Arama sonuçları: *

• Users: Heda1905
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

Gow Ragnarök mu Spiderman 2 mi?

Arkadaşlar selam. Daha önce God of war ve Marvel Spiderman Remastered oynadım. Malum steamde indirim var. Bu indirim dönemimde devam oyunları olan God of war Ragnarök ve Marvel Spiderman 2 oyunlarından birini almak istiyorum. Aranızda bu oyunları deneyimleyen arkadaşlardan tavsiye istiyorum...
  2. H

Bilgisayar sürekli donuyor?

Arkadaşlar masaüstü bilgisayarım var ve sık sık donuyor. Ekran donuyor ve hiçbir şekilde cevap vermiyor. Mecbur kasayı, başlatma tuşundan kapatmak zorunda kalıyorum. Çözümü nedir yardımcı olursanız sevinirim.
  3. H

Kulaklık önerisi????

Kulak içi gaming kulaklık önerisi alabilir miyim arkadaşlar? Bütçe 1-1.5k max. teşekkürler şimdiden
  4. H

Gaming kulaklık önerisi?

Arkadaşlar kulak içi gaming kulaklık arıyorum. Fiyat olarak makul seviyede olursa sevinirim. Max. 1.5k lık falan. Teşekkürler şimdiden.
  5. H

Max 35k ya 4060 lı leptop önerisi?

Arkadaşlar bütçe 35k. Asus hariç 4060 lı leptop önerilerinizi bekliyorum
  6. H

Max 13 k telefon önerileri?

Arkadaşlar 13k telefon önerilerinizi bekliyorum. Normal gündelik hayatta kullanılacak, oyun nadir oynanılır bir telefon bakıyorum. https://www.amazon.com.tr/dp/B0CYH3JCRS/ref=asc_df_B0CYH3JCRS1712711040000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B0CYH3JCRS&linkCode=asn&th=1 bu telefonu...
  7. H

Bu bilgisayarı kaça satarım?

Sistem bu arkadaşlar buna ek olarak 2x8 3200 MHZ ram mevcut. 14 Ay garantisi mevcuttur. Max ne kadara satılır?
  8. H

Kulaklık iade protokolü?

Havitin kendi sitesinden kulaklık aldım arkadaşlar. Henüz gelmedi yolda şuan. İade etmek istiyorum iade olur mu var mı protokolü hakkında bilgisi olan veya daha önce iade etmiş olan?
  9. H

1.000 TL'ye Sırt Çanta Önerisi Verir Misiniz Arkadaşlar?

Bütçe 1k arkadaşlar. Sırt çantası önerisi alabilir miyim?
  10. H

Gaming Kulaklık Önerisi Verir Misiniz?

Max 750 tl olacak şekilde kulaklık önerilerine açığım arkadaşlar..
  11. H

Ups Önerisi Lazım Arkadaşlar Sice Hangi Modeli Almalıyım?

Arkadaşlar bulunduğum yerde son zamanlarda sık sık elektrik kesintisi olmaya başladı ve ben de ups almaya karar verdim. elektrik gittiğinde pc yi kapatacak kadar güç gerekli yani 2-5 dk arası bir VA olan ups olsa kafi. Bilgisayarımın özellikleri ; R5 5600 , RTX 4060 Ti, PSU 650 W Belirtmem...
  12. H

Office programlarını nerden indirebilirim?

Merhabalar. Office programlarını ücretsiz şekilde nasıl ve nerden temin edebilirim? Kendi sitesinden ücretsiz şekilde kullanıyordum fakat deneme süresi bitti.
  13. H

1 Nisan Pazartesi okul var mı?

Milli eğitime bağlı olan okullarda 1 nisan pazartesi okul var mı arkadaşlar? İnternetten baktım tatil diyen var demeyen var? Tam bilgisi olan var mı?
  14. H

Windows programlarını nereden indirebilirim?

Arkadaşlar merhaba. Microsoft office programlarını indirmek istiyordum. World 2016 powerpoint vs gibi. Güvenli şekilde nereden indirebilirim?
  15. H

Bu leptop alınır mı ve site güvenilir mi?

arkadaşlar hepsiburada üzerinden leptop alacağım. Satıcı "Teknorya". Linki de burada leptopun. Var mı bilgisi olan ne diyorsunuz alınır mı...
  16. H

Mühendise leptop önerisi?

Bütçe: 30k Arkadaşlar elektrik elektronik mühendisi tanıdığıma leptop arıyorum. Mühendislik işleri için lazım. önerilerinize açığım. Extra olarak bütün özellikleri aynı sadece işlemcileri farklı olan 2 leptop buldum bunlardan hangisi mühendislik için uygundur? i5 13500h vs ryzen 7 7840hs ?
  17. H

Mühendise leptop önerisi?

Mühendis için, mühendis programlarını çalıştırabilecek bir leptop önerisi alabilir miyim arkadaşlar? f/p olursa iyi olur.
  18. H

Exxen dizisi nereden izlenir?

Arkadaşlar "Gibi" dizisini internetten ücretsiz şekilde izleyebileceğim bir site var mıdır?
  19. H

Sağlık sigortası hakkında bilgi?

Arkadaşlar üniversite bitti sigortam da bitti. E devlet üzerinden prim borcumu ödedikten sonra muayene olabilir muyum hastanede? Herhangi bir ücret yansır mı nedir bu durum yani?
  20. H

Gigabyte anakart driver önerisi?

Arkadaşlar merhaba. Gigabyte anakartım var. Anakart için driver tarzı uygulama varmış App center adı. Nereden indirebilirim onu bulamadım gigabyteın sitesinde?
Geri