Arama sonuçları: *

• Users: HMertT26
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. HMertT26

(TEMU) IEM KULAKLIKLAR

Epeydir temu kullanıyorum ve yeni yeni IEM kulaklıklar gelmeye başlamış. Ben yapıştırdım hemen. linkleri paylaşıyorum: (VERGİSİZ FİYATLAR) 723 tl (KZ X HBB) https://share.temu.com/m72flEWsEBA 797 tl(TANGZU WANER bence en güzeli) https://share.temu.com/QzM7XJzX36A 707 tl (CVJ KONOKA)...
  2. HMertT26

Baldurs Gate 3 kış indirimlerinde biraz daha indirime girer mi?

Malum ekonomi şartları falan oyunlar çok pahalı. Ben de bir öğrenci olarak bu oyunu oynamayı düşünüyorum 600 tl ye falan iner diye bekledim maalesef 28 dolara kadar indi. Size sorum sizce kış indirimlerinde biraz daha indirime girer mi?
  3. HMertT26

GIBIRNET düzelmeyen ping sorunu

Arkadaşlar pek bilgili değilim öncelikle bunu söyleyeyim. 2 yıl civarı oldu gıbırnetli olalı ve internet muhteşemdi. Fakat son 4-5 aydır (ben yeni farketmiş de olabilirim sınava hazırlandığım için yeni farkettim) ping sorunum var. Paket kaybı sanırım yok. Speedtest üzerinde eskiden 1ms ping...
  4. HMertT26

Çözüldü✓ yeterli sistem düşük fps cs2

Asus tuf A15 ryzen 5 7535hs rtx 4050 16 gb ram laptobum var. Driverler falan her şey doğru. Diğer oyunlarda da olması gereken fps değerlerini alıyorum fakat cs2 de fps 120 lerde geziyor. İnceleme videosunda aynı sistem aynı yerde 180 fps veriyor. Ayarlar karışık ve vsync açık kullanıyorum...
  5. HMertT26

PS3 4.91 HEN VARKEN RESETLEDİM ŞU AN MAKİNEDE YARIM YAMALAK HEN VAR

PS3 ümü hen ile kırmıştım 4.91 sürümü sorunu yoktu. Sonra makine uzun ömürlü olsun istedim webman kurdum birkaç ayar yaptım ps3 sapıttı formatlamam gerekti. formatladıktan sonra baktım açılırken hen yazısı var amma velakin hen on off kısmı yok. ps3xploit sitesinden auto hen installer deniyorum...
  6. HMertT26

Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri, Bilgi Güvenliği Teknolojisi Okunur Mu??

Arkadaşlar başlıkta da gördüğünüz gibi bu bölümler ESTU'ye açılacak. İki bölüm de 4 yıllık olacak. Bilgisayar alanında bilgiliyim fakat YKS serüvenim güzel geçmediği için pc mühendisi, yazılım mühendisi, yapay zeka mühendisi olamıyorum. Bu bölümler de yine bilgisayar alanında sayılabilir...
  7. HMertT26

Glorious Model I çift tıklama sorunu için switch değiştirilmeli mi?

İkinci el olarak sıfır kapalı kutu glorious model i aldim çok da hoşuma gitmişti. Bu mouseyi elime çok rahat olduğundan tercih ettim (elim aşırı büyük). Soruna gelecek olursak mouse kendi kendine çift tıklamaya başladı, oldukça sinir edici bir durum. Ürün ikinci el olduğundan sıkıntı falan olur...
Geri