Arama sonuçları: *

• Users: Noixy
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Noixy

Çözüldü✓ Bios güncel değilse PC açılmazmı ?

Aldığım anakart b450 m k ikinci el eskiden R5 3600x takılmış çalışıyormuş bi sorunu yok dendi ben R5 5600 taktım bilgisayar çalışıyor ama ekran gelmiyor klavye mouse çalışmıyor sizce sorun nedir
  2. Noixy

Yardım PC Eski anakartımda açılıyor

Yeni anakart ekran kartı işlemci güncellemesi yaptım kasama anakart bi tanıdığımdan aldım sorun olmadığını söylüyor ne yaptım ne ettim yine çalışmadı ramleri tek tek dene yani her parçasını sök tak yaptım olmadı anakartı bilgisayarcıya götürsem ne yapabilir ücret ne kadar olur
  3. Noixy

Ekran gelmiyor klavye mouse da gelmiyor

Kasamı update ettim ekran kartı işlemci ve anakartımı değiştirdim topladım ettim ama açtığım zaman ne mouse ne klavyenin ışığı yanıyordu ve ekranda gelmiyor problem anakarttamıdır TKG yazan bitane kablo kaldı PSU nun o biyeremi takılıyorduda olmuyor
  4. Noixy

Çözüldü✓ Bu kabloları nereye takmam gerek

2 pinli olanın diğer ucu molex girişli nereye takılacak diğeri ise PSU dan gelen kablo
  5. Noixy

Yardım Bu kabloları anakartta nereye takacağım ?

Biri molex kablosu diğeri ise PSU dan gelen kablo bunları anakartımda nereye takmam gerek ?
  6. Noixy

❌İndirim Bitti! Msı rtx 3060 9800 TL

https://m.n11.com/urun/msi-nvidia-geforce-rtx-3060-ventus-2x-oc-lhr-12-gb-gddr6-192-bit-ekran-karti-2643704?magaza=doga-bilisim&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_gene
  7. Noixy

Çözüldü✓ Oyun oynarken bilgisayar yeniden başlıyor

Bilgisayar oyun oynarken yeniden başlıyor eskiden böyle bir sorun yoktu ama buzdolabı falan çalışınca mouse falan gidip geliyor elektrik akımından bozulmuş olabilir mi PSU bilmiyorum ama çok sinir bozucu ne yapabilirim PSU mu almam gerekiyor bazen kasaya tak çıkar falan yapıyorum düzeliyor...
Geri