Arama sonuçları: *

• Users: Gabicik
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. G

RTX 3060 yük altındayken aşırı fan sesi yapıyor

Merhaba, Bilgisayarımda bir süredir fan sesiyle ilgili bir sorun yaşıyorum ve artık oldukça rahatsız etmeye başladı. Yardımcı olabileceklerin fikirlerini almak isterim. Ekran kartım INNO3D RTX 3060 Twin X2 12 GB (LHR) modeli. Bilgisayar boşta veya düşük yükteyken fanlar dönmüyor, bu normal ve...
  2. G

Bu monitör alınır mı ?

Merhaba iyi forumlar bu monitörün fiyatı bana gayet uygun geldi Valorant gibi FPS oyunlarında vakit geçiren birisiyim bu monitör alınır mı...
  3. G

Bilgisayarım 360 Hz i destekler mi?

Merhaba yakın zamanda 24 inch 360Hz monitore gecmeyi planlıyorum şu an anlık olarak 32 inç 240 Hz kullanmaktayım çok kafamı karıştıran bir problemim var 360 Hz monitor için 360 FPS sabit mi almam gerekiyor FPS 400-500 arası alıyorum arada fightlarda falan 360'ın altına indiğini görüyorum cok...
  4. G

Fnatic STREAK65 mi redragon K630 mu

Fnatic STREAK65 mi https://wraithesports.com/products/fnatic-streak65-mekanik-klavye Redragon K630 mu https://www.amazon.com.tr/Redragon-Dragonborn-60-klavyesi-doğrusal-profesyonel/dp/B08YMZRGMD?source=ps-sl-shoppingads-lpcontext&ref_=fplfs&smid=A7207XU86IMSS&th=1
  5. G

Öneri fnatic streak65 veya başka klavye önerisi

arkadaslar selam 1500 - 2000 tl bandında bir klavye arıyordum arkadaşlarımdan bir öneriden yola çıkarak fnatic streak65 modelini beğendim keycapsleri biraz ince geldi ama sorun teşkil edeceğini sanmıyorum tepkime süresi de çok iyi bence arada sırada hikayeli oyunlar oynuyorum ama sorun yaratmaz...
  6. G

kuşlarım eş olmuş mu YARDIM<

dişi kuşumu alalı 23 gün oldu Erkek kuşuma bir eş satın almıştım erkek kuşum 7 yada 8 aylık ama büyük ihtimal 7 aldığım dişi kuş ise 8 aylık ilk eve getirir getirmez kuşumun yanına koymuştum ve kuşuma seçtirtmemiştim eve ilk geldiğinde erkek kuşum kur yapmaya başladı ama dişiden hiçbir cevap...
Geri