Arama sonuçları: *

• Users: NoDiggy112
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. N

Bilgisayarın Fanı çok sesli

Bilgisayarımdaki bir tane fan bilgisayarı uzun süre sonra açtığımda çok sesli çalışıyor 10dk filan ondan sonra geçiyor ama o süreçte traktör gibi çalışıyor.
  2. N

Kulaklık ve Mouse önerisi

Bu kulaklık ve mouseyi düşünüyorum sizce alınır mı?.Şuanda kullandığım mouse razer viper mini kablosuz bir model arıyorum aşırı pahalı olmayan güzel bir şey.Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim
  3. N

Müzik Kalitesi iyi ve Oyunlarda ses kasabileceğim Kablolu kulaklık

Kablolu ses kalitesi iyi ve ses yüksekliği iyi bir kulaklık arıyorum 1.Önceliğim Müzik ve dizi filmlerde ses kalitesi iyi olması 2. önceliğim oyunlarda ses kasabileyim Hyperx cloud 3 almayı düşünüyordum oyunlarda ses kasma konusunda çok iyi deniyor ama müzik konusunda çok kötüymüş (Daha önce...
  4. N

Çözüldü✓ Corsair hs80 ses ayarı Veya kulaklık Önerisi

Corsair hs80 wireless modelinde kulaklığı aldım fakat ses kalitesi çok kötü geldi yerli yabancı bütün forumlarda gezdim ses ayarlarına baktım herşeyi denedim fakat kalitesiz geldi bana Rampage Drop plus kullanıyordum onun ses kalitesi bile bu kulaklıgın baya üstünde geldi 5k vermeme rağmen(İade...
  5. N

Lenovo Legion Monitör alınır mı?

https://www.hepsiburada.com/lenovo-legion-r25i-30-24-5-fhd-0-5ms-165hz-180hz-o-c-2xhdmi-1xdp-audio-out-freesync-premium-vesa-siyah-ips-monitor-67b7gacbtk-p-HBCV000059XX6H?magaza=Hepsiburada Bu monitörü almayı düşünyorum özellikleri tasarımı fln çok hoşuma gitti kullanan varmı alınır mı? sizce
  6. N

4k civarı monitör önerisi

https://www.hepsiburada.com/asus-vp249qgr-23-8-144hz-1ms-analog-display-hdmi-freesync-full-hd-ips-monitor-p-HBV00000RRJ7L?magaza=BETA%20PLUS%20TEKNOLOJ%C4%B0...
  7. N

Epic Games Oyun önerisi

Bütçem 1600 TL ye kadar çıkabilir.Aklımda spiderman-remastered var ama kararsızım daha önce oynamadım hiç .Bana önerebiliceğiniz oyunlar varmı
Geri