Arama sonuçları: *

1. suleymanberkk2

Özelleştirilmiş sistemim için tavsiye almak istiyorum

Sistemi bu şekilde düşündüm sizce nasıl? Ne önerebilirsiniz veya tavsiye edersiniz genellikle photoshop kullanıyorum
  2. suleymanberkk2

Ürünlerimin değerleri ne kadar eder?

Merhaba dostlar aşağıdaki ürünleri zamanında kripto kazmak için almıştık fakat maalesef zaman bulamadığımdan hiç kullanamadım şimdi de satmak istiyorum değerlerini hiç bilmediğimden bilen bir arkadaştan öğrenmek istiyorum iyi forumlar
  3. suleymanberkk2

Öneri M1 Macbook Air mi? ASUS ROG G51 mi?

Merhaba, Genel olarak Adobe programlarıyla haşır neşirim (Photoshop ve Illustrator ağırlıklı) şehir dışına çıkacağım için bir laptop arayışı içerisindeyim sizce hangi modeli tercih etmeliyim? Oyunlarla hiç aram yok. ASUS MacBook Air M1 8 GB RAM 256 GB SSD
  4. suleymanberkk2

Donanım Arşivi Yeni Logo Tasarımları

Merhaba uzun zamandır düşünüyordum bir logo tasarımı yapmayı ve genel olarak anlam ve sadeliğe bütün kalarak bir logo tasarladım Logonun anlamı; D ve A Harflerine bütün kalarak yeni bir teknoloji simgesi oluşturması Baktığınız zaman D ve A Harflerinin arasında Techno simgesini anımsatmak istedim
  5. suleymanberkk2

Öneri Aliexpress 300TL F/P Mekanik Klavye Önerisi

Selamlar arkadaşlar, Aliexpress'ten 77 TL Kupon muhabbeti çıktığı için bir klavye almayı düşünüyorum önerdiğiniz marka var ise ve neden önerdiğinizi belirterek yazabilir misiniz.
  6. suleymanberkk2

Klavye kendi kendine bir şeyler açıyor harfler değişiyor

Klavyem bir anda gitti kendi kendine bir şeyler açıyor tıklatıyor interneti falan açıyor başka bir klavye taktım yine aynı problem oldu çıkarıp taktım yedek klavyeyi düzeldi nasıl çözebilirim problemi?
  7. suleymanberkk2

Max. 400 TL Bandında Kulaklık Önerisi

Bütçemi daha fazla sorsam 450 TL olabilir fazla anlamadığımdan kulaklık önerebilir misiniz?
  8. suleymanberkk2

Öneri Spor Yapmanız Lazım!

Malum biliyorsunuz Pandemiden dolayı hepimiz evlere tıkılı kaldık. Tabii bu anda da hiç spor yapmıyoruz yürümüyoruz, sürekli bilgisayar oyunları oynuyoruz. Sizlere bir kaç öneri yapacağım ve hem virüse karşı hem de görünümünüz için önerilerim olacaktır. :) Önerdiğim programı evde düzenli olarak...
  9. suleymanberkk2

Sıcaklık değerlerim değiştikten sonra nasıl?

Beyler merhaba kasama ekstra fan ekledikten sonra sıcaklık değerlerim aşağıda ki gibi oldu pek bir anormallik göremedim fan hızı 80 de çalışıyor girmeden ayarlamıştım, ama nedense ekran kartına dokunduğumda baya sıcak gibi? neler dersiniz. Önerilerinize açığım oyun PUBG ULTRA AYARLAR 1920x1080
  10. suleymanberkk2

Bu fan sizce gerekli mi?

Merhabalar, gördüğünüz gibi kasama ekstra 1 fan daha ekleyeceğim yaz geldiği için. Ama ne kadar gerekli bilemedim bir de ram'e hafif dokunuyor yanı ilerde bir sıkıntı yapar mı merak ettim görüşleriniz nedir?
  11. suleymanberkk2

Öneri Denediğim markalara göre deneyimlerim!

