Arama sonuçları: *

• Users: wanted
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. wanted

Hangi monitörü almalıyım?

Selamlar. 2K monitör almaya karar verdim. Bütçem maksimum 10.000-11.000 TL. Hoparlör olursa iyi olur, yoksa ayrı olarak satın almak zorunda kalacağım. Şu an masamda kurulu NB H180 monitör standı var, buna uyumlu olması lazım (genellikle çoğu uyumlu oluyor diye biliyorum). Alan biraz küçük...
  2. wanted

İ5-13500 vs i5-13400F

Merhabalar. Şu anki sistemim RX6600-i312100F-8x2 16 GB RAM (3200)-FSP 550W 80+ Power Supply-H610MKD4 anakart. İşlemcimi yükselmek istiyorum. Steam PUBG, Valorant, CS oynarken hem Ultra hem çok düşük ayarlarda100 FPS geçmiyor. Hangi işlemeciyi almam gerek. Bu FPS oyunlarında yüksek FPS veren...
  3. wanted

terletmeyen oyuncu koltuğu önerisi

merhabalar. yazın terletmeyen f/p oyuncu koltuğu tarzında (bel desteği vs) koltuk arıyorum. boyum 165. önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
  4. wanted

FixNet netbone Millenicom hangisini tercih etmeliyim?

Merhabalar şu an TTNET 24Mbps(130TL) internetini kullanmaktayım. Taahhüdüm 2 haftaya bitiyor. 24 Mbps TTNET 570 TL istiyor. Altyapım 85 Mbps(Türk Telekom altyapısı) destekliyor. İstanbul Pendik'te yasıyorum. TurkNet Superonline gibi firmalarada baktım fakat müşteri hizmetleri ve fiyatlarının 400...
  5. wanted

Turkcell Superonline vs Türknet hangisi tercih edilmeli?

Merhabalar, şu an Türk Telekom'un 24mbps ev internetini kullanıyorum. 30 Mayıs'ta taahhütüm bitiyor. Aklıma Turknet ve Turkcell Superonline geldi. Altyapımı Göknet'e sorgulatığımda 84 mbps çıkıyor. Turknet'ten sorguladığımda ise 45 mbps çıkıyor. Akşam veya yoğun saatlerde hangisi daha iyi...
Geri