıyorum
  18. H

Monitör HZ değişme sorunu

Arkadaşlar valoranta giriyorum çözünürlüğümü 1280x1024 yapıyorum alt tab atıyorum bi bakıyorum monitör 60hz ve masaüstü çözünürlüğüm de değişmiş sonra düzeltiyorum bu sefer 100 oluyor 144 seçiyorum ama sürekli düşürüyor kendini nasıl düzeltebilirim?
  19. H

Valorant CS siyah bar sorunu

Arkadaşlar bilgisayara format attıktan sonra CS de siyah bar sorunu vardı bende önemsemedim artık oynamadığım için. Az önce arkadaşlar girelim dedi bende AMD' den ölçeklendirmeyi tam panel yaptım düzeldi sonra valoranta girdim orada siyah bar ayarı eskiye çektim olmadı sonra orada bir seçenek...
  20. H

Sınava Girecek Herkese Başarılar Yardım Eder Misiniz

Arkadaşlar ben denemeler dışında 2020' nin sorularını çözdüm üst düzey bir öğrenci değilim 40 net yapabildim ve hayatımda pek ders çalışmadım gitmek istediğim yerde çok iyi bir yer değil zaten ama youtube üzerinden izlediğim bir hoca 2020 değil 2019 a bakın 2019 gibi olacak dedi sınav ve 2019...
Geri