Arama sonuçları: *

1. Eren_Yılmaz

Thrusmaster t300 direksiyon sorununda kim ilgileniyor

2.el thrusmaster t300 almak istiyorum daha yeni alinmis bir direksiyon fakat herhangi bir sorunda kim ile iletisime gecicem bilen varmi ürünün faturasi zaten garanti belgesi yerine geciyormuş ama bir sorunda mağaza bilindik bir mağaza degil hepsiburada veya mediamarkt gibi bir yerden alinmamis...
  2. Eren_Yılmaz

Yardım Yeni almis oldugum kasanin rgb leri yanmiyor

Yeni almis oldugum kasa ve sivi sogutma isiklari ne yaptiysam yanmadi niye acaba ? Kasanin üstünde led tusu var hub un kumandasi var ama 2 side ise yaramadi fanlar donüyor hub bozuk degil yani hubdan anakartta argb pinine kabloyu taktim ama yanmadi sadece pompa rgb sini taktim ama oda yanmadi...
  3. Eren_Yılmaz

Kasanin hicbir rgb si yanmıyor

Yeni almis oldugum kasa ve sivi sogutma isiklari ne yaptiysam yanmadi niye acaba ? Kasanin üstünde led tusu var hub un kumandasi var ama 2 side ise yaramadi fanlar donüyor hub bozuk degil yani hubdan anakartta argb pinine kabloyu taktim ama yanmadi sadece pompa rgb sini taktim ama oda yanmadi...
  4. Eren_Yılmaz

Yeni kasa topladim fakat rgb ler yanmiyor

Merhaba yeni kasa aldim toplama ve parcalari hallettim fanlari felan taktim fanlar donüyor ama rgb ler yanmiyor hepsini hub a taktim hubdan cikan kabloyuda anakartta taktim ama anakart olmadan da calismasi lazim degil mi kendi kumandasi ve kasa üzerinde led dugmesi var
  5. Eren_Yılmaz

Yeni pc aldim ama calistiramiyorum

Eski parcalari degistirdim ayni zamanda yeni kasaya gectim fakat bi türlü calistiramadim biseyden dolayi power kablosu yandi ve sanirim analartta biseyi farkli taktim diye ufak duman cikti ama hemen cektim fisi bir sorun olur mu bilmiyorum kisa devre yapti sanirim yardimci olabilecek varmi wp...
  6. Eren_Yılmaz

Am5 ddr4 anakart önerisi

merhabalar, hali hazırda kullandığım ddr4 ramlerim var intel işlemcim var ve amd ryzen 7800x3d almayı planlıyorum ondan dolayı anakart değiştiricem düşük segment istemiyorum b650 civarında ortalama 6 k bandında olabilir sizce ddr5 ram almalımıyım yoksa hali hazırda para vermek istemiyorum çünkü...
  7. Eren_Yılmaz

Bu sıvı soğutucu iyi mi? kullanan varmı ? ACİL

Merhaba herkese 1 saat içinde bir sıvı soğutucu almalıyım sizce bu iyi midir? 3000 tl yi geçmeyecek şekilde am5 soket ryzen 7 7800x3d işlemci için önerileriniz varsa bekliyorum
  8. Eren_Yılmaz

Farklı mhz ramlar beraber olur mu

Merhaba, hali hazirda kullandigim corsair vengace 1x16 gb 3000 MHZ ram var elimde Yine ayni corsair 2x8gb 3200 mhz ram eklemek istiyorum yanina aradaki 200 mhz lik fark bir sorun yaratir mi bilen varmi acaba yardimci olursa sevinirim
  9. Eren_Yılmaz

Mediamarkt kargo takip nasil yapabilirim

Merhabalar, mediamarkttan bir ürün sipariş ettim fakat sadece kargo ya verildi yaziyor hangi kargoya verilmiş kargo kodu nedir şuanki durumunu göremiyorum bilen varmi nasil bakildigina ?
  10. Eren_Yılmaz

Macbook pro m4 pro almak mantikli mi ?

