Arama sonuçları: *

• Users: Sypreus
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Sypreus

SSD yüzünden PC açılmıyor

Bu yıl şubat ayındaki Gaming Gecesi indirimlerinde XPG GAMMIX S70 Blade SSD’yi (D diski) satın almıştım. O günden beri yalnızca önemli verileri depolamak için kullandım ve toplamda sadece 1.7 TB veri yazmama rağmen birkaç gün önce yaptığım kontrolde SSD sağlığının %91’e düştüğünü gördüm...
  2. Sypreus

Yardım Termal macunu yeterli sürmüş müyüm?

Her termal macun değişiminde AM5 braketinin altına taştığı için CPU ve braketteki macunu temizlemek çok uğraştırıyor. Bu kadar sürmem yeterli mi? Bir de soğutucunun vidalarını tam sıkmalı mıyım? Şuana kadar hiç tam sıkmadım ama geçen gün işlemci 95 dereceyi görünce şüphelendim.
  3. Sypreus

Öneri 1080p Ultra için Ekran Kartı Önerisi

Merhaba arkadaşlar, RTX 4060'ı önceki sistemimle birlikte sattım. Kafamda 2kya geçme fikri oluştu ama benim gibi basit bir oyuncu için gereksiz masraf olacağını düşündüm. Ultra grafik takıntım olduğu için 1080p ultra ayarlarda uzun yıllar kullanacağım 2. el ekran kartı almak istiyorum. Bunun...
  4. Sypreus

Bazı USB portları telefonu görmüyor

Merhaba arkadaşlar 3 ay önce topladığım sistemde bazı USB portlarının telefonu görmediğini farkettim. Telefonu bağladıktan sonra dosya aktarmak için dosya yöneticisini açınca sürekli donması ve çökmesi canımı sıkmaya başladı. Bazı portlardan dosya aktaramadığım yetmezmiş gibi PC sanki 100 oyunu...
  5. Sypreus

Sistemim ne kadar eder?

CPU: İntel i3 13100F Anakart: MSI Pro H610M-E DDR4 Ekran Kartı: MSI RTX 4060 VENTUS 2X RAM: G.Skill Ripjaws V 3200Mhz CL16 2x8GB PSU: MSI MAG A650BN 80+ Bronze Kasa: MSI Forge M100A RGB Bu sistemin aç satıcı, tok satıcı ve piyasa fiyatını merak ediyorum. Kutu, fatura ve 8 ay garantisi var sizce...
  6. Sypreus

Yardım Bu ürün gümrükten geçer mi?

Arkadaşlar yurtdışı alışveriş sınırını tam olarak anlayamadım. Kısıtlamalar gelmeden önce 2 alışverişimde sorun yaşamamıştım ama bu ürünü sipariş etsem gümrüğe takılır mı? Başka hiçbir yerde satılmıyor maalesef.
  7. Sypreus

Yardım İşlemci sıcaklıkları normal mi?

9700x + Phantom Spirit kullanıyorum. Win10 22H2'de oyun açık değilken birden 84 derecelere yükseliyordu. Win11 24H2 Atlas OS kurdum şuan da 80 derecelere çıktığı oluyor. Kasa ve soğutucu fanları stok ayarda, biosda EXPO ve 105W açtım. İşlemci mi bozuk slikon kalitesi mi kötü yoksa termal macunla...
  8. Sypreus

Ekran kartı tavsiyesi

Elimde şuan 4060 Ventus var bunu satıp 3090 Suprim mi almalıyım yoksa 4060 ile birkaç yıl idare edip 6000 serisi çıkınca satıp 4090 mı almalıyım? Bir de sarı sitede 10kya kutulu 7800x3d satan satıcı gördüm bu satıcı 3090 Suprim de satıyor ama şehrimdeki Suprim 25k iken bu arkadaş 14kya satıyor...
  9. Sypreus

Öneri Kablosuz Mouse ve Mouse Pad Önerisi

İyi akşamlar arkadaşlar, mouse tekerleği bozulduğu için tercihen kablosuz makro destekleyen (double click için) mouse arıyorum. Tutuş şeklim palm grip ve mouse yanına mouse pad de almak istiyorum, masa ölçülerim 110×50 ama mouse pad üstüne monitör ve sistemi koymak mantıklı olur mu? Bütçe olarak...
  10. Sypreus

25k Monitör Dahil Hazır Sistem

İyi forumlar bir aile dostu için ofis/iş odaklı ama oyun da oynanacak monitör dahil hazır sistem arıyorum. Birkaç tane buldum ama sizlerin de tavsiyesini almak isterim. https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-5500-rtx-4060-8g-oc-a520m-a-pro-500gb-ssd-16gb-ram.html (monitör bulamadım)...
  11. Sypreus

Telefonun bataryası şişti ne yapmalıyım?

