Arama sonuçları: *

1. erdemztrk124

Kasa değiştirdikden sonra bilgisayar ısınıyor

Ekde görmüş olduğunuz kasaya geçiş yaptım alt ve ön fanlar giriş, arka ve üst fanları egzoz olarak ayarladım eski kasamda furmark yaptığımda ekran kartım 80 - 85 dereceleri hiç görmezdi bunda görüyor ve de işlemci sıcaklığım çok dalgalı 35 - 40 iken 55 - 60 oluyor geri düşüyor, Aynı şekilde...
  2. erdemztrk124

RAM 3200 MHz’de oyunlar kapanıyor

Sistemim şu şekilde: Anakart: ASUS B450M-K II İşlemci: Ryzen 7 5700X Ekran Kartı: ASUS Dual RTX 2060 (önceden), şu anda RTX 3070 Ti RAM: Corsair Vengeance 2x8GB 3200MHz CL16 PSU: EVGA 1000W 80+ Gold Bu sisteme geçtiğimden beri şöyle bir sorun yaşıyorum: RAM’leri BIOS üzerinden DOCP/XMP ile...
  3. erdemztrk124

Çözüldü✓ 3070ti takınca oyunlar kasıyor

Asus tuf gaming rtx 3070ti aldım ve gerekli testleri ve incelemeleri yaptım fakat oyunlarda sapıtmaya başlıyor, sorun şu ki evet eskisine göre daha yüksek fps değerleri alıyorum ama fareyle hızlıca sağa sola bakmak için çevirdiğimde oyun anlık olarak 3-4 fps oluyor düşük ve yüksek ayarlarda da...
  4. erdemztrk124

Hyperx Quadcast 2 ses çok kötü

Bir kaç hafta önce hyperx Quadcast 2 aldım ve test etmek için bir kaç kayıt aldım, aşırı derecede arkaplan gürültüsü aldığını fark ettim ama odam sessiz bir yer. Arkaplan gürültüsünü kaldırmak için bir kaç şey denedim steelseries sonar kullandım fakat arka plan gürültüsünü kaldırırken benim...
  5. erdemztrk124

Kulaklık sesi mikrofona gidiyor

Mikrofon: hyperx quadcast 2 Kulaklık: steelseries arctis nova 7 Kullandığım ekipmnaları bellirtim, normalde jak girişli başka kulaklık ve mikrofon kullandığımda realtek ses driver üzerinden bunu engelleyebiliyordum fakat şimdi iki farklı ürün olunca maalesef bi türllü engelleyemiyorum...
  6. erdemztrk124

Klavyenin gecikme ve hz değerini nasıl öğrenirim

Gamepower eva 7 kablosuz klavyesini aldım sanki oyunlarda bi gecikme varmış gibi hissetiriyor amacım şu ki klavyenin kablolu ve kablosu moddaki hz ms değerlerini öğrenip normal mi düşük mü bunu anlamak.
  7. erdemztrk124

Windows 11 not defterini geri getirme

Revo ile windows 11 ile gelen not defteri uygulamasını sildim, sonra internete bulduğum reg dosyası ile eskiyi yükledim fakat sağ tık yapınca yeni not seçeneği gelmiyor şimdi tekrar eski haline getirek istiyorum.
  8. erdemztrk124

Klavye/Mouse önerisi

Klavye: - Kablosuz olması - Büyük enter yani gerçek Türkçe Q olması - Rapid triger, snaptap vb özelikler Mouse: - Kablosuz olması - İyi tıklama hissiyatı olması - İyi gecikme ve sensör değerleri Aradığım özelikler bunlar, uzun süre logitech mouse kullandım hepsinde tıklama hissiyatı çok...
  9. erdemztrk124

Steelseries tamiri nerde yapılıyor

Steelseries arctis nova 7 kulaklığımı sinirlenip kırdım plastik aksamı kırıldı nerde nasıl tamir ettirebilirim?
  10. erdemztrk124

