Arama sonuçları: *

• Users: hsby
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

Hot Wheels Supralı Fast & Furious temalı 10'lu set 1749TL

Bulmak çok kolay değil ilgilenen arkadaşlar alabilirler...
  2. H

75 inç televizyon önerisi

Merhaba arkadaşlar, 75 inç ortalama kalştede en azından qled olmalı. Max 55-60k fiyatlara bir televizyon almak istiyorum ama konuya bir hayli uzağım. Bu fiyatlara kadar alınır dediğiniz tvleri paylaşırsanız sevinirim. Oyun falan oynamayacağım, haftada iki defa açarım birinde maç için zaten...
  3. H

Amazon şüpheli işlem, siparişim iptal edildi

Stanley 1.9 litrenin 1700 liralar civarında olduğuna denk geldim ve satın alayım dedim 9 taksitle, amazonda kayıtlı olmayan ama sitede her zaman kullandığım kendi adıma kartı şüpheli işlem olarak algılamışlar. İndirimde yakaladığım ürünü alamadım, kargoda bir ürünüm vardı indirimi güzeldi birkaç...
  4. H

8000tl ve altı bluetooth kulaklık öneriniz nedir?

Merhaba, bluetooth kulaklık arıyorum kullanacağım telefon Xiaomi 15t Pro uyum konusunda sorun yaşamayayım ses kalitesi güzel olsun. Ayrıca bilgisayarda oyun oynarken kullanabileceğim bir şeyde olursa çok iyi olur ama şart değil. Samsung Galaxy Buds3 Pro iyi bir seçenek gibi geliyor ama uyum...
  5. H

❌İndirim Bitti! TABLET HEDİYELİ - Xiaomi 15T Pro 12GB+512GB siyah renk + Redmi Pad 2 4+128Gb 45.499TL

Merhaba arkadaşlar, ürün fiyatı sağlam satıcılar içinde en düşük seviyede ayrıca bugün Redmi Pad 2 sadece 1 TL gibi bir ibare geldi ürün görseline fakat bu kampanyayı kullanmanın yolunu bulamadığım için buraya not düşmek istedim. Kampanyadan faydalanabilenler yolu gösterirse herkes faydalansın.
  6. H

S25 Ultra vs S25+ vs Magic 7 Pro vs 15T Pro

Arkadaşlar başlıktaki 4 telefon arasında kararsız kalmış durumdayım, okuyan herkes ee tabi S25 Ultra diyebilir ama gerçekten buna ihtiyacım var mı bilmiyorum. Aşırı seviyede fotoğraf falan çeken biri değilim oyunda oynamam telefonda. Benim yapacağım sosyal medya ve genel kullanım. Uzun süre...
  7. H

MSI mouse scroll tuşu bozuldu garantisi 1 sene mi?

Merhaba arkadaşlar Msi Gm31 model fareyi 2023 kasım ayında satın almışım son birkaç gündür scroll tuşu tamamen istenen dışında hareketler yapıyor. Ben bu tarz bir elektronik aletin garantisi 2 senedir diye düşünerek yedek olarak bırakırım düşüncesiyle garantiye göndereyim dedim ama Msi sitesine...
  8. H

Turkcell Superonline wifi 6 modem çalışmıyor

Arkadaşlar merhaba, birkaç ay önce fiyat farkı verip değiştirttiğim wifi 6 modem sadece TV+ kullanılırken bir anda çalışmayı kesti. Modem üstündeki ışıklar belli belirsiz yanıyor. Telefonla sorunumu ilettim fakat uzaktan yardımcı olamadılar servis geleceğini söylediler fakat sorun sizden...
  9. H

7500F için F/P Hava soğutucu önerileriniz nedir?

Merhaba 7500f için 120mm soğutucu alacağım tavsiyelerinizi rica ederim. Abartı fiyatlar olmasın yeterli.
  10. H

7500F + 4060 ti 600w psu yeter mi?

Arkadaşlar merhaba sistem topluyorum ve güç kaynağı almam gerekiyor 600 w yeterli mi?
  11. H

Bilgisayar Bileşenleri İçin Yorum ve Öneriler

Merhaba arkadaşlar hazır sistem alma düşüncem taksit problemi sebebiyle gerçekleşemeyecek gibi, bu yüzden ben bir sistem toplamak istedim en azından kafama göre olsun. SSD satın almayacağım elimde Samsung Evo 980 Pro 1 TB kapalı kutu mevcut. Diğer parçaların satın almayı düşündüğüm sitelerden...
  12. H

30000 TL civarı hazır sistem önerisi bekliyorum

Herkese iyi forumlar, AMD ryzen 5 7500f ve Rtx 4060ti ve ayarında peşin taksitle alacağım bir hazır sistem ihtiyacım var. Fiyat 5000 civarında esnetilebilir.Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  13. H

Kullandığınız, memnun olduğunuz koltuk önerisi ...

Arkadaşlar merhaba kullandığınız ve memnun olduğunuz oyuncu veya ofis koltuğu önerilerinizi bekliyorum. Bütçe sınırı yok fakat makul bir aralıkta olursa güzel olur. Oyuncu koltuğu için 7-8k ofis koltuğu için 4-5k maksimum fiyat makuldür diye düşünüyorum.
  14. H

MSI OPTIX G271CQR modelini tavsiye eder misiniz?

Öncelikle merhaba, genel kullanım amacıyla 27 veya 34 inç boyutunda 2k çözünürlükte bir monitör almak istiyorum. Nadiren oyun oynuyorum haftada 3-5 saat gibi ancak ms değeri ve hz değeri mantıklı seviyede olmalı. Fiyat sınırım yok fakat aşırı yüksek fiyatlı monitörlere de ihtiyacım yok açıkçası...
Geri