Arama sonuçları: *

1. erayotuzdort

Pokemon go oynayan varmı?

[H3 id='Bir+ara+ar+oynanan+pokemon+go+yu+hatrlarsnz+bu+ay+tekrar+oynamaya+baladk+3+arkada+ve+gerekten+ar+elendik+ve+takip+etmeden+duramyoruz+imdi+anlk+etkinlikler+falan+derken+ar+elenceli.+Yaknda+izmire+geleceim+bu+evrede+oynayan+varmdr+Bu+forumda+pek+sanmyorum+ama+soraym+dedim.']Bir ara aşırı...
  2. erayotuzdort

Yeni sekmede youtube çalışmıyor, çözümü.

Yeni sekme açtınız ve youtube a girdiniz fakat youtube boş gözüküyor ve bir şeye tıklayamyormusunuz, sebebi bu AdBlock — en iyi reklam engelleyici Bunu kapatın ve devam edin.
  3. erayotuzdort

Neden artık aliminyum yüzeyli kaliteli ousepad üretilmiyor.

MSİ thunderstorm veya RAZER Exactmat gibi mousepad modelleri neden artık üretilmiyor yada tutmadımı?. 10 yıldır msi thunderstorm u kullanıyorum bir ara 60 tl ye almıştım hepsiburada dan, o zamandan beri 0 hasar kullanıyorum. En yakın arkadaşım nerdeyse her yıl mousepad değiştirir. Ona bundan al...
  4. erayotuzdort

Neden artık aliminyum yüzeyli kaliteli ousepad üretilmiyor.

MSİ thunderstorm veya RAZER Exactmat gibi mousepad modelleri neden artık üretilmiyor yada tutmadımı?. 10 yıldır msi thunderstorm u kullanıyorum bir ara 60 tl ye almıştım hepsiburada dan, o zamandan beri 0 hasar kullanıyorum. En yakın arkadaşım nerdeyse her yıl mousepad değiştirir. Ona bundan al...
  5. erayotuzdort

Eski ekran kartını sabit 240 fps almak için kullanmak

Bu videoyu özetlemek gerekirse adam ekran kartını gidip eski ekran kartı ile birlikte kullanıp normalde max 30 fps aldığı oyunları sabit 240 fps oynayabiliyor. Lossles scaling in bir özelliği. Yaptığı şey kısacası ana ekran kartından fps i alıyor, ekran kartı anakarta gönderiyor kareleri...
  6. erayotuzdort

Çözüldü✓ Temu, Eksik ürün gönderimi, çözümü de.

Geçen günlerde temudan 1400tl lik bir alışveriş yaptım, ürünlerden üçü geldi fakat 3 tanesi yoktu. Hemen temuya haber verdim fakat ürünlerin gönderildiğini ve bir sorun olmadığını söylediler, fakat ürünlerin hiç biri elime ulaşmadı. Kargo firiması direk size getirdik dediler. Hem temu hem aras...
  7. erayotuzdort

GOT kuzgun yerine kunduz yazması.

Çok heycanlı heycanlı izlerken kuzgun yerine kunduz yazması bütün dikkatimi ve ciddiyetimi bozuyor ve bir gülme tutuyor :D
  8. erayotuzdort

🔥İndirim Razer laptoplarda müthiş fiyatlar, bazıları yurt dışından bile ucuz.

Hepsiburada da gördüğüm razer laptoplarda aşırı bir ucuzluk fark ettim, hemen bir tane kendime aldım razer blade 17. Bazıları bir tık eski olsa da 4k 144hz 3070ti lı bir razer laptobu nerede 70 bin alacakmışız. https://www.hepsiburada.com/razer/laptop-notebook-dizustu-bilgisayarlar-c-98...
  9. erayotuzdort

Yapay zeka ile şarkı yapmak.

Odtü bilgisayar mühendisliği derslerinin zorluğunu anlatan yapay zekadan üretilmiş, sözlerini benim yazdığım şarkı. sadece yarım saat uğraşmama ramen baya iyi oldu bence. https://suno.com/song/a78d0aeb-d5ea-4d95-a6bf-0c18e6544a33
  10. erayotuzdort

szechuan sauce tarifi ne???

Biliyorsunuz bi ara rick and morty ile çok popüler olan bir sos vardı, gta 6 nın da duyrulması ile bu oyunu oynayamadan ölebileceğim aklıma geldi, sonra da bir çok şeyi deneyimleyemeden ölebileceğim aklıma geldi, bu sosu 6 yıl sonra denemeye karar verdim, internette karşıma çıkan ilk tarifi...
  11. erayotuzdort

Hangi klavyeyi almalıyım?

