Arama sonuçları: *

• Users: asmsrm
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

PCI kablosu yeri fark eder mi?

RTX 3060 Ti ekran kartım var ve 2 tane 6+2'li pin girişi var, aynı şekilde PSU'dan da ekran kartına takmak için 2 tane 6+2 soketli kablo var. Yani anlayacağınız PSU'dan gelen 2 tane 8 pinli kablo ve ekran kartı üzerinde 2 tane 8 pinli giriş var. Şimdi ben bu kabloları diğer girişe taksam fark...
  2. A

Lenovo R25I30 monitör almaya değer mi?

Bu monitörü almaya karar verdim ama aklımda bir de Dell G2422HS var. Bu iki monitörden hangisi daha iyi, hangisinin kronik sorunu yok? 200 TL fiyat farkı var, çok önemli değil benim için. Başka monitör önermezseniz sevinirim. Sizce hangisi alınmalı?
  3. A

AOC 24G2SPU/BK alınır mı?

Evet sizce bu monitör alınır mı? Yorumlardan gördüğüm kadarıyla 10 kişiden neredeyse 7 kişide ölü piksel çıkmış.
  4. A

Lenovo R25I-30 mi vs Dell G2422HS mi alınmalı?

Sizce bu iki monitörden hangisini almalıyım? Bu ikisinden hangisinde ghosting, ölü piksel gibi sorunlar daha az?
  5. A

AOC 24G2SPU mi, Lenovo R25i-30 mu?

Herkese merhaba. Bu iki monitör arasında kaldım. AOC 4000 TL, Lenovo ise 5200 TL. AOC 300 cd/m2 ve 1ms iken Lenovo 400 cd/m2 ve 0.5ms. Sizce bu değerlee için Lenovo'ya 1200 TL daha fazla vermeye değer mi? Ama sadece bu da değil dahası dar var. Yorumlarda ve forunlarda gördüğüm kadarıyla AOC'ta...
Geri