Merhabalar, bu konu da sizlere markalara göre yaşadığım tecrübelerim, bana vermiş oldukları destek, sıkıntıları ve çözüm yollarımı paylaşacağım. Lütfen herkes fanboyluğu bir kenara bırakıp düzgünce fikirlerini belirtsin. Sonuçta hiçbir marka babanızın değil. Yeni ürün,sistem vb. alacak...
  12. suleymanberkk2

DEĞERLERİM NORMAL Mİ?

CSGO' da bu sıcaklık değerleri normal mi? bana bir anormal gibi mi geldi anlamadım ya.
  13. suleymanberkk2

Bazı fanboylara hayran kalıyorum.

Forumda bazı fanboylar var çok garip insanlar. Intel al Amd Alma -amd al intel alma- Msi al asus al gigabyte al şahsen artık kim ne alırsa alsın karışmıyorum. Sonra bize laf ediyorlar. Düşünceleriniz nelerdir?
  14. suleymanberkk2

YENİ SİSTEM SES SORUNUM VAR! ÇÖZÜM ÖNERİLERİ.

Merhaba arkadaşlar, bazı dostlarım yeni sistem aldım fakat ses sorunu yaşıyorum diyorlar. Çözüm için bir program var bunu kullanıp sesi yükseltebilirsiniz. Linki aşşağıya bırakıyorum. https://sourceforge.net/projects/equalizerapo/files/latest/download
  15. suleymanberkk2

İtopya'dan ürün mü alacaksınız. İzlemenizi öneririm.

Bu bir kanal reklamı vb. değildir. Sadece ürün alacak arkadaşlara tavsiyedir. Yaşadığım sıkıntıları ve sorunları anlatmakta. Düşüncelerinizi yazabilirsiniz forumda. +
  16. suleymanberkk2

İTOPYA REZALETLİĞİ!

İtopyadan alışveriş yaptım pişman oldum. Monitörümü ölü panel yollamışlar resmen! MSI marka monitörüm. İtopya'ya da Msi'da mail attım websitesinden yazdım cevap yok. Telefon numaraları da mesai saatlerinde değiliz diyor. İnanılmaz ya itopyaya güvenim kalmadı hiç.
  17. suleymanberkk2

Monitörde noktalar ve kırılma sorunu (MSI)

Arkadaşlar monitörüm MSI marka Optix 23.6" G241VC modeli. Sistemimde yeni fakat monitörü kullanmaya başladıktan 1 gün sonra ekran böyle oldu her şeyi denedim ama çözüm bulamadım sizce ne yapmam gerekiyor?
  18. suleymanberkk2

Yeni sistemim ve Hediyeler dağıtıyorum!!

Herkese selamlar, sistemimi vb dizdim geldiğinde herkese güzel bir inceleme paylaşacağım ve ayrıyatten videomda bir kişiye de sistem , bir kişiye ekipman seti ve bir sürü hediye dağıtacağım kanalımın gelişmesi için kargoları bekliyorum. Geldiği zaman videoyla beraber post altında paylaşacağım...
  19. suleymanberkk2

Teknobiyotikten e2.5 son hali

Evet beyler sistemim bu artık ekran kartını 1660super yaptım ve 480gb ssd ekledim Kasamıda rgb modele yükselttim Umarım bir sorunu çıkmaz '' Neden Donanım arşivinin yeni sistemini almadın diyenlere ise 5900 tl gereksiz pahalı geldi bana bu sistemle de güzel fps alacağımı düşünüyorum''...
  20. suleymanberkk2

Teknobiyotik sistem fiyatı

Arkadaşlar herkese merhaba bu sistemi alacağım hdd çıkartıp yerine Crucial 480 gb ssd ekleyeceğim toplam fiyatı 4551 TL ye denk geliyor sizce nasıldır? Ayrıyatten kasayıda ARGB olanına yükselteceğim bence makul gözüktü 4550 tl için sizce nasıldır...
Geri