Telefonu kamyonun ön konsoluna koymuştum birkaç saatte arka kapağı çıkacak kadar şişmiş ve kendini kapatmış ama şimdi soğudu. Telefonu açıp kontrol edeyim mi yoksa direkt tamire mi göndereyim?
  12. Sypreus

İnceleme Kesme Ekran Koruyucu Hakkında

Giriş İyi forumlar arkadaşlar, bugün kesme ekran koruyucu hakkında deneyimlerimi paylaşmak istiyorum. Poco F6'yı lansman tarihinde aldığım için uygun ekran koruyucusu bulamadım telefoncu kesme ekran koruyucu (nano ve dayanıklı demişti) takabiliriz dedi ben de tamam dedim. Keserken, uyguladıktan...
  13. Sypreus

Monitör bir anda kapandı

Kardeşim oyun oynarken monitör bir anda kapandı. Kasa açılıyor ama monitörün ışığı bile yanmıyor. Vatan'dan almıştım, onlara yazsam servis konusunda sıkıntı çıkarırlar mı yoksa direkt Asus'la mı iletişime geçeyim?
  14. Sypreus

🔥İndirim S24 Serisi Amazon-EasyCep Kampanyası

Kampanya Linki: https://cihaz-sat.easycep.com/?channelLayoutVisibility=28 Parayı almak için sipariş verdikten sonra iptal etmemelisiniz ve telefonu 30 günlük iade süreci boyunca iade etmemelisiniz. Samsung Galaxy S24 Akıllı Cep Telefonu 8 GB RAM,128 GB Hafıza,Sarı (Samsung Türkiye Garantili)...
  15. Sypreus

Kablosuz mouse önerisi

Başlıkta yazdığı gibi kablosuz mouse arıyorum. Sistemin tamamı MSI, çevre birimleri de Asus olduğu için Asus olsa iyi olur. Başka önerilere de açığım. Asus ROG Chakram X Origin ASUS ROG Gladius III Wireless Aimpoint Asus ROG Keris Wireless AimPoint Sizce bunlar kalite olarak fiyatını hakediyor...
  16. Sypreus

GTA 5 ateş ederken slow motion sorunu

Beyler oyunda sadece ateş ederken aşırı slow motion var sanki Franklin'in yeteneği sürekli kullanılıyormuş gibi. Her karakterde oluyor ve ateş etmeyi bırakınca normale dönüyor sorun sizce ne olabilir? EDİT: Deadeye hilesi kapalı olmasına rağmen slow motion yapıyordu. Deadeye hilesini 3 kere...
  17. Sypreus

Telefon Brick Oldu Yardım Lazım

Arkadaşlar iyi akşamlar acil yardım lazım. Konu başlığında yazdığı gibi telefon brick oldu az önce twrp attım ve şuan twrp açık bekliyor. Aynı romu kurarsam wipe yapmaya gerek var mı yoksa yapmasakta olur mu. Bir de Mİ Flashtan mı yüklesem daha iyi yoksa twrpden mi. Şimdiden teşekkür ederim.
  18. Sypreus

Sistem yükseltme konusunda yardıma ihtiyacım var

2 ay önce İtopyadan sistem almıştım ama ölü soket ve zamlar yüzünden anakart, işlemci ve ramleri yılbaşından önce DDR5 parçalarla değiştirmeyi düşünüyorum. Biraz uzattım ama yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim 😄 Şuanki sistem İşlemci: i3 13100f Ekran kartı: MSI RTX 4060 Ventus Anakart...
  19. Sypreus

RTX 4060 546.33 Sürümü Sorunlu Mu?

Geçen gün 546.33 sürüm driver geldiğini farkedip güncelledim sonra pcyi yeniden başlatınca görev yöneticisi ve birçok Windows programını çalıştıramadım. Biraz araştırdım virüs ile alakalı olduğu falan yazıyordu ama Nvidia'nın da programları çalışmıyordu sonra mecburen format attım. Aynı sorunu...
  20. Sypreus

RX 6600 SİSTEM 13.999TL

https://www.gencergaming.com/genc-eco
Geri