Arama sonuçları: *

• Users: KReSsS
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

ETHERNET KABLOSU VE MODEM SORUNU

Merhabalar bilgisayar topladım ve evimde modem salonda ethernet kablosuyla internete erişicem sorum ise odamla salon arasında mesafe var modemi odama taşımama gerek var mı yoksa ethernet kablosunu uzun alsam modemi tasimasam odama bı kayıp yasarmiyim ping veya hızda kısacası ethernet kablosunun...
  2. K

Anakart ssd uyumu hangisini almalıyım?

Merhabalar MSI PRO H610M-E anakarti aldım buna uygun sağlam SSd arıyorum okuma yazması 3-3.5 civarı olsun en az.Bütçem 2.5 aklıma Samsung 970 Evo geldi 2200 TL fiyatı bu anakart tam verim alınır mı ? Ya da önereceğiniz sağlam SSd var mı ?
  3. K

Hangi işlemciyi önerirsiniz ?

Merhabalar bende MSI RTX 3060 12 gb 192 bit modeli var buna en uygun darboğaz yapmayan işlemci önerisi alabilir miyim ?
  4. K

Macbook satamıyorum oneri

Sayfamda ve diğer sitelerde Macbook ilanı koydum devir 10, buradanda anlasilcagi üzere laptopu hiç kullanmadım toz dahi yok 2 aylık macbooku 10 bin zararla koyuyorum ses yok öneri verebilecek var mıdır ?
  5. K

FİBER'DEN VDSL'E GEÇİŞ

Merhaba arkadaşlar . Şuan Superonline fiber kullanıyorum 100 mgbit hızında haftaya tasiniyorum orada eski alt yapı varmış yani VDSL , fiber yok. en çok türknet veriyor 74 mgbit gösteriyor adres fiberden bı anda VDSL gevince moralim bozuldu ne önerirsiniz neye dikkat etmek gerekir heleki...
  6. K

FREEDOS PROBLEMİ yardımmm

Merhabalar yeni laptop aldım şuan ki laptoplar freedos olduğu için kendimden ziyade bilgisayarcıya windows kurdurtacam ama Windows 11'e hepsi 200-300 bandı fiyat istiyor . Kopya Windows diyorlar güncelleme alıyor hiç problem yok diyorlar siz nasıl yaptınız bu işi orjinal Windows 150 dolar...
  7. K

Çözüldü✓ Asus tuf 3060 ti sahibinden

Merhaba arkadaşlar 2 ay önce vatandan ekran kartı aldım.Asus tuf 3060 ti 256 bit 3 fanlı pc de hiç kullanılmadı zararına satıcam.Ankara'da yaşıyorum.Acil satmam gerekiyor hayal uğruna pc toplayım dedim işin içinden çıkamadim.Bende laptop almaya karar verdim.Gonul rahatlığıyla alıp test...
  8. K

Laptop almak istiyorum

Merhaba arkadaşlar zamanınızı alıyorum kusura bakmayın.Oyuncu laptopu almaya karar verdim Max bütçem 30-32 civarı hem oyun hemde yazılım için istiyorum.Isınma problemi minimal olan min 16 GB ramli 3 veya 4 bin serisi laptop önerir misiniz ? Tesekkurler
  9. K

İşlemci almak istiyorum

İşlemci alacağım teknosadaki fiyatlar uygun ,teknosa mağazasında genelde PC ürünleri bulunmuyor direk depodan getirttiriyorlar sorun yaşıyan oldu mu ?
  10. K

İ5 13400f işlemci hakkında soru

İ5 13400f alacağım hergün yeni bir şey çıkıyor. Şimdide bu işlemcinin sadece 20 MB olduğunu biliyordum oysaki internette 30 MB olanları da var yanlış mı yazmışlar yoksa 30 MB olanları da mı var ?
  11. K

DDR5 sistem hakkında bilgi

Arkadaşlar bilmediğimden soruyorum ddr5 sistem sadece anakart ve ram olayı mı? Ekran kartım Asus tuf gaming 3060 ti 256 bit , işlemcim ise i5 13400 f sadece bunları aldım .
  12. K

PC topluyorum önerilere açığım

Toplam 35 k ya yakın tuttu aralarında şunu değiştir veya bu daha iyi olur aynı fiyatlara diyebilceğiniz bir şey var mı ayrıca uyumlu mudur hepsi (işlemci olarak Intel istiyorum) --Asus RTX 3060 TI Tuf Gaming OC TUF-RTX3060TI-O8GD6X-GAMING 256 Bit GDDR6X 8 GB Ekran Kartı (ALINDI) --Intel...
  13. K

SSD karar veremedim. SAMSUNG 990 PRO

SSD alıcam Samsung 990 pro okuma ve yazma hızlarına dikkat etmeye çalışıyorum. SSD de dikkat etmek gereken bir şey var mı ? Daha doğrusu PC deki parçalarla uyum söz konusu mu ssdlerde yoksa ne alırsam alıyım uyumlu olur mu? Ekran kartım Asus tuf 3060 ti işlemci i5 13400f ram 32 suanlik bunlari...
  14. K

İ5 13400f işlemci , Asus tuf 3060 ti 256 bit ekran kartını darboğaz yapar mı ?

Asus tuf 3060 ti ekran kartı aldım işlemci Intel almaya karar verdim ancak 6-7 bin tl arası alabilecegim en iyi işlemci i5 13400f olduğuna karar verdim .Şimdi aklıma takılan acaba ekran kartıyla uyumlu olur mu?
Geri