Arama sonuçları: *

• Users: bnefatigh
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. bnefatigh

40.000 tl bütçe pc önerisi

arkadaşlar selam 40.000 tl bütçe ile güzel bir sistem arıyor arkadaşım önerisi olan yada bilgili olan arkadaşlar lütfen yardım etsin şimdiden teşekkürler
  2. bnefatigh

Hangi kablo nereye takılır

Arkadaşlar selam bugün yeni bir kasa aldım ancak psu kablolamada biraz sıkıntı yaşadım çünkü kasasın kendi içinde kablolar vardı ve benim psumdada vardı psudakiler çıkarılmadığı için yapamadım gibi yardım edermisiniz ?
  3. bnefatigh

Rtx 5050 alınır mı? ?

arkadaşlar selam 15.000 16.000 tl arası bütçem var ve yeni bir ekran kartı lazım rtx 5050 almayı düşünüyorum sizce ne yapmalıyım genelde valorant cs gibi fps oyunları oynuyorum ancak bazen the forest spiderman 2 ghost of tsushima elden ring yada çok oyunculu oyunlar oynuyorum beni 3 4 sene...
  4. bnefatigh

17.000 tl ekran kartı önerisi

Arkadaşlar selam 17.000 yada maximum 18.000 tl bütçe ile kendime ekran kartı istiyorum mümkünse 3 fanlı yada farklı renkleri olsun istiyorum aklıma 5060 8 gb geldi ama ölü dediler pekde başka ekran kartı bulamadım direk elden almak istiyorum sizce ne alabilirim önerilerinizi bekliyorum teşekkürler
  5. bnefatigh

3080 vs 5060 hangisini almalıyım

Arkadaşlar selam işlemcim ryzen 5 5600 sizce 2 . El tertemiz aourus 3080 xtreme 10 gbmi almalıyım yoksa aourus 5060 8 gb
  6. bnefatigh

40.000 tl full beyaz sistem önerisi

Arkadaşlar selam 40.000 TL bütçem var ve 5060 Ti olan ve işlemcisininde iyi olduğu full beyaz akvaryum kasa bir sistem ve LCD ekranlı bir sıvı soğutucu istiyorum SSD'ye gerek yok şu anki bilgisayarda olanı kullanacağım önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.
  7. bnefatigh

40.000 tl sistem önerisi

Arkadaşlar selam 40.000 TL bütçe ile akvaryum kasa tipi ile 5070 olan ya da 5060 Ti olan işlemcisi iyi olan PC arıyorum önerisi olan var mı?
  8. bnefatigh

Wraith kargo takip kodu gelmedi

Arkadaşlar selam. Wraith üzerinden VXE Mad R aldım ve 2'den önce sipariş verdiğim için saat 6 ya kadar ürün kargolanacaktır ve kargo takip kodu gelecektir dediler ancak hiçbir takip kodu yada sipariş kargoya ulaşmıştır diye bir mail gelmedi ne yapabilirim?
  9. bnefatigh

Aula f75 boşluk tuşu çalışmıyor

Arkadaşlar selam dün klavye mi temizledim ve bugün tüm tuşlar çalışmıyor ancak boşluk tuşu çalışmıyor switchde değiştirdim . Ne yapabilirim?
  10. bnefatigh

2000 TL’ye kablosuz mouse önerisi

Arkadaşlar selam maximum 2000 TLyi geçmeyecek şekilde kablosuz ve hafif bir mouse arıyorum önerilerinizi bekliyorum şimdiden sağolun
  11. bnefatigh

İnternet gidip geliyor

Arkadaşlar selam yeni bir eve taşınmak zorunda kaldım ve internet salona bağlanmak zorunda kaldı bende wifi adaptör aldım ancak adaptör aldığımdan beri internet 2 dakikada bir gidiyor bu neden ve sorunu nasıl çözebilirim ?
  12. bnefatigh

Sokakta hangi dövüş sanatı işe yarar

Arkadaşlar selam 14 yaşındayım boyum 176 ve kilom 51 kondisyonum ve dayanıklılığım iyi normalde kavgacı falan değilimdir ancak liseye gittiğim için her an kavga edebilirim bende kendimi savunmak için bir dövüş sanatı öğrenmek istiyorum Normalde eklem çıkarmalı falan şeyleri severim ancak böyle...
  13. bnefatigh

Hangi dövüş sanatını kullanmalıyım

Arkadaşlar selam yaşım 14 boyum 175 ve kilom 51 sokakta kendimi savunabileceğim bir dövüş sanatı öğrenmek istiyorum juujika no rokinin okurken ana karakter uruma shun kullandığı dövüş sanatını merak etmiştim baktım ve eski özel bir Japon askerlerin oluşturduğu birlikte kullanılan...
  14. bnefatigh

14 yaşında spor programı iyi mi?

Arkadaşlar selam. 14 yaşında 178 ve 51 kg var evde ekipmansız spor yapmak istiyorum. ChatGPT bana bu programı verdi. 1. gün: Göğüs, triceps ve karın. Normal şınav: 10-15 tekrar, 3 set (göğüs ve kollar için). Dar şınav (triceps): 8-12 tekrar, 3 set. Plank: 30-60 saniye, 3 set (karın ve Core...
  15. bnefatigh

14 yaşında evde spor programım nasıl

Arkadaşlar selam 14 yaşındayım 178 boyum 50 kilom var her ne kadar her şeyi yesemde kilo alamıyorum bende spor yapaıyom belke kasa gider kas yaparım dedim programım şöyle. Şınav (nereye kadar gidebilirsem) Elmas şınav (nereye kadar gidebilirsem) Plank (nereye kadar gidebilirsem) Squad (nereye...
  16. bnefatigh

Evde spor yapılır mı?

Arkadaşlar selam 14 yaşındayım Malum liseye geçtim okula gidince diğerlerine kıyasla çok çelimsiz duruyorum. Sadece boyum bir tık uzun o kadar. Böyle bir iki atışsak hemen gideceğim resmen. Güç sayesinde kurtarıyorum. Bu yüzden spor yapmaya karar verdim. Boyum 177 cm kilo 52. nasıl bir program...
  17. bnefatigh

Valorant için takım arıyorum

Selamlar yaşım 14 de peak rankım Yücelik 3, gayet iyi oynuyorum. Her ajanı oynarım, böyle canlı turnuvalara katılan bir takım olursa sevinirim ya da bu takımlara nereden ve nasıl katabileceğimi söylerseniz sevinirim, iyi günler. :)
  18. bnefatigh

Futbol sorularım cevaplarsanız sevinirim

arkadaşlar selam bugün size futbol hakkında 4 soru soracağım İlk önce futbolda kendimi tanıtayım paslarım iyi sahayı okumam iyi yani mesela rakibi nereye pas atıcağı nasıl taktik yapacağı nereye nasıl geçeceği gibi birde kör noktaya geçmekte iyiyim rakibin göremediği noktalara sahayı okumakla...
  19. bnefatigh

Amazon talep edilmeyen paketlerin paleti doğrumu

Arkadaşlar selam annem bana şöyle bir şey atmış doğrumudur ?
  20. bnefatigh

Valorant turnuvalara nasıl ve nereden katılabilirim ?

arkadaşlar selam 14 yaşındayım dia yüce elo ve yüce 3 peak bir valo oyuncusuyum esporcu olmak gibi bir hayalim varda bunun için önce turnuvalara katılıp kendimi göstermem gerek bu turnuvalara nereden ve nasıl katilabilirim ? açıklarsanız sevinirim
Geri