Arama sonuçları: *

1. Y

Canvas Sınav Sistemi

İyi forumlar. Üniversitemde sınavı canvas sistemi ile yapacaklarmış. Hiç bilgi bulamadım alamadım da. Canvas sistemi nedir ?
  2. Y

Yazmak İçin Yazanlar

Öncelikle iyi forumlar. Bugün daha da çok dikkatimi çeken bir olayı sizinle paylaşmak istiyorum. Forumda yazmak için yazan bir çok insan var. Bir konuda bilgisi yok iken ''Hayır o öyle değil'' ''Güvenilir değil'' ''Şu kadar yeter'' ''Onu alma bu daha iyi'' gibi gibi şeyler yazmayı çok...
  3. Y

Cl 19 dan 16 ya overclock

El capitan ramlerine cl düşürmek için oc yaptım. Aldığım değerler normal mi? Aşağıya yazıyorum. Dram frekans 1796.4 FBS Dram 3:54 Cas Latency CL 16 clocks tRCD 16 clocks tRP 21 clocks tRAS 29 clocks tRC 82 clocks
  4. Y

Forum Kasma Sorunu

Slogana ters düşen bu sorun bir tek bende mi var? İnternet hızımı ve gecikme değerlerimi kontrol ettiğimde sorun gözükmüyor. Acaba sorun genel mi ?
  5. Y

Yeşil ekran sorunu

El capitan aldım fakat bugün yeşil ekran sorunu ile karşılaştım 2. haftadan Yemyeşil ekran oldu. Nedenleri nedir çözümü var mıdır?
  6. Y

El Capitan Hakkında

El Capitan sorunlarınız varsa Daha çok yeni konu açmayın aynı cevaplar olacağı için öncekilere bakmanız yeterli. Konu mesajlarınız silinir ve kitlenir. (ban yersem ki yemem için bir sebep göremiyorum hoşçakalın)….
  7. Y

İşlemci El capitan

El capitan aldım daha öncede bahsetmiştim. Wraith prism soğutucu ile kullanıyorum sistemi hiç özelleştirmedim fakat videodan sürekli 10 15 derece fazla bir sıcaklık değerine sahibim. Bunun nedeni nedir? Ekstra fan mı takmam gerekiyor? (odam sıcak değil güneş dahi sadece sabah 1 2 saat alıyor...
  8. Y

Paylaşılan Ram

Paylaşılan Ramı nasıl kapatabilirim? Ekran kartı ile paylaşılmasını kapatmak istiyorum?
  9. Y

Yardım Ryzen 5 3600 Soğutma

El capitan sistemi aldım Ryzen 5 3600 ve hediye Wraith prism soğutucu ile . Oyunlarda olması gerekenden çok ısınma oluyor. 65 derece olması gerekirken 75 76 civarlarında sürekli. Bunun nedeni ne olabilir?
  10. Y

Corsair Spec Delta Ekstra fan

Corsair Spec delta kasamın içine ekstra fan takabilir miyim? Takacak olursam nereye takmam gerekir? Yardımcı olursanız sevinirim.
  11. Y

Ortalama sıcaklık

Bir sorum olacak. Bilgisayarda ortalama cpu ve gpu sıcaklıklıkları ne olmalı? El capitan da ortalama ekran kartı 70-72 işlemci 70-80 arasında dolaşıyor normal midir? (Hediye soğutucu ile kullanıyorum)
  12. Y

Bf 3 alacağım

İyi günler bugün bf3 almayı düşünüyorum. https://www.foxngame.com/battlefield-3-satin-al böyle bir site buldum güvenilir midir, birde hangisini almam daha mantıklı olur?
  13. Y

El Capitan Teslim alan varmı

El Capitan ı benden başka teslim alan var mı?
  14. Y

Da Sistem Hakkında

İyi akşamlar ben Da yeni sisteminden aldım fakat İnceHesap ile ilgili çok şikayet var. Kargolama sistemi çok yavaş vb diye. Acaba sistemler ne zaman gelir tahmini
  15. Y

Petrol fiyatı

Amerikan petrolü -37 lere kadar düştü . Acaba dolar kuru zamanın rublesi gibi yok mu olacak yoksa hiçbir etkisi olmayacak Mıdır?
  16. Y

Ping sorunu

İstanbul da oturuyorum. Cs 1.6 da daha düne kadar bir problemim yok iken bugün sürekli ping sorunları yaşıyorum. 16 17 civarlarında dolaşan pingim anlık 1000 3000 arasında seyredip geri düşüyor. Benden başka bağlı kimse yok.Türk telekoma 22 dakikalık arama sonucu ulaşamadım ve telefon kapandı...
  17. Y

Biostar Anakart Nasıldır?

İyi akşamlar. Biostar Anakart hakkında bilginiz var mıdır? Hazır sistemde seçenekler arasında görünüyor alınabilir mi?
  18. Y

Gamegaraj Güvenilir midir ?

Merhabalar iyi akşamlar. Uzun zamandır biriktirdiğim para ile hazır bir sistem almayı planlıyorum. Reklamlarda karşıma çıkan GameGaraj sitesine bir göz attım. Orada olan bir sistem bütçeme ve isteklerime uyuyor. Acaba bu siteden daha önce alışveriş yapmış olanınız var mıdır ve site güvenilir mi...
Geri