Arama sonuçları: *

• Users: Sreakhan
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Sreakhan

2K ÇÖZÜNÜRLÜK 15 BİN TL MONİTOR ONERİSİ

Fiyat 15e kadar çıkar IPS 2k olması boyutunun da bir tık büyük olmasını istiyorum varsa temiz cihaz atarsanız sevinirim
  2. Sreakhan

DELL vostro 3520 Laptop Hoparlör ses vermiyor

Bilgisayar virüslü olduğu için format attım, ilk geldiğinde ubuntuydu w11 kurmuştum, w11i düzgün kullandım virüsden ötürü format attım tekrar w11 geçtim driverları vesaire kurdum, ses driverı var gözüküyor hoparlör var gözüküyor ancak ses gelmiyor, kaldır tekrar kur vesaire her yöntemi...
  3. Sreakhan

XBOX HATALI FIYATLANDIRMA AGE OF EMPIRES 25.TH ANNIVERSARY

Beyler başlıktaki gibi. 25. yıl dönümü koleksiyonu 340 tl ye satılıyor microsoft store da, bu koleksiyonun içerisinde 25. Yıl Dönümü Koleksiyonu'nda yer alan oyunlar şunlardır Age of Empires: Definitive Edition Age of Empires II: Definitive Edition Age of Empires II: Definitive Edition - Lords...
  4. Sreakhan

BLUETOOTH KULAKLIK 400-1000 bütçe

telefon için bluetooth kulaklık önerisi
  5. Sreakhan

1000 TL Mikrofon önerisi

Mikrofon önerin kulaklıksız. tek tercihen TYPE C fiyatı 200-300 tl esnetebilirim
  6. Sreakhan

30 BIN TL LAPTOP ÖNERİSİ

30Bin TL civarına laptop gerekiyor, oyun amaçlı kullanılacak.
  7. Sreakhan

1500 TL KADAR KLAVYE ÖNERİSİ

1600 1700'e "Bu klavye çok daha iyi koy al bunu" dediğiniz modelleri de atabilirsiniz
  8. Sreakhan

1500TL Mekanik Klavye Önerisi

1500TL Red switch veya muadili büyük enterlı bir klavye arıyorum RGB olmasa da olur ama olursa daha iyi olur
  9. Sreakhan

Nvidia ekran kartı alınır mı

Nvidia fazla güven veren bir şirket değil ekran kartları sık sık bozuluyor sizce nvidia ekran kartı alınır mı
Geri