Logitech g413 klavye almak istiyorum. Ama gördüğüm kadarıyla 2 tane farklı modeli var. Biri logitech g413 red, biri g413 se. Benim sistem siyah üstüne kırmızı red olan bir sistem, o yüzden red almayı düşündüm, ama içerisindeki switch pek içime yatmadı, se modelindeki switch ise kahverengi. Se...
  12. erayotuzdort

Öneri Türkiye pazarına giriş yapmayan markalar.

Bazı markalar bazı ürünlerini gelişmekte olan ülke sayılabilecek yerlere ulaştırmıyorlar ve buna türkiye de dahil. Son zamanlarda çıkan ryzen 7 7840u işlemcisine sahip acer marka bir laptop almayı planlıyorum ama okul başlamak üzere. Acer in tüm ülkelerdeki pazarına baktım ve sadece kanada ve...
  13. erayotuzdort

🔥İndirim 10 adet defacto tişört 650tl (tanesi 60tl)

Bu linkteki ilk 16 sıradaki tişörtlerin hepsi 80tl, 750tl ve üstüne 150tl indirim odluğundan 650tl ye denk geliyor, tanesi 65 tl den defacto tishirt alıyorsun. Sepette %25 indirim olan ürünleri de alırsanız bu miktarın da %25 i gidiyor. Bu kısımda bir miktar daha tişört alırsanız tanesi 52tl...
  14. erayotuzdort

Dolar Artıyor ! Tl den uzak durun!

Arkadaşlar şaka gibi ama 5 dk önce girdiğimde 20.35 olan dolar şu anda 20.37 Işık hızında düşen bir ekonomi içinde bulunuyoruz, elinizi kolunuzu şu anda tl den çekmeniz lazım, gerekirse ürün, altın, dolar falan alın. Bir şekilde elinizdeki paranızın erimesine engel olun, durum aşırı ciddi. Ülke...
  15. erayotuzdort

Hollanda nasıl bir yer?

Malum sebeplerden dolayı yurt dışına gitme kararı aldım, eğer 15 gün sonra belli bir durum olursa akrabalarımın olduğu hollandaya gideceğim. Onlar pek iyi türkçe konuşamadığı için tam iyi anlatamadılar. Hollanda nasıl bir yer, bilgisi olan yazabilir. (seçenek olduğundan değil zorunluluk...
  16. erayotuzdort

❌İndirim Bitti! r/place 2022 tablo 70x70 190 TL.

Şu anda en ucuz r/place tablosu bu galiba, kıbrıs tan pek iyi araştıramıyorum. Ama ben bulur bulmaz satın aldım, uzun zamandır almak ta istiyordum. Poster asmak cidden çok zor geliyor bana. https://www.hepsiburada.com/tablopro-reddit-r-place-kanvas-tablo-nft-p-hbcv000021fm56 1683929278 70x70 i...
  17. erayotuzdort

Toz CLA+ ve L-carnitine.

Biliyorum L-carnitin zaten gün içerisinde aldığımız bir şey fakat ben yapacağım diyet rutininde yediğim şeylerin çok azında l-carnitin olduğu için alma ihtiyacı duydum. Ararken sevdiğim markalardan olan Proteinocean ın toz halinde CLA ve L-carnitin lerini gördüm, fiyatına göre diğerlerinden daha...
  18. erayotuzdort

Rehber 7000 serisi AMD mobil işlemci rehberi.

AMD nin yeni çıkardığı laptop işlemcilerini uzun süredir bekliyordum çünkü düşük güç tüketimine sahip yüksek performanslı ve düşük nanometre ye sahip bir teknoloji bulunduran bir işlemci arıyorum[düşük nanometre yüksek performans ve düşük güç tüketimini arttıran bir etken. (İntel de şu an yanlış...
  19. erayotuzdort

Neden cidden yardıma ihtiyacı olan insanları hiç birine yanıt gelmiyor.

Bir kaç yıldır bu forumdayım ve her geçen gün bu sorunun arttığını fark etmeye başladım. Bilgisayarında hata olan, Oyunu çöken, bazı mavi ekran hata kodları ile karşılaşan bazı kişiler hiç bir cevap alamıyorlar. Bu kişilere özellikle yazmaya çalışıyorum ama her şeye bilgim yetmiyor fakat bu...
  20. erayotuzdort

Her şeyin fiyatının artması fakat elimizdekilerin fiyatının artmamaması

Nedense her şeyin fiyatı artıyor ama satmak istediğim bilgisayarı nedense her geçen gün daha düşüğe satmamamı istiyorlar. 3 ay önce 16 bin tl eden sistemi 13 bin liraya isteyenler doldu. Satamadım gitti pc yi. Eminim bunu yaşayan bir tek ben değilimdir. Bide gtx 1080 rtx 3060 a yakın bir...
Geri