Çözüldü✓ R7 5700X Turbo Boost açık olmasına rağmen 3.60GHz'de çalışıyor

Ryzen 7 5700X aldım bugün, geldiği gibi taktım ve BIOS sıfırlayıp yeniden kurdum, ardından Windows 11 temiz kurulum yaptım, quick CPU ile Turbo Boost açtım fakat işlemcinin inatla 3.60GHz'de çalıştığını gördüm. Bunun üzerine stres test vb. testler yaptığımda 3.60GHz üzerine çıkmadığını fark...
  11. erdemztrk124

5000₺ AM4 işlemci önerisi

Aşağıda belirtiğim sisteme 5000₺ bandında işlemci önerir misiniz?, bir de işlemciyi değiştirdiğimde rekabetçi oyunlarda 100fps civarı fark olacağını söyleyenler var gerçekten olur mu ? Asus RTX 2060 6GB ASUS B450 M-K 2 Corsair 2x16gb 3200mhz cl16
  12. erdemztrk124

M.2 çoklayıcı önerisi

Anakartım ASUS Prime B450 M-K 2 modeli. M.2 çoklayıcı alacağım. Kendi sitesinden baktım fakat PCI slotlarının hangi tür olduğunu anlayamadım. Kafam karıştı, bu anakart için önerdiğiniz çoklayıcı hangisidir ve nasıl bir hız alırım? Bazı arkadaşlar direk düşük hız alırsın demeden önce şunu...
  13. erdemztrk124

4070 ti süper & 7800x3d sistem önerisi

70k - 80k Arası bütçem var toplayacağım sistemin çoğunlukla Asus veya msı tek marka şeklinde toplamak istiyorum mümkünse tek seri, sistem için kafamdaki şartlar şunlar İşlemci mümkünse 7800x3d daha aşağısını istemiyorum Anakart konusunda pek fikrim yok işlemciyi beslesin, ve yükseltmeye uygun...
  14. erdemztrk124

Gamebar uyarısı nasıl kapatılır?

İşletim sistemim Windows 11. malum Xbox Game Bar'ı kaldırdım. Başta ms-Gaming overlay uyarısı veriyordu kayıt defterinden o uyarıyı kapatmanın bir yolunu buldum fakat şimdi ekte belirtiğim uyarıyı veriyor. Bu uyarıyı kapatmak için kayıt defteri ayarı var mı ya da gamebar nasıl geri yüklerim...
  15. erdemztrk124

YouTube space tuşu videoyu hızlandırıyor

YouTube'da bir video izlerken space tuşuna basınca video durmak yerine 2X hızda oynamaya başlıyor bir daha basınca normal hıza dönüyor. Bu sorunu nasıl çözerim space tuşuna basınca normalde videonun durması lazım.
  16. erdemztrk124

FC 24 kol ve pres sorunları

Merhaba ilk defa FIFA oynuyorum daha öncesinde az da olsa PES oynamışlığım var, internetten araştırdığım kadarıyla eski savunma ve tuş ayarlarını yaptım fakat oyunda bazı şeyler eksik gibi mesela oyun hızı pese göre çok yavaş kalıyor, pres yapmak için X'e basıyorum ama sadece adamın arkasına...
  17. erdemztrk124

CS2 DEATH MATCH FPS SORUNU

SORUNUM: Merhaba dostlar aşağıda sizlerle cs2 oyunundaki grafik ayarlarımı ve oyun içi performans değerlerimi paylaştım. Sorun fps'in düşük olması değil stabil fps alamam, bu sorunu en çok ölüm maçı oynarken yaşıyorum normal rekabetçi girince de oluyor ama şöyle özetliyim, ölüm maçında 10/10...
  18. erdemztrk124

Çözüldü✓ GamePower Kizaru kulaklık, sürücüler arasındaki ses farklılığı

Merhaba, birkaç gün önce GamPower Kizaru kulaklığını aldım. İnternet kafede denemiştim ve gayet yüksek ve kaliteli bir sesi vardı. İnternet sitesinden yeni çıkardıkları, aşağıda ekran görüntüsünü paylaştığım sürücüyü yükledim, ancak ses seviyesi oldukça düştü ve RGB kontrolü çalışmıyordu...
Geri