Arama sonuçları: *

• Users: XPegasusL
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. X

0-1000 Tl arası en az 2 yıl götürcek kulaklık önerisi gerek.

0-1000 tl arası en az 2 yıl götürcek kulak üstü kulaklık istiyorum.Hem aux girişli hem kablosuz olabili,sadece kablolu veya kablosuzda olabilir. Kablosuz kulak üstü kulaklıklar oyunlarda iyi ses kasmaya yarar mı birde?
  2. X

Epic games ve Gpay ile ödeme ile ilgili bir soru?

Ardakaşlar iş bankası genç bankamatik kartına sahibim ve iş bankasının uygulamasında gaming platform ödemelerinde 100 tl üzeri 200 tl altı %50 iade diye bir kampanya var. Ve ben bunu epic gamesde kullanmak istiyorum.Epic gamesde ödeme kısmına gelip iş bankası seçeneğini seçtikten sonra gpay ile...
  3. X

Hangi mobil tarifeye geçmeliyim kasım indirimlerinde?

Türk Telekom telefon mobil faturalı hat kullanıyorum20 gb'a 190 veriyorum bitmesine şu an 2 hafta var. Kasım indirimleri başladı sanırım türktelekom hariç. Ben 10-20gb arası 150 - 250 TL arası uygun tarife arıyorum, dakika ve sms çok kullanmıyorum. Vodafonun 10gb'lık tarifesi 190tl ve 20 gb'lık...
  4. X

Android telefona Magisk diye bir şey indirdim şimdi silemiyorum?

Arkadaşlar telefonum shaomi redmi note 10 pro yurt dışı olduğu için root attırdım önceden, bir ara telefona ben Magisk diye bir uygulama indirdim sonra siliyorum geri geliyor siliyorum geri geliyor uzun zamandır bu uygulama telefonumda ve silemiyorum bir türlü virüs gibi ele geçirdi herhalde...
  5. X

Aynı IP adresinden farklı gmaillerle farklı Amazon hesapları oluşturulabilir mi?

Arkadaşlar Amazon Tr de yeni hesap açanlara birçok kupon veriyor bildiğiniz üzere aynı IP adresinden sadece farklı gmail hesapları açarak diğer tüm bilgiler aynı kalarak( adres aynı, kart aynı ,isim, tc aynı gibisinden) farklı amazon hesapları açılabilir mi? Hadi açtık diyelim amazon bunu...
  6. X

Taahhütüm bitecek faturalı uygun tarife var mı?

Türk telekom faturalı hat kullanıyorum 3 hafta var bitmesine şuan turkcel veya türk telekom, faturalı uygun geçiş tarifesi var mı? Uygun dediğim dakika ve sms çok kullanmıyorum 8 veya 10 gb lık tarifeye max 200 verebilirim?
  7. X

Epic games oyun oynarken çevrimiçi görünmek istemiyorum,nasıl yaparım?

Epic games oyun oynarken epic de olan arkadaşlarımın benim epicde çevrimiçi olduğumu görmesini istemiyorum bunun bir ayarı yok mu internette çözüm bulamadım?
  8. X

Epic games klasörünü C den D ye kes yapıştır yaptım şimdi açılmıyor?

Epic games klasörünü C den D ye kes yapıştır dedim şimdi epiclauncher exe dosyası açılmıyor önceden indirdiğim oyunlarda vardı onlarda açılmıyor, klasörü tekrar c ye attım yine açılmıyor???
  9. X

155 TL lik ürün lazım acill.

Amazon tr satıcılı ürünlerde de 400 tl üzeri125 tl kuponunu kullancamda 245 tl bir ürün var sepette 155 tl lik daha ürün eklemem lazım gıda dışında işime yarayan herhangi bir kategori olabilir. Acil ürün önerisi lazım.
  10. X

Oyun içindeki ping sorununu nasıl düzeltirim?

Merhabalar, pcde çok ağır oyunlar oynamıyorum genelde valorant ,rocket league falan oynuyorum oyun içinde ping 80 lerden 800lere kadar çıkıp indiği oluyor haliyle oyunun tadıda kalmıyor, ping tamamen stabil olmuyor bir türlü. Modemle aynı odadayım ethernet girişi yok laptobun kablosuz...
  11. X

Amazon tr de 300 TL ye 120 TL indirim var ne alabilirim?

Kampanya sadece Amazon tr tarafından satılan ürünlerde geçerli.
  12. X

Pazarama MERHABA100 kodu ile hangi ürünler alınabilir tavsiye?

Her tür ürün olabilir önerilere açığım.
  13. X

a

adcsd
  14. X

Dergiler ucuza nereden alınır ve okunur?

Arkadaşlar bir genç olarak bilime ve gezmeye çok meraklı biriyim ve bu aralar yeni dergiler keşfettim. 1 yıllık bilim ve teknik dergisine abone oldum. Bilimde All About Space, Populer Science, How It Works ve gezmede Atlas ve National Geographic gibi dergilerini fiziksel olarak almak istiyorum...
  15. X

Dergiler ucuza nereden alınır ve okunur?

Arkadaşlar bir genç olarak bilime ve gezmeye çok meraklı biriyim ve bu aralar Yeni dergiler keşfettim. 1yıllık bilim ve teknik dergisine abone oldum. Bilimde All ABOOUT SPACE, POPULER SCİNE, HOW İT WORKS ve Gezmede ATLAS VE NATİONAL GEOGRAPHİC gibi dergilerini fiziksel olarak almak istiyorum...
  16. X

En iyi cashback veren Sanal Kartlar veya Kredi Kartı hangileri Ne Önerirsiniz???

Arkadaşlar öğrenciyim şuan nays ve papara kullanıyorum ama belki bazı kategorilerde daha iyi kampanya sunan kartlar vardır diye yazıyorum. Şuan bildiğiniz giyim, e ticaret, market alışverişi(özellikle market cashback olması benim için çok iyi olur),ulaşım ,yemek zincirleri,dijital platform...
  17. X

Kablolu kulakiçi kulaklıklarıkorumak içinbir kap yada kılıf gibi birsey varmı ??

Kablolu kulakiçi kulaklık alıyorum şu bimdeki ucuzlardan veya farklı aldığımda oluyor.Çok rahat ve ekonomikler.Öğrenci olduğum için okula giderken sürekli cebime katlayıp atıyorum bunun kulaklığa zarar verdiğinden eminim.O yüzden bu kulaklıkları koyup,taşıyabileceğim bir kılıf yada küçük bir...
  18. X

En uygun operatör, tarife ve hat hangisi?

Arkadaşlar merhaba babam kamuda asker türk telekomun 6 yıldır müşterisi hat babamın üzerine bende üniversite ögrencisiyim ocağın başında taahütüm bitiyor en az 15 gb olan uygun bir tarife arıyorum Türk Telekom yada Turkcel olmasını istiyorum genç tarifelere baktım onlarda pahalı geldi emniyet...
  19. X

Laptop Kılıfı Yerine Kullanabilecegim Pratik Çözüm Önerileri

Arkadaşlar ben öğrenciyim benim1 tane laptobum var 14 inç olduğu için bunu çantamın laptop koyma yerinde götürüyorum ama çantam biraz eski laptop koruması yok yani. Bende laptop kılıfına para vermek istemiyorum yine çantamda götürcem ama laptobun etrafını saracak kılıf gibi kılıf yerine...
Geri