Arama sonuçları: *

• Users: freust
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. freust

Bilgisayarım siyah ekran veriyor

Bilgisayarım Memory Management hata koduyla mavi ekran veriyordu. 2 adet ramden birini sokup tek slot ram ile çalıştırdım ve şuan bu ekranı veriyor ne yapmalıyım?
  2. freust

Bilgisayarım açılmıyor, çeşitli mavi ekran hataları alıyorum.

Merhaba, eve geldim dün hiç bir şey olmayan bilgisayar bugün yaklaşık 10 saniye kadar açık duruyor ve ardından mavi ekran verip restart atıyor. Ardından şu hataları veriyor; "MEMORY_MANAGEMENT", "PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA", "SYSTEM_SERVICE_EXCEPTİON", "0xc000021a". Güvenli modda açıyorum fakat...
  3. freust

900₺'ye klavye önerisi

900₺ civarında mekanik klavye arıyorum. Red switch olursa iyi olur ama blue switch olması da sıkıntı değil. Şu iki klavyeyi önerdiler; 1- https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-lenovo-lecoo-gk301-usb-kablolu-rgb-led-aydinlatmali-gaming-mekanik-q-metalik-gri-fiyati,1677477753.html 2-...
  4. freust

Bu sistemi aldım, sizce nasıl?

Merhaba, 1-2 saat önce bu sistemi monitörle beraber aldım. Nasıl sizce?
  5. freust

Nasıl sistem, iyi mi?

Merhaba, ben uzun zamandır bir sistem almak istiyordum ve 4070 ile 4070ti arasında kalmıştım. Kararımı verdim, bütçe eksikliği nedeniyle 4070 ekran kartlı sisteme karar verdim. 4070ti istiyordum aslında ama sitelerin 4070ti fiyatını 2-3 haftada abartı bir şekilde zamlandırması sonucu...
  6. freust

DDR4 Sistem Alınır mı?

Merhaba, Trendyol'un 2 ay sonra öde kampanyası olduğu için trendyoldan bakıyorum yoksa başka yerleri önereceğinizi biliyorum. Sizce bu sistem alınır mı? Açıklamada her parçanın markası yazıyor...
  7. freust

Sizce hangi sistemi almalıyım?

Merhaba, ben bu sistemi almak istiyorum inşallah. https://www.gamegaraj.com/urun/kyber-7a-rtx4070/ Sizce Palit 4070ti Jetstream mi seçmeliyim yoksa MSI 4070 OC mi?
  8. freust

Sizce hangi sistemi almalıyım?

Merhaba, ben yakında bir sistem alacağım inşallah. 4070ti r5 7500f kombinasyonlarından oluşan bir sisteme karar vermiştim. Bu iki sisten arasındaki farka değer mi? Marka kalitesi vs. olarak da degerlendirilirse hangisi daha iyidir? OC özelliği göz önünde bulundurulursa hangi sistem daha iyidir...
  9. freust

Laptopa HDMI ile ekran kartını baglarsak yan monitör olarak kullanabilir miyiz?

Laptopa HDMI kablosu tajarsak yan monitör olarak kullanabilir miyim?
  10. freust

Sizce sepetim nasıl?

Epic Games indirimlerinden şuan bunları almayı düşünüyorum. Bütçem biraz sınırlı olduğundan sadece hikayesi olan oyunları eklemedim (rdr2 hariç). Sizce nasıl?
  11. freust

Ekran Kartı Markası Fark Eder mi?

Merhaba, ben bir sistem alacağım inşallah. Sistemdeki kart Palit 4070ti. Bu marka iyi midir ve markaların ne gibi farkları oluyor?
  12. freust

RDR2 en iyi ne ile oynanır?

Rdr2 sizce klavyeyle mi daha iyi oynanır yoksa gamepadle mi?
  13. freust

Sizce Fifa24 mü Gow mu?

Merhaba, epic games indirime girmisken oyun alayım diyorum. Rdr2, bf5 kesin alacağım. Mafia serisi düşünüyordum ama onları korsan oynayabilirim diye düşünüyorum. Gow veya fifa24 arasında kaldım.
  14. freust

Bannerlord alınır mı?

Merhaba, hayatımda hiç warband oynamadım bunu belirteyim. Epic'te de indirim varken alınır mı?
  15. freust

Forza Horizon 5 mouse ile oynanır mı?

Merhaba, bu ay içerisinde inşallah 4070ti r5 7500f'li bir sistem almayı düşünüyorum. Direksiyon seti alacak kadar param yok o yüzden mousela oynayacağım. Forza 5 sizce mouse ile keyif verir mi? Almaya değer mi yani. Assetto Corsa var 12 liraya full dlc'li halini almıştım indirimliyken. O mouse...
  16. freust

2k 144hz 27" IPS monitör önerisi.

Merhaba, ben 2k çözünürlükte 144hz ve üstü en az 27" bir monitör arıyorum. Bu kapasiteye uygun en ucuz monitör nedir? Ben Asus VG27AQ1A modelini almayı düşünüyorum.
  17. freust

Koorui monitör alınır mı?

Merhaba, 2k çözünürlükte 144hz monitörleri çok ucuz bu markanın. Alınır mı?
  18. freust

Sizce 4070ti mı 4070 mi?

Merhaba, Ocak ayında inşallah bir sistem alacağım. Bu bütçede en performanslı ve uzun süre kullanacağım bir sistem arıyorum. Bu sistem gerek teknoloji gerekse güç bakımından iyi bir sistem olması açısından 4070ti ve 4070 arasında kaldım. Şuan 4070 düşünüyorum çünkü iki kartlada 4k çözünürlükte...
  19. freust

45.000₺ civarı sistem önerisi.

Merhaba, 45.000₺ civarı bir butcem var. Bu fiyata en performanslı sistemi arıyorum. Oyun oynayıp yayın açacağım genel kullanımım bu yonde olacak arada photoshop ae gibi programlarda kullanacağım ama sık sık değil.
  20. freust

40k civarı bütçeye 4070ti vs 7800xt

Merhaba, ben Ocak gibi bir sistem toplamayı planlıyorum İnşallah. 4070ti alacaktım ve 4070ti'a yakın performanslı (Bunu nereden çıkardın diyebilirsiniz izlediğim test videosunda gördüğüm değerler onu söylüyordu.) 7800xt'nin daha ucuz olmasıyla 7800xt'li sistemi seçtim. Hem ilk sistemim...
Geri