Arama sonuçları: *

• Users: kylenix
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

S23 kamera renk değiştiriyor

Elime yeni s23 gectı sıfır buldum 12 mp de çekilen fotoraflarda renkler normalken 50mp çekilen fotoraflardaki renkler abartı doygun oluyo biraz baktım galiba telefonun kendisinde varmış ama bunu düzeltebiliyo muyuz ya da minimuma indirebilir miyiz
  2. K

Bilgisayarimi satmalımıyım

11.sınıfa geçtim artık 10.siniftayken bile cok vakit ayıramıyodum simdi yksye de hazırlanmam lazım vakit ayiramam satmayi dusunuyorum sizce napmam gerek
  3. K

Bluetooth adaptör önerisi

2 cihaz destekli iyi bir adaptör öneririrmisiniz
  4. K

Bluetooth adaptör önerisi

Şuan 1 tane var ama ayni anda 2 kol bağlayamıyorum aynı anda birden fazla vihaz çalıştırabileceğim kaliteli bi bluetooth adaptörü önerir misniz
  5. K

2 gamepad nasıl bağlanır

bluetooth dongle aldım 2 tane gamepadim var 1 ni bağladım 2.sini bağlamak istediğimde bağlanmadı
  6. K

PC mi satıp ne yapmalıyım?

Arkadaşlar merhaba şuanda rx 6600 i5 11400f li bir sistemim var ve yeni nesil oyunlar gözümü korkutuyor artık önerilenlerde görmeye başladım ekran kartını şuan için iyi olsada 1 2 sene sonra artık yetmeycek bu açık yazın çalışmayı düşünüyorum sizce pc yi satıp daha iyi bir pc mi alayım yoksa...
  7. K

PS5 almak mı PS5 PRO beklemek mi mantıklı

hangisi daha mantıklı yazar mısınız
  8. K

Rx 6600 sistemi ne kadara satabilirim

Rx 6600 i5 11400f 2x8 16gb 3200mhz ram asus tuf gaming b560 mplus anakart 500gb ssd 500w silver psu ve deepcool ag 400 soğutucu var kasamda thermaltake h330 psu suz versiyonu ps5 almak istiyorum kaça satabilirim yazarsaniz sevinirim
  9. K

samsung odssey g3 165hz 23.8 overdrive nasıl açılır?

samsung odyssey g3 overdrive moduvar mı varsa nasıl açılır
  10. K

Red dead redemption 2 fsr2.2 güncellmesi gelmedi.

rdr2 ye yeni bir güncelleme gelmiş fakat bende güncelleme yok fsr 2.2 gelicekti oyuna girdim otamatik güncellenmiştir diye fakat 2.0 da.
  11. K

BstShm_5.14.22.1003_nxt nedir?

Valorant oynarken bi ayar değiştirdim ve oyundan atıldım sonra masaüstünde bu dosyayı farkettim bir uygulama indirmişitm ondandır dedim onu sildim gen girdim oyuna ve gene oyundan attı ve gene böyle bir dosya vardı bu ne dosyası anlamadım virüs mü?
  12. K

windows lisansınız yakında dolacak uyarısı

uyarı alıyorum bana etkinleştir diyor bende zaten etkin görünüyor ne yapmam lazım
  13. K

anakart ram uyumu tavsiye

b560 m plus tuf gaming anakartım var işlemci yükseltirken bir tane ram bozuldu 8gb ramim kaldı amlışken 8 değilde 16 almak istiyorum win 11 bildiğiniz gibi çok ram kullanıyor 8gb yanına 2 tane daha 8gb taksam anakart uyumunda sorun yaşar mıyım
  14. K

amd driverında fps sayıcı çalışmıyor

anlık olarak açtığımda değerleri görüyorum fakat fps yok görünüyor amd driverinde oyunları kaç saat oynadığınız ve ortalama fps yazıyor fakat orda da fps yok görünüyor ne yapmam lazım sizde de varmı
  15. K

EKRAN KARTIM DÜZGÜN ÇALIŞIYOR FAKAT ANA KARTTA VGA IŞIĞI YANIYOR

ekran kartımda bir sorun yok ama anakartta hep ışık yanıyor ekran kartım rx 6600 sapphire pulse ana kartım tuf gaming b560m plus
  16. K

WİTCHER 3 FPS SORUNU

oyunu indirmiştim 2 hafta önce falan high grafiklerde 100 fps alırken 600mb lık bir güncelleme geldi indirdim ve 70 fps almaya başladım ne yapmam gerek
  17. K

i5 11400f için soğutucu önerisi

rx 6600 ekran kartım var şuan i3 10105f var darboğaz oluyor i5 11400f alıcam malesef bütçem fazla yok oyüzden daha üst bir işlemci alamayacağım ısınan bir işlemci olduğunu biliyorum bana uygun fiyatlı bir soğutucu önerirseniz sevinirim.
  18. K

MAFİA DEFİNİTVE EDİTİON AÇILMIYOR

Mafia definitve editon için bir türkçe yama indirdim indirdikten sonra oyun açılmadı bu sorunu çözebilirmiyim yoksa silmem mi gerekiyor oyunu epic games üzerinden aldım.
  19. K

msi afterburner üzerinden ekran kartımın watt değerini nasıl arttırırım?

Sapphire Pulse RX 6600 kullanıyorum ve Sapphire in bu modelinde ekran kartı 100w geliyormuş 120w yapmak istiyorum watt seviyesi düşükmüş ama msi afterburnerda bu ayarı bulamadım
  20. K

i7 11700f işlemci nasıl?

şuanda elimde i3 10105f var geçen günlerde rx 6600 aldım darboğaz yaptığını biliyorum ileride işlemciyi yükselticem ama i5 11400f değil de i7 11700f alasım var ekran kartı daha rahat upgrade edilir diye hangi ekran kartını besleyebilir
Geri