Şuanda fiyati 87.000 tl en baz modelinin 24 gb ram 512 gb ssd yazilim ve video düzenleme render icin alicam şuan lik aktif bir gelirim yok bu işten ama tüm ekosistemim apple üzerine oldugu icin macbook tercih etmek istedim. Sizce fiyat fazla mi uçuk 😅 kafam da kestiremedim deger mi degmez mi
  11. Eren_Yılmaz

Sistemim ne kadar eder sizce ?

Merhaba herkese , Leptop almak istedigim için bilgisayarımı sadece kasa olarak satmaya karar verdim sizce ederi nedir ve satmaya değer mi ? -RTX3050 -İntel i5 10500 -Corsair 16 gb ram ddr4 3600mhz -MLD 1 tb m2 ssd -1 tb hdd -msi b460M pro-vdh wifi -650 watt güç kaynağı
  12. Eren_Yılmaz

SONS OF THE FOREST 5,99$ İNDİRİM

Genelde 7,5 dolar civarı aluyordu şuan güncel kur ile 239 tl ye geliyor. Ben satın aldım isteyen varsa girebiliriz.
  13. Eren_Yılmaz

Max 22 bin TL leptop önerisi

Merhabalar leptop almam lazim 2 gün icinde biraz arastirma yaptim güvenilir sitelerden en fazla 22-23 k bandinda genelde iş ama yeri geldiginde orta grafikli oyunlari kasmadan oynatacak hafif 16 gb ram ve 512 gb li bi leptop ariyorum kullandiginiz veya bildiginiz güzel bir model barmi acaba
  14. Eren_Yılmaz

Spora başlayacağım neler lazim

Genel anlamda bir şey bilmiyorum spora başlamayı düşünüyorum kiyafet olarak rahat edebilecegim kiyafetler, kimyasal olmayacak sekilde besinler ve spor hareketlerini ögreten ve gösteren bildiginiz bir kanal veya uygulama varsa önerebilir misiniz? teşekkurler simdiden birde 6 aylik üyelik 7000 tl...
  15. Eren_Yılmaz

Yılbaşı oldu telefon acilmadi !!!!

Yilbasi oldu hatti taktim telefona bi gidip geldi ama hala sinyal yok diyor yd15 pro nasil oluyo bilen varmi
  16. Eren_Yılmaz

Hangi oyunu almaliyim

Merhabalar, sons of the forest mi sizce yoksa Rust mi alsam steam den fiyatlar yakin 2 side benzer oyunlar the forest oynamis biri olarak gayet zevkliydi ama kararsizim hangisi daha mantikli ve saran bir oyun olur oynayanlar yardimci olabilir mi
  17. Eren_Yılmaz

İphone 8 alinir mi şuan?

Merhabalar tabii ki de iphone 8 i ana telefonum yapmicam 15pro kullaniyorum yurt disi oldugundan bugün kapandi 25 gün var yilbasina cok bisey yok 25 gün idare etsin ondan sonra kardesim kullanir diye almayi düşünüyorum iş görür mü sizce kullanan lar yazabilirmi yada biraz daha üstüne koyup xr...
  18. Eren_Yılmaz

Xbox analog kauççuğu nerden alınabilir?

Merhabalar xbox kolunun 1 joistigindeki kauççuk kaplama yırtıldı haliyle yerinden çıktı aynısını nerden bulabilirim analog koruyucu önermeyin onu kullananın saygısı yoktur bence kendine tutuş hissiyatını çok kötü hale getiriyor bi işe yaradığıda yok zaten.
  19. Eren_Yılmaz

İphone Single sim vs dual sim

Merhabalar yurt dışından bir iphone aldim ama single sim yaziyordu single dediği 1 fiziksel 1 Esim değil mi ? Dual sim dediği 2 tane fiziksel diye biliyorum doğrumudur bilen varmi. 14 serisinden beri böyle olucak diye biliyorum
  20. Eren_Yılmaz

Icloud depolama alanı

Merhabalar, 1 haftaya iphone alıyorum ama 128 gb lık bir model şuan kullandığım 256 gb öyle fazla fotoğraf çeken biri değilim yılların birikmişliği ile 60 gb a yakin video fotoğraf var yer olduğundan dolayi telefonda tutuyorum. Ama iphone da icloud a atmam gerekecek mantiğini anladiğim kadariyla...
Geri