Arama sonuçları: *

• Users: querencia
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Q

Testosteron Harcama Hakkında

şimdi masturbasyon yapmak, göreceli olarak zararlı (aşırı yapılırsa). yetiskin icerikler izlemek de mental olarak zararlı. şimdi şöyle bi konu. yetişkin içerikleri değilde, yetişkin oyunları (bildigimiz bilgisayar oyunu olan) oynayıp masturbasyon yapmasak ne gibi yararı zararı olur. hani bazı...
  2. Q

Hayat Kaygısı

hayatımda hiç yaşamadım. gerçekten yaşamadım. akşama kadar evde oturdum doğduğumdan beri. ustalığım var ama bulunduğum konum uygun değil. mecbur 9 5 fabrikada çalışmalıyım. mesela diyorum sabah kalktım 9da gittim, 5de eve geldim. günün nerdeyse yarısı bitti. tatil zaten pazarımız var (sanırım)...
  3. Q

Özel Plaka Ödeme Şekli

küçük şehirde 3 harfli plaka almak istiyorum 10 20k önemli değil de ben bunu sürekli ödeyecekmiyim, tek ödeme mi acaba, şehrin trafik şube sitesi de yok sorgulama da yapamıyorum dolu mu boş mu diye.
  4. Q

Diş ve Yüz Bakımı Hk

kendimi bildim bileli yüzüm ve dişim hep kötüydü. yüzüm yaglıydı siyah nokta falan neyse. dişlerimde yamukluk yoktu ama 2 günde 1 fırçalamama rağmen yinede memnun değildim. biliyorum 2 günde 1 az tabi. siz nasıl kendinize bakıyosunuz acaba. sorun bende mi. yeni doğmuş bebeğe öğretir gibi nasıl...
  5. Q

Mzkes

njnsk
  6. Q

Psikoloji Hakkında Yardım

arkadaşlar internet uzerinde gorusebilecegim psikolog veya yakını tanıdığı olan varmı. acil ihtiyacım var da. dalga konusu değil.
  7. Q

Slx mi İes mi Almalıyım

açıkcası arabanın yapıldığı malzeme benim için pek önemli değil. öyle de böyle de 300 400binlik her araba ilk vuruşta 40 parça olucak neyse, bu ikilem beni çok arada bıraktı tofaşı severim sülalemden gelen bi sevgi. ama herkes ustalaştı artık cok dümenler dönüyo uzerinden, çok yakıyo. ies de...
  8. Q

Steam Epic İndirim Zamanı

yakinda pc alacagim icin simdiden steam dizmeye basladim. hangi aylarda ne zamanlarda indirim oluyor acaba ona gore birikim yapmak istiyorum. bu arada nedense epic yapmak istemiyorum ciftlikbank gibi bi anda kaybolacakmis gibi geliyor. epice de guzel indirimler geliyor mu
  9. Q

Steam topluluk banı acil

ya hocalarim 2020 açılmış steamim vardi oylesine acmistim. 1 sene sonra 2 3 tllik keyler almistim neyse kullandim 1 2 oyun cikti. dedim ben bunu pc alinca kullanirim falan. 3 4 sene gecti. az once hesaba giris yaptim. sifre unuttum attim. bide 10 dolar aticaktim. ilk 5 dolar attim. discord...
  10. Q

Hayat Hakkında

24 25 yaşında abilerim yanıtlarsa sevinirim tecrübe açısından abilerim şimdi ben yeni 9 5 fabrikaya atılıyorum. hiç deneyimimde yok neyse oralarla işimiz yok. mesela şimdi tatil işleri nasıl olucak hayatı nasıl geçiricez. tatilimiz, mesai saatimiz bitince bi arabamiza binmeye veya hobimizi...
  11. Q

Gömülü siber güvenlik

başlıkta bahsettiğimi yapmak istiyorum. normal geliştiriciler led yakıyor, duman algılama falan filan ama benim için bunlara gerek yok gibi. eğer benim gibi olan varsa kaynak belirtirse cok sevinirim
  12. Q

Bu Gençler Neye Binsin

genç 18 yaşında anasından babasından dedesinden bişey kalmamış, asgari ücretli işte çalışan kardeşiniz olarak; nasıl para biriktirip araba alabilirim. evet ha diyince olacak bir şey değil ama habire kötüye gidiyoruz. bu işin (en azından benim için) tek formülü devlet işine girip aylık 50k...
  13. Q

40k sıfırdan sistem kurmak

40kya 0dan pc dizebilecek varmı acaba hocam. yazılım ve görsel amaclı kullanacağım yani güçlü olması lazım, tek isteğim ekran kartı nvidia olması ve depolamanın baya geniş olması ( Amac gorsel degil performans, RGB olmasın) ( MONITOR DE DAHIL YAZMAYI UNUTMUSUM)
  14. Q

Kick Dmca Kuralı Varmı

twitchde youtubeda şarkı açmak yasak diye biliyorum da kickde böyle bişey varmı acaba. 2 3 yayıncıda gördüm ama onlar büyük yayıncıydı
  15. Q

Araba Alıcaz Ama Nasıl

ufak bir kaygı ve panik amaçlı yazmıştım. neyse. tesekkurler.
  16. Q

Sivilce Sorunum Var.

yakın çevresinden uzman bi dermatolog tanıdığı olan veya iletişime geçebileceğim bi dermatolog varmı acaba. acil ihtiyacım var cidden.
  17. Q

Direksiyon Sınavı Güzergah

bilindik bir şehirde değil sınavım ve bu konuda hiçbir kaynak yok. güzergahı da ezberleyemem 1 haftada. acaba bunu sınavda komisyon bana söyleyebilirmi yoksa kalma sebebi mi. yönetmelikte sıkıntı değil diyor. youtube eğitmenleri kesin bilmelisiniz diyor
  18. Q

Direksiyon Sınavı Ani Fren

direksiyon sınavında ani fren aşamasında hoca dediği anda debriyaj fren yapacağız tamam da yaparken freni kökleyecekmiyiz yoksa 2 3 saniye icinde duracak şekilde mi ayarlamamız lazım
  19. Q

Hangi Siteden Almalıyım

hazır sistem almak istiyorum hangi site kesin güzel kazıksız acaba. trendyol ışıklı pc hikayesine dönmeyelim. hemen hemen fiyatının karşılığını verebilsin yani.
  20. Q

40Kya kadar hazır sistem

hocalarım elimde maximum 40k var. ama elimde klavye bile yok tamamen 0dan setup pc lazım. 3d render çökmeden alabileceğim pc varmı acaba. bu arada abdullah abiye nasıl ulaşabilirim (yılbasından sonra 50 serisi de geliyormus galiba)
Geri