Arama sonuçları: *

1. B

OBS Yayın Bulanık Oluyor

Herkese merhaba arkadaşlar, Kick platformunda bir oyun için yayın yapıyorum. Sistemim iyi olmasına rağmen yayında bulanık bir görüntü ile karşılaşıyorum. Ne yaptıysam sorunu çözemedim. 1080p 60 fps ile yayınlarımı açıyorum. Download hızım 70 mbps upload hızım 14 mbps. Yayına 12000 bitrate bile...
  2. B

GPU anlık 0'a düşüyor ve Donma & Takılma Oluyor

Herkese merhaba, arkadaşlar. Konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın. Sistemimde oyunlarda bazen aniden FPS düşüşü oluyor GPU kullanımı 0'a düşüyor. Çoğu yerden baktım önerilenleri yaptım ama bir türlü sonuç alamadım. İşlemciden kaynaklandığını düşündüm ve gönderip yenisini aldım fakat...
  3. B

I7-14700k Çok Fazla Isınıyor

Herkese merhaba, Battlefield 2042 oyununu dün steamdan indirimle aldım. Oyundan yana herhangi bir sıkıntım yok fakat i7-14700k işlemci oyun sırasında sıcaklığı 100 derecelere kadar çıkıyor ve neredeyse oyun boyunca 85 derecenin altına inmiyor. Thermalright Peerless Assassin 120 kule tipi...
  4. B

2K monitör tavsiye eder misiniz?

Arkadaşlar herkese merhaba, 2k bir monitöre ihtiyacım var. Bütçem en fazla 12.000 tl olabilir. Monitör önerileriniz varsa alabilir miyim? Teşekkürler. Not: i7 14700k işlemci ve Asus Tuf Gaming RTX 4070 OC ekran kartım var. 27 inç. ve en az 144 hz olması tercihimdir.
  5. B

SİSTEM TOPLAMA HAKKINDA

Herkese merhaba, foruma yeni üye oldum. Konuyu umarım yanlış yere açmamışımdır. Açmışsam kusura bakmayın. Bir sistem toplamak istiyorum size sistemin parçalarından bahsedeyim. Sistem hakkında olumlu veya olumsuz görüşlerinizi yazarsanız sevinirim. i7 14700k işlemci asus tuf veya proart rtx 4070...
Geri