Elime yeni s23 gectı sıfır buldum 12 mp de çekilen fotoraflarda renkler normalken 50mp çekilen fotoraflardaki renkler abartı doygun oluyo biraz baktım galiba telefonun kendisinde varmış ama bunu düzeltebiliyo muyuz ya da minimuma indirebilir miyiz
11.sınıfa geçtim artık 10.siniftayken bile cok vakit ayıramıyodum simdi yksye de hazırlanmam lazım vakit ayiramam satmayi dusunuyorum sizce napmam gerek
Arkadaşlar merhaba şuanda rx 6600 i5 11400f li bir sistemim var ve yeni nesil oyunlar gözümü korkutuyor artık önerilenlerde görmeye başladım ekran kartını şuan için iyi olsada 1 2 sene sonra artık yetmeycek bu açık yazın çalışmayı düşünüyorum sizce pc yi satıp daha iyi bir pc mi alayım yoksa...
Valorant oynarken bi ayar değiştirdim ve oyundan atıldım sonra masaüstünde bu dosyayı farkettim bir uygulama indirmişitm ondandır dedim onu sildim gen girdim oyuna ve gene oyundan attı ve gene böyle bir dosya vardı bu ne dosyası anlamadım virüs mü?
b560 m plus tuf gaming anakartım var işlemci yükseltirken bir tane ram bozuldu 8gb ramim kaldı amlışken 8 değilde 16 almak istiyorum win 11 bildiğiniz gibi çok ram kullanıyor 8gb yanına 2 tane daha 8gb taksam anakart uyumunda sorun yaşar mıyım
anlık olarak açtığımda değerleri görüyorum fakat fps yok görünüyor amd driverinde oyunları kaç saat oynadığınız ve ortalama fps yazıyor fakat orda da fps yok görünüyor ne yapmam lazım sizde de varmı
oyunu indirmiştim 2 hafta önce falan high grafiklerde 100 fps alırken 600mb lık bir güncelleme geldi indirdim ve 70 fps almaya başladım ne yapmam gerek
rx 6600 ekran kartım var şuan i3 10105f var darboğaz oluyor i5 11400f alıcam malesef bütçem fazla yok oyüzden daha üst bir işlemci alamayacağım ısınan bir işlemci olduğunu biliyorum bana uygun fiyatlı bir soğutucu önerirseniz sevinirim.
Mafia definitve editon için bir türkçe yama indirdim indirdikten sonra oyun açılmadı bu sorunu çözebilirmiyim yoksa silmem mi gerekiyor oyunu epic games üzerinden aldım.
Sapphire Pulse RX 6600 kullanıyorum ve Sapphire in bu modelinde ekran kartı 100w geliyormuş 120w yapmak istiyorum watt seviyesi düşükmüş ama msi afterburnerda bu ayarı bulamadım
şuanda elimde i3 10105f var geçen günlerde rx 6600 aldım darboğaz yaptığını biliyorum ileride işlemciyi yükselticem ama i5 11400f değil de i7 11700f alasım var ekran kartı daha rahat upgrade edilir diye hangi ekran kartını besleyebilir