Arama sonuçları: *

• Users: the_enesss
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. the_enesss

Taraklı ayak için krampon önerisi

Önceki forumlarımda bahsettiğim gibi dos mevkiinde oynuyorum predator'ı beğenmiştim normalde 42 giyiyorum fakat 44 numara predator bile olmadı ne önerirsiniz? F50'nin 44 numarasını giymiştim sadece yanlardan hafif sıkıyordu ön tarafı ise hiç sıkmadı. Sizce ne yapmalıyım?
  2. the_enesss

Hangi krampon alınmalı?

Arkadaşlar selam. Öncelikle şu 2 krampon arasından kaldım, mevkim ön libero-DOS. Biraz daha defansif oynadığımı belirteyim. Sizce hangisini almalıyım? https://www.sportive.com.tr/nike-mercurial-zoom-superfly-9-academy-fg-mg-erkek-bej-futbol-krampon-dj5625-700-3/?integration_renk=Pembe-2...
  3. the_enesss

RTX 3060 vs RX6600 hangisi alınır?

Arkadaşlar yarın inşallah bilgisayarımı alacağım ama sorum olacak ben bayağı uzun süredir RTX 3060 bakıyordum ama alana kadar da fiyatlar arttı. RX6600'lü kasalar nasıldır önceden driver ve DLSS olayından istemiyordum ama bütçeden dolayı RX6600'lü kasada alabilirim. Nedir tavsiyeniz?
  4. the_enesss

Kurumsal e-mail hizmeti önerisi

Google workspace, Yandex mail onlara baktım fakat emin olamadım tam yardımcı olur musunuz?
  5. the_enesss

Ana makinede yapılan değişiklik VDS sunucusuna nasıl aktarılır?

Arkadaşlar Discord bot için VDS sunucu almayı planlıyorum fakat birkaç sorum olacak. Ana makineden diyelim VS Code kullanıyoruz sunucuda çalıştırdık ama ana makinede yaptığımız değişikliği bir daha VDS sunucusuna aktarmak zahmetli oluyor. Sanırım VS Code için SSH remote eklentisi varmış...
  6. the_enesss

Bulunduğum sokağa fiber altyapı gelme ihtimali?

Merhaba arkadaşlar ben Ordu'da yaşıyorum bulunduğum sokakta Türk Telekom Vdsl2 altyapım var 1 sene önce komşu sokaklara superonline fiber hatlar döşendi. Yani nerdey 100 metre fark var bizim sokağımız hariç nerdeyse bütün komşu sokaklarda artık superonline fiber hat var. Bizim sokağımızada gelir...
  7. the_enesss

Lenovo Legion R25I30 vs Lenovo G24-20

Arkadaşlar bu 2 monitöründe yorumları oldukça olumlu. Fiyatları da birbirlerine yakın sayılır. Aralarında ne gibi bir fark var renk, doygunluk vs. sizce hangisini almak daha mantıklı?
  8. the_enesss

🔥İndirim Lenovo legion R25I-30 165 hz 0.5 ms ₺4,900

Bence gayet alınabilir çok iyi fiyat. https://www.hepsiburada.com/lenovo-legion-r25i-30-245-fhd-05ms-165hz--180hz-oc-2xhdmi1xdpaudio-outfreesync-premiumvesa-siyahips-monitr-67b7gacbtk-p-HBCV000059XX6H?magaza=TecTex&url_src=and-product-detail
  9. the_enesss

Ready or Not uygun steam key site önerisi

Başlıktada gördüğünüz gibi Ready or Not uyguna key satan site biliyorsanız yazın lütfen.
  10. the_enesss

Rtx 4060 İ3 12100f'li sistemde fps düşüklüğü

Evet arkadaşlar, arkadaşım böyle bir sistem aldı valorantta 250 fps'in üstüne çıkmıyor. 200 fps'in altınada inmiyor. Ama youtubedan videoya baktığımda adam 300 fpslerin üstünde alıyor. Ondan sonra başka videolara baktım o videolardada 250 fps civarı. Acaba bizde mi sorun var dedik sons of the...
  11. the_enesss

MSI Pro H610M-E TPM'si otomatik açık geliyor mu?

Arkadaşlar sorum şu. MSI Pro H610M-E DDR4 anakartında TPM 2.0 otomatikman açık geliyor mu? Gelmiyorsa nasıl açacağım?
  12. the_enesss

RX7600 i3 12100F'li sistem toplama

RX7600 i3 12100F'li sistem toplayabilir misiniz(f/p olacak şekilde) ayrıca rica edersem hazır sistem al falanda demeyin.
  13. the_enesss

İ5 12400F RTX2060'lı 2. El hazir sistem nasıl?

https://shbd.io/s/og1Gs6Bd arkadaşlar sizce mantıklı mı? Ileride falan ekran kartını yükseltebilirim. Ssd'de aynı şekilde.
  14. the_enesss

İninal İtemsatış para çekme

İninal plusım yok ininal hesabıma item satıştan kazandığım parayı çekebilir miyim?
  15. the_enesss

Papara Onaysız Hesaptan ATM'den Para Çekilir mi?

Onaysız papara hesabım var. Geçenlerde şoktan papara kart aldım ekledim uygulamaya itemsatıştan bakiyemi paparaya çekicem. Ama içime bi kuşku düştü ben bu parayı papara hesabımdan çekebillir miyim atmden
  16. the_enesss

İtem Satış Papara para çekme

İtem satıstan hesap sattım bakiyeyi paparaya çeksem herhangi bir sorun olur mu? 15 yaşındayım
  17. the_enesss

Rtx 4060 Muadili Amd Ekran Kartı

İnşallah bi kaç aya hazır sistem alacağım. Muhtemelen ya rtx 3060, yada rx6600 lü bir sistem olacak. Çünkü bütçem bu kadar yetiyor ilk defa kasa alacağım için hiçbir ekipmanım yok. Ben bu kasadaki ekran kartını satıp rtx 4060'ın mudaili bir amd ekran kartı arıyorum. Tavsiyelerinizi dinliyorum...
  18. the_enesss

600 tl Mouse önerisi

F/p 600 tl civarı olan bir mouse arıyorum, oyun olarak rdr 2, witcher3, fps oyunları falan oynayacağım
  19. the_enesss

Oyun ve yazılım için VA vs IPS Panel

Oyun olarak cyberpunk, rdr2, gta ve witcher 3 gibi hikayeli oyunlar oynayacağım. Arada bir fps falanda oynarım. Yazılımda ise unreal engine ve unity gibi motorlar kullanıcam. Ama hangi panel seçmem gerektiği hususunda kararsız kaldım. Ne önerirsiniz?
  20. the_enesss

Gta 5 online girilmiyor

Gta 5 im orijinal bu hatayı alıyorum diğer arkadaşlarıma sordum bu hatayı almıyorlar sebebi nedir? Hata aynen şöyle "Sorry social club is currently experiencing technical difficulties and onljne services have been temporarily disabled" Altında ise mor tuşta retry comnection yazıyir basıyorum...
Geri