Arama sonuçları: *

• Users: darkness22
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. darkness22

Hangi sepet'i tercih etmeliyim?

Merhaba size birkaç adet sepet göstereceğim sizce hangisini almalıyım ? 1. sepet(epic games) 2. sepet(epic games) 3. sepet(steam) 4.sepet(steam) sizce hangi sepeti almam gerek?
  2. darkness22

The Last of us part 1 için ne zaman indirim gelir?

Merhaba sorum yukarıdaki gibi the last of us part 1 ne zaman indirime girer ?
  3. darkness22

Turtle Beach REACT-R Controller gümrük'te kalır mı?

Merhabalar yukarıda da bahsettiğim gibi bu gamepad gümrükte kalırmı ? ve şunu belirtmekte fayda var gönderen Amazon Germany LİNK: https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0CBNQ4VGV/ref=sw_img_1?smid=A3O5TP4R0OZYXZ&psc=1
  4. darkness22

Yardım Laptop sorun giderici de takılı kalıyor

Merhaba yardıma ihtiyacım var bilgisayar ilk mavi ekran verdi ismi "Kernel data inpage error " şimdi de otomatik sorun gidericiyi açıyor kapa aç yapıyorum düzelmiyor yardımcı olursanız sevinirim
  5. darkness22

steam'de 7 .35 USD 'ye neler alınır?

Merhaba yukarıda da belirtiğim gibi bu 7.35 USD 'ye hangi oyun veya oyunlar alınabilir veya bir sonraki indirim zamanı mı kullanayım bu parayı?
  6. darkness22

Öneri steam sepetlerinden hangisi alınabilir

size birkaç adet seçenek sunacağım sizce hangi oyunları almam gerek Hangilerinin yerini değiştirmeli veya değiştirmemeliyim? ve en fazla 7 dolar olabilir
  7. darkness22

iris xe graphics ekran kartı güncellenmeli mi?

merhabalar sizce iris xe graphics ekran kartını güncellemelimiyim ama güncellersem de OEM özelleştirilmeler kaldırılacak ne yapmalıyım
  8. darkness22

iris xe graphics güncellenirse sorun çıkarmı

merhaba iris xe graphic güncellemesi alıyorum sizce güncellemelimiyim güncellersem fps drop gibi sorunlar ile karşılaşırmıyım artı olarak güncellemedim diye (sanırım) arada mavi ekran hatası alıyorum sizce ne yapmalıyım
  9. darkness22

2500TL kulak üstü bluetooth kulaklık önerisi

merhaba 2500TL civarında kulaklık almak istiyorum ben bir adet buldum ama bu fiyata daha iyisi varmı diye merak ettim https://www.trendyol.com/anker/soundcore-life-q35-bluetooth-kablosuz-kulaklik-ldac-hi-res-kablosuz-ses-aktarimi-hibrit-ak-p-191170993?boutiqueId=623361&merchantId=968 bu...
  10. darkness22

2000 -2500 TL arası klavye önerisi

Merhabalar ben bir klavye almak istiyorum sizce hangi klavyeleri alabilirim bu fiyata ben bir adet buldum ama tam nasıl bilmiyorum...
Geri