Arama sonuçları: *

• Users: Macro
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Macro

Futbolcuların yanına gitme taktiği

1 hafta sonra maç var Galatasaray ev sahibi bende bu maça gideceğim futbolcuların yanına gitmek için taktik varmı kaçak vs hiç fark etmez maç önü maç sonrası stadyum içi soyunma odası vs vs hiç fark etmez taktik verin beyler
  2. Macro

Galatasaray Strazburg Maçında Sahaya atlama

Arkadaşlar Ben 26 temmuz cumartesi günü oynanacak Galatasaray-Strazburg maçına bilet aldım amacım Sahaya atlayıp Fotoğraf çekinmek ama hepinizin aklına ihtiyacım var daha doğrusu bir plana ihtiyacım var ben 10. Kategori kuzey 109 10. Sıradan bilet aldım babamla birlikte gideceğiz eğer fotoğraf...
  3. Macro

Samsung A15 Telefonumun Nasıl frp kilidini açarım

Kardeşim telefona şifre koymuş sonra unutunca sıfırlamış eve gelince dövdüm gmaili hatırlamıyorum elimde sadece Samsung başka bi telefon var pc laptop fln yok frp kilidini nasıl açarım telefoncuya gittim 700tl istedi para vermek istemiyorum
  4. Macro

Diğer Telefonumun IMEI gitti Evde nasıl yapabilirim

Telefonumu fabrika ayarlarına döndürdüm IMEI gitti Evde nasıl yapabilirim bilgisayar laptop falan yok biri açıklayabilir mi
  5. Macro

glb uzantılı dosyayı nasıl obj yapabilirim

Arkadaşlar ben Teknofest weuz clanın sahibiyim internette hazır bi uçak modelini bizim kendi yapacağımız uçaga çevirmek istedim ama kullandığım uygulama stl obj ve svg formatında istiyor biri bana yardımcı olsun lütfen Teknofestteki Projemiz **PROJE ÖZETİ:** "Weuz" projesi, geleceğin savunma...
  6. Macro

Borsada anlık Ve ücretsiz veri takibi nasıl yapılır

Borsada Yatırım Yapan Herkesin İhtiyacı Olan Şey Anlık Veri Bunu Bir Çok Uygulama Ücretli Veriyor Ama Küçük Yatırımcı Ücretli Almak İstemiyor Size Sorum Ücretsiz Nasıl Bulabilirim
Geri