Arama sonuçları: *

• Users: beratt5
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Rockstar games hesap

Öncelikle hesap arkadaşımın rockstar hesabının gmailini ve şifresini biliyoruz ama hesabın bağlı olduğu gmail silindi ve 2 yıldan fazladır kapalı olduğu için gmaili kurtaramıyoruz rockstardan gmaili değiştirmek için giriş yaptığımızda ise doğrulama kodu istiyor ve biz bu koda ulaşamıyoruz...
  2. B

Bannerlord mod nasıl yapılır?

Selamlar bannerlordda kendi modumu yapmak istiyorum daha çok zırh ve kıyafet gibi bunun için ne yapmalıyım hangi uygulamayı kullanmalıyım bilen arkadaşlar söylerse çok memnun olurum
  3. B

ACİL Sd kart resimlerim yok

Fotoğraf makinemde gözüküyordu bilgisayara taktım boştu telefona taktım biçimlendirme falan dedi resimler ve videolarım yok yardım edin
  4. B

Ps4 pro 1 tb 4k alınır mı?

Ürünü sahibindende gördüm 4.000 tl fiyatı var denemeden alınır mı?https://shbd.io/s/NEfqVWai
  5. B

Gamepower ogre klavye driver hatası

Kendi sitesindeki driverleri denedim hiçbiri çalışmadı çalışan link bulabilecek varmı
  6. B

Havit kb 884l alınır mı??

https://www.havitstore.com.tr/havit-gamenote-kb884l-rgb-mekanik-turkce-klavye-1.06inc-tft-lcd-ekran-red-switch
  7. B

Project zomboid oynayacak arkadaş aranıyor

Yaş farketmez tecrübeli tecrübesiz herkes olur co op oynamak isteyen dc den yazsın Dc: beratttorun
  8. B

The walking dead season 2 türkçe yama kurulmuyor

Oyunu epicten aldim internetteki tüm yamaları denedim hiçbirinden sonuç alamadım düzgün çalışan yama arıyorum
  9. B

1000 tl bütçe mouse önerisi

Öncelikle beyaz olmasını istiyorum kablosuz olursa iyi olur fazla ağır olmamalı rgb
  10. B

Samsung s 19d300 monitör güç kablosu

Yukarıda ismini verdiğim monitörün güç kablosu kayıp nereden temin edebilirim?
  11. B

Çözüldü✓ ACİL YARDIM EKRAN KARTIM YANMIŞ OLABİLİRMİ

dell inspiron 3521 adında bir laptopum var geçenlerde oyun oynarken ekran kartım radeon hd 8730M 90 derece civarlarına çıktı 70 80 fps aldığım oyunlarda şimdi 40 fps zar zor alıyorum şu anda hd 8730 yerine intelin ekran kartını kullanıyor ekran kartım yanmış olabilirmi bilgisayarcıya gideceğim
Geri