Arama sonuçları: *

1. uzaylımiço

Ekran görüntüsü alamıyorum

ekran görüntüsü alıcağım zaman "PrtSc" tuşuna basıp alıyodum önceden ama şimdi alıyorum göstersene ekran görüntüsü almak istediğim yeri almıyor dosyalardada yok bulamıyorum ya da bildirimde gelmiyor nasıl düzelir
  2. uzaylımiço

Need for Speed büyük indirimde 2400tl=170tl

Sizce hangisini alıyim daha iyidir Yoksa boş ver almamı dersiniz asetto ve forzamda var diyorum bununda alsam fazlalıkmı olur sizce
  3. uzaylımiço

Turkcell e noldu menü yok

noldu la sizce
  4. uzaylımiço

Orhan Veli anlatamıyorum şiirini nasıl başka seskilde seslendirebilirim

Anlatamıyorum şiirini nasus sesiyle dinlemek istiyorum fakat nasıl yapıcam bilmiyorum Havlasam sesimi duyarsınız, Misralarında; Dokunabilir misiniz, Gözyaşlarına, ellerinize? Bilmezdim stacklarin bu kadar güzel, Kelimelerinse kifayetsiz olduğunu Bir yer var, biliyorum; Her şeyi söylemek...
  5. uzaylımiço

2. bir monitör alıcam ucuz bişeler arıyorum

Arkadaşlar 2. bi monitör almak istiyorum ama baktıklarım biraz pahalı kulanım ama cı oyun dışı olucak oyuzden gaming bişe istemiyorum 144hz olur böyle oyun oynarken yanda işimi yapabilmek için önerilernizi varmı varsa sunarsanız teşekkürler
  6. uzaylımiço

Türk telekom da şuan bi yavaşlık mı var?

eskiden daha iyi indirme hızı vardı şimdi ise berbat bi durumda size ankara da yapılan terör saldırısından sonra internetler biraz kötüleştimi banamı öyle geliyor ETS2 indiricem önceden 30dk da inidriyodum şimdi 2 saat gösteriyo bi anormalik var böyle bi indirme hızı suriyede olmaz yer...
  7. uzaylımiço

Fizik deneyi için güzel,kolay ve birazda gösterişli fikirleri olan yazabilirmi

Not için güzel bi deney yapmam gerek o yüzden güzel fikri olan varsa söyleyebilirimi
  8. uzaylımiço

Ekran kartı boşta 70 derece oluyor

telefonda COC oynarken bilgisayar bi anda fazla fan sesi gelmeye başladı baktığımda ise ekran kartının fanları olmadıkça hızlıydı gta5 full grafiklerde bile bu kadar hızlı dönmüyodu tek gta5 de değil hiç bir oyunda 70 görmedim şu ana kadar sizce uzaktan ekran kartımı kulanıyor olabilirlermi...
  9. uzaylımiço

Steam aile görünümünü kapatılmıyor

steam aile görünümünü kapıyorum bilgisayarı yeniden başlatıyorum giriyorum ve tekrar aile görünümü pın i istiyor kalıcı şekilde nasıl kaparım steamden bişe açıcam durmadan aile pın i istiyo bıktım
  10. uzaylımiço

Wallpaper engine için güzel arka plan önerileri

Anime kızı olan sonsuz döngü de olan arkada şarkı olabilir varmı güzel bildiğiniz
  11. uzaylımiço

Wallpaper engine için arka plan önerileri

böyle durmadan döngüde olan video tarzı olan varsa öneri alabilirmiyim
  12. uzaylımiço

Fazla 3 ve 1 sivilce çıkmasına neden olurmu

Sizce oluyomu bende biraz var çünkü
  13. uzaylımiço

ARCANE de neden cait ile vi 💋💋 bundan yapiyo gaymiler acaba

sizce gaylarmi? 1732141307 Kaçak izliyom belki ondandır:DD
  14. uzaylımiço

Arkadaşım telfonlarımı açmıyor endişeliyim nasıl öğrenebilirim nerde olduğunu

kız kankam yanlış durakda inmiş ve pek tekin bi yer değil sapıklar ve taciz olaylarından sonra baya bi endişeliyim arıyorum açmıyor 20den fazla aradım açmıyor telefon çalıyor ama açılmıyor diyorum snapchat deki gibi birbirimizin nerde olduğunu görebiliyoruz ya diyorum onun yerini böyle...
  15. uzaylımiço

Bilgisayarda galiba virüs var emin değilim

Bilgisayarı her açtığımda beyaz bı sekme aciliyo ardından hemen kapanıyor güvenli moda gectigimde bu sorun olmuyor diyorum tat ya da virüs falanmi yedim fark etmeden kürekli swylerde indirmesim normalde bir tek ses dosyası indirdin soundpad için ve son olarak bi şe daha sorcam sizce win10 a mı...
  16. uzaylımiço

Hırka önerirmisniz kışlık

soğuklar yakşalıyor ve benim ona göre bişeyim yok mont giymeyi sevmiyorum fakat bu soğuktada hırkayla çıkamazsın o yüzden mont gibi kalın sıcak tutucak bişe ama hırka şeklinde olsun https://www.trendyol.com/nike/m-nk-flc-park20-fz-hoodie-erkek-sweatshirt-p-463374378?v=l benim aklımda bu var...
  17. uzaylımiço

Backrooms: escape together ın yeni 3 bölümü ne den gelmedi

backrooms: escape together normalde 1 hafta kadar önce olması lazım galiba 3 yeni bölümü gelicekti fakat hayla güncelleme gelmemiş nedenini bilen varmı
  18. uzaylımiço

Güzel güçlü bir modem varmı bütçe 2500tl

Güzel bı mideme ihtiyacım var 8 yıldır gestirmedim artık değiştirmek istiyorum kulanabilicegim güzel bı modem varmı BÜTÇE:2500TL
  19. uzaylımiço

LOL mjs artmaya başladı son 1 aydır

arkadaşlar lolde normal sabit msim 10 du hiç bi zaman değişmeti 3 yıldır hep 10 du ama bu son 1 aydır 20-30 dan düşmüyo serverlardamı sorun var yoksa internetler taklayamı geldi
  20. uzaylımiço

Galiba şizofren oluyorum yardım edin nolur şaka yapmıyorum

bu gün 3 tane dğişik rüya gördüm okulda 1. rüya tuvaletteyiz ve 2 arkadaşım var ve ben onların yanındayım ama ordaki ben kendi gözümden göremiyorum sanki bi kamera gibi onları uzaktan izliyorum izlediğim kişiler 2 arkadaşım ve benim bedenim 2.rüya uykuya dalmadığım halde rüyalar görüyorum...
Geri