Arama sonuçları: *

1. H

Macaristan dan ps5 getirtmek

Arkadaşlar arkadaşım yurt dışına gidiyor ordaki mediamarket den kapalı kutu slım ps5 alacak dikkat etmesi gereken konular var mı bir de ekstra joystick aldıracağım lütfen yardım başına gelen varsa
  2. H

Comnet Şikayet Tüketici hakem heyeti kalan gün parası alma

Herkese iyi günler diliyorum forum olarak Arkadaşlar comnet kullanıyorum ve kullananların da bildiği gibi yaklaşık 10 gündür firma ya internet vermiyor ya vaat ettiği aksine 10 kat düşük hız verip 600-900 arası ping sağlıyor.Müşteri hizmetlerine kullananlarında bildiği gibi hiç bir şekilde...
  3. H

Motospeed v70 kırıldı sorun teşkil eder mi ?

Görsellere ekledim temizlerken fark ettim japon gibi bir yapıştırıcı sürsem zemin farklı olur rahatsız olurum diye ellemiyorum , f/p steelserıes gibi sensorlerı kaliteli mousler atabilirsiniz isterseniz.6-7 yıl hizmet etti bana genel olarak çok sağlamdı.Yine alırsam bu şekilde bir mouse almak...
  4. H

Hava Temizleme cihazı xiaomi

arkadaşlar kullananlar var mı fiyat nasıl bu fiyatlara ne alınabilir odam çok toz oluyor bende de alerji var polenlere de var
  5. H

Steam hesabımı kilitledi ve erişemiyorum

Arkadaşlar steam hesabımı kilitledi durduk yere yaklaşık 1 hafta önce diğer hesabımdan giriş yaptığımda kendi hesabım bana reklam gibi bir mesaj attı.Şüphelendim fakat hesaba girdim bir şey olmadı daha sonra girdiğimde ise böyle bir uyarı alıyorum.Steam vanguard telefonumda etkin mail adresine...
  6. H

Kız arkadaşıma hediye kulaküstü kulaklık

https://app.hb.biz/KpRGh6CxnZD0 Arkadaşlar fiyat performans açısından ankerin bu kulaklığını buldum sizce nasıldır ? Önerileriniz var mı? Kendisi oyun oynamıyor müzik film izlerken kullanması açısından.
  7. H

WİN11 kablolu bağlantı anlık kopup geliyor

arkadaşlar anlık saatte bir falan 10 saniye falan kopup kendi kendine geri geliyor yazılımsal bir sıkıntı mı var sizce fikri olan var mı
  8. H

Sipay Elektronik Üzerinden Dolandırılma Hikayesi

Arkadaşlar kız arkadaşıma adresine borç kağıdı geliyor.Sipay uygulaması üzerinden kendisine başka bir telefon numarası üzerinden hesap açılmış.Fakat tc kimlik no isim no falan her şey doğru telefon numarası ise rastgele.Bu sipay hesabından başka birisi para gönderiyor ve srk madencilik matalürji...
  9. H

Arkadaşlar fiber olarak en uygun ne kullanıyorsunuz?

aytelekom kullanıyordum 250 tl den 450 çıkmış öneriniz var mı fiber var 120mbps alıyorum guncel
  10. H

Opera youtube ve video görüntü kalitesi çok bozuk

1717964692 sorunun kaynağı en alttaki nefileştir çözüldü
  11. H

Vento kasa ızgara problemi yardım

arkadaşlar gri plastiğin altı komple ızgara ve gri plastik süsünden dolayı temizleyemiyorum. alyanla mı çıkıyor ne ile çıkıyor bu kırıp atacağım en sonda temizlemesi ne kadar zor saçma bir kasa yapmışlar daha kolay sökülebilir bir şey yapsalarmış keşke ızgara tüm tozu çekiyor temizlenmiyor
  12. H

ACİL LÜTFEN !Düşük fps düşük cpu düşük gpu kullanımı chivalry 2 oyunu

Merhabalar pc sistemim r5 5600 rtx 4060 fakat chivalry oyununda fps çok düşük oluyor hatta kimi zaman 60 larda oluyor.Baktığım zamanda ise gpu ve cpu kullanımı bile yarıda yani sistem çalışmıyor bile bunun nedeni nedir ? oyun ayarlarım full de oyun zevkimi gerçekten baltalıyor 1717701856 allah...
  13. H

Abdullah abinin yeni toplayacağı sistem???

Arkadaşlar herkese günaydın bu akşam yayınlanacak olan sistemi Abdullah abi kendi mi toplayacak yoksa tanıtım mı yapacak 5 aydır bekliyorum yeni sistemi almayı düşünüyorum
  14. H

YARDIM Kasaya argb pin dönüştürücüsü lazım

Arkadaşlar anakartım b450 m almış olduğum kule tipi soğutucunun rgb leri nasıl çalışacak anakartta takacağım bir yer yok psu da da sadece şu attığım kablo var Sistemim ise şu 1703251734 Bu kabloyu takacağım bir dönüştürücü var mı ışıklar hep yansın yeter adreslenebilirliğe gerek yok...
  15. H

R5 5600 Soğutucu önerisi

https://www.itopya.com/rampage-iceblade-c4-siyah-argb-120mm-islemci-sivi-sogutucu_u24116 https://www.gamegaraj.com/urun/darkflash-darkair-plus-kule-tipi-2xfanli-argb-islemci-sogutucu-2/ Dark AquaForce W126 FRGB LED Fan + Pompa, Intel & AMD Uyumlu 120mm Sıvı Soğutucu (DKCCW126)...
  16. H

DarkFlash DarkAir Plus Kule Tipi Soğutucu

Arkadaşlar Abdullah beyin topladığı bu sisteme sahibim işlemcim ryzen5 5600 kasam ise vıdeodaki gibi vento kasası sistemimden çok memnunum lakin oyunlarda stok fan sebebi ile biraz ısınıyor .https://www.gamegaraj.com/urun/darkflash-darkair-plus-kule-tipi-2xfanli-argb-islemci-sogutucu-2/ bu...
  17. H

MONSTER ABRA A7 v13.2.3

MONSTER ABRA A7 v13.2.3 1 yıl garantisi vardır İ5-11400H İŞLEMCİ RTX 3050Tİ EKRAN KARTI 16 GB RAM 512 SSD 17.3 ınc EKRAN 144HZ IPS MAT PANEL Arkadaşlar laptopumu kaç tl ye satmalıyım daha 1 yıl garantisi var kozmetik olarak sıfırı ile aynı 1702135317 sahibindene ilana da koydum en hızlı...
  18. H

Monster Laptopum ikinci el kaç tl ye satılır ?

MONSTER ABRA A7 v13.2.3 Arkadaşlar 1 yıl önce aldım ve garantisi devam ediyor ikinci el olarak ne kadara koymalıyım sizce ne kadar altına vermiyeyim ?Yanında soğutucu ve usb çoğaltıcısı falan da vereceğim.Sıfır ayarındadır 1 yıl garantisi vardır İ5-11400H İŞLEMCİ RTX 3050Tİ EKRAN KARTI 16...
Geri