Arama sonuçları: *

• Users: yeldaaa
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Y

bilgisayarcının toplayacağı sisteme bir bakabilir misiniz?

merhabalar, abim için bilgisayarcı bir sistem toplamış da anlayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? sadece new world oyununu oynayacak bu sistemde, yani oyunun gereksinimleri karşılasa, bu oyunu kasmadan oynasa kafi. bilgisayarcı, sana bu oyunu oynatabilecek bir sistem dizerim 5-6 bine demiş...
  2. Y

internet kablosunu nasıl almalıyım?

merhabalar, hazır sistem aldım fakat wifi özelliği yokmuş anakartın. o yüzden salondaki modemi pc odasına taşıtacağım elektrikçiye. direkt modemin üzerinden internet kablosuyla kasaya bağlayınca internet işi halloluyormuş araştırdığım kadarıyla. vodafone uygulamasından baktım 50mbps hız yazıyor...
  3. Y

ekipmanlar sizce görsel açıdan birbirine uyumlu olur mu?

merhaba, beyaz kasa topladım. mouse olarak bunu aldım. klavye olarak bunu aldım. mousepadi beyaz veya açık renk almak istemedim. kiri tozu çok gösteriyormuş diye. şunu alsam siyah renk mousepad, beyaz klavye mouse kasa çok mu alakasız olur sizce? çok kötü durur diyorsanız beyaz mousepad bakayım...
  4. Y

uygun fiyatlı mekanik klavye önerisi

merhabalar, hazır sistem aldım fakat klavyeyi de almam lazım bir an önce. red switch bir klavye önerebilir misiniz? bu hafta sonuna kadar gelmesi gerekiyor en geç, o yüzden aliexpress vs düşünmüyorum. küçük %60 klavye de istemiyorum. hp omen encoder güzel duruyor aslında ama o da 1400 tl civarı...
  5. Y

4070 ekran kartı için zotac mı daha iyi marka galax mı?

https://www.gaming.gen.tr/urun/359970/sunrise-4070-amd-ryzen-5-7500f-mpk-galax-1-click-oc-2x-geforce-rtx-4070-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500f-rtx4070-oc-prime-b650m-a-500gb-ssd-16gb-ram.html şu iki sistemden birini alacağım da, gaming...
  6. Y

50k bandında render-oyun için, attığım sistemlerden hangisini almalıyım?

Merhabalar. Render (3dsmax, corona, lumion gibi programlar) ve oyun amaçlı bilgisayar toplayacağım. Bunun için de daha çok hazır sistemlere baktım ve 4070ti ekran kartı olan bir sistem almayı düşünüyorum. Az çok anladığım kadarıyla baktım ama yardıma ihtiyacım var açıkçası. Şu sistemlerden...
Geri