Arama sonuçları: *

• Users: YiJianMei
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. YiJianMei

Çözüldü✓ Format sonrası 2.SSD' yi kullanamıyorum.

Merhaba format atarken sahip olduğum 2 ssd yi de işlem sırasında biçimlendirdim. Ardından Windows'u kurduktan sonra 2. ssd windows da gözükmemeye başladı. SSD bios da gözüküyor lakin windows da bir türlü çıkmıyor. Aygıt yöneticisinde depolama kısmına girerek bir hata kodu aldım. Hata kodu 10 u...
  2. YiJianMei

Çözüldü✓ Bilgisayarı her açıp kapattigimda EZ Flash 3 Utility açılıyor.

RAMKingston Fury Beast RGB 32GB (2x16GB) 3600MHZ CL18 SSD modeliKingston NV2 1tb Ekran kartıASUS TUF GAMİNG 4070 oc AnakartASUS TUF GAMİNG B760m plus WiFi D4 İşlemciIntel i5 13400F Selam dün YouTube da çok meşhur bir kanaldaki gibi UEFI format attım adımların hepsini birebir yaptım. Ardından...
  3. YiJianMei

13400F ve RTX4070 sistemde alışılmışın dışında şeyler yaşıyorum.

Selam, 13400F ve RTX 4070'im var. RAM'lerim de 32 GB 3600 MHz. LoL oynarken arkaya Spotify'dan müzik açınca bir müddet sonra FPS drop yiyorum. 2K'da kullanıyorum ve müzik açmadığım zamanlar bazen 500-600 hatta bazen 700 FPS alıyorum ama müzik açtığım an arkaya, FPS drop yiyorum. CS2 oynarken...
  4. YiJianMei

Rtx 4070 ve i5 13400F sistem ve komple ekipmanlar ne kadar eder ?

İyi günler, artık oyunlardan eskisi gibi keyif alamıyorum. Bilgisayarın başına geçtim mi dizi izleyip kalkıyorum. Aldığım bilgisayar ve ekipmanları bir hevesle aldım. Şuan benim için gereksiz pahalı olduğunu düşünüyorum ve satmayı düşünüyorum. İkinci el piyasasını bilmiyorum bu yüzden fiyat...
Geri