Arama sonuçları: *

• Users: 42kinban03
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. 4

Rtx 5070ti vs Rx 9070 XT

Arkadaşlar, ilk defa AMD ve NVIDIA model bir ekran kartı kullanacağım. Amacım 4K ve 2K'da görseli ve FPS'i yüksek olan kartı seçmek. 9070 XT, saf güç olarak 5070 Ti'a yakın fakat RT, PT ve MFG teknolojilerindeki gücü sayesinde öne geçen bir kart. O yüzden kararsızım. Kullanan arkadaşların...
  2. 4

Steelseries arctis 7p+ PS5 ayarı

Arkadaşlar, başlıkta bahsettiğim kulaklığı kullanıyorum. EQ ayarlarım attığım görseldeki gibi. PlayStation'da ayarım ise şu şekilde: 3D ses açık ve kendi oluşturduğum profili kullanıyorum. Ses odak modunda ise "yumuşak sesleri artır" seçeneğinde ve ayar düzeyi zayıfta. Amacım, net atmosfere...
  3. 4

Rtx 5070 OEM sistem önerisi

https://ty.gl/qk8slah1dav57 Arkadaşlar merhaba bu sistem alınır mı ? Alternatif olarak önerebileceğiniz sistem ya da parça varsa belirtirseniz sevinirim.
  4. 4

Casper excalibur g870 BQ50P modeli

Arkadaşlar, başlıkta bahsettiğim laptopu aldım. RTX 5050 8GB 115W, i5 13420H, 16GB DDR5 RAM var. Önceden konsol kullanıyordum, PC ekosistemine daha yeni geçtim ve çok bir bilgim yok. Laptopta yapılacak ayarlar vs. varsa bilgilendirirseniz sevinirim. Bir de oyun olarak genelde AAA kalite oyunlar...
  5. 4

Toplama mı yoksa hazır sistem mi

Donanım arşivinin son attığı 20.000 TL'lik sistem önerisindeki bilgisayar bileşenlerini alıp ikinci el RX 7600 XT almak mantıklı mı, yoksa... https://www.tebilon.com/amd-7500f-sapphire-radeon-rx9060-xt-pulse-gddr6-16gb-a620m-500gb-kingston-16gb/ Bu sistemi almak mantıklı mı ya da başka bir...
  6. 4

PS5 Slim'den aps5 Pro'ya geçilir mi?

Arkadaşlar, ilk önce monitörümden bahsedeyim: KTC H25T7 model bir monitöre sahibim, yani 1080p 180Hz bir monitörüm var. PS5 Slim kullanıyorum, aktif olarak şu an için memnunum fakat GTA 6 çıktığında akıcı ve güzel görünen bir grafikle oynamak istiyorum. Şu an için gündemde sabit 30 FPS, PS5 ve...
  7. 4

Ps5 için monitör önerisi

Arkadaşlar monitörden bekletim min 120hz,full hd,hdr bulunursa güzel olur hdr10 vs bildiğim kadarıyla ips daha iyi oluyormuş çok bilgim yok panel konusunda onu bilenler yönlendirir muhtemelen bütçem 4k-4,5k
  8. 4

Ps5 ASUS TUF Gaming VG249Q1R alınır mı?

Arkadaşlar ASUS TUF Gaming VG249Q1R 23.8 monitör olmayı düşünüyorum. Amacım PS5'in görüntü kalitesini 1080p de akıcı olarak deneyimlemek. Sizce doğru karar mı? Kullanan varsa deneyimlerini paylaşırsa sevinirim ve galiba monitörde HDR desteği yok. Onun olmamasıyla büyük bir fark kaçırır mıyım?
  9. 4

Ps5 HD Ready televizyon

Arkadaşlar yeni PS5 aldım. Elimde iki adet televizyon var. Biri HD ready 1366x768 çözünürlüğünde 50Hz 32inç. İkincisi HD ready olması lazım oda 50~60Hz 22inç. İkisini de PS4 de kullandım ve 22inç olan daha net gibi gelmişti küçük olmasından çözünürlük daha net gözüküyordu galiba. Yeni PS5...
  10. 4

Ps5 slim ya da Bilgisayar

Arkadaşlar merhaba,yurtdışından ps5 slim aldım.Önceden ps4 kullanıcısıydım halen daha ps kütüphanemde baya oyun var.Sizce kullanmalı mıyım yoksa 20 bin civarına satıp kampanyalı 4060'lı hazır sistem almayı mı beklemeliyim.
  11. 4

Çakma dualshock 4 alınır mı?

Arkadaşlar merhaba,PS4'üm var orijinal kolu biraz yıprandı orijinal kolların fiyatları çok uçuk olduğu için çakma ya da replika denilen kollardan almayı düşünüyorum.Oynadığım oyunlar FPS ve hikayeli tarz oyunlar,alacağım kolu ana kol olarak kullanacağım yani sizce almaya değer mi kullanan varsa...
  12. 4

Minecraft PE uzaktan online oynama

Arkadaşımla uzaktan online oynamak istiyoruz APK olarak en alttaki final yazanı indridik fakat az araştırdım realms ile online oynanabiliyormuş aylık 10TL ile aboneliği almayı denedim fakat sürüm güncel değil dedi google play tarafından hata verdi galina güncel olan minecrafttı indiremedim beta...
  13. 4

WHATSAPP sticker sorunu

Arkadaşlar telefon değiştirdim ondan dolayı aktarma yaptım fakat stickerlarım gözükmüyor. atmaya çalıştığımda da verisi bulunamıyor gibi bi hata veriyor whatsapp>medya>stickerlar kısmında hepsi var (stickerler görsel olarak gözüküyor) ama backup>stickerlar kısmında ise garip yazılarda dosyalar...
  14. 4

Samsung veri aktarımı

Samsung a24 den samsung a03e smart switch aracılığıyla veri aktardım aktarılanların arasında videolar,görseller,ses,uygulamar...vb her şey tam sayısıyla aktarıldı fakat a24 telefonda depolama 57gb iken a03e veriyi aktardığım zaman toplam 35 gb dolu gözüküyor bu normal midir? Teker teker bütün...
  15. 4

Telefon önerisi 9500tl

Aşırı sistem gereksinimi istemeyen oyunlar oynamıyorum (pubg gibi oyunlar oynamıyorum) örnek vermem gerekirse kafam eserse tır sürmek ya da çok sistem gereksini mi istemeyen başlangıç seviyesi telefonların bile 30 fpsde açacağı oyunlar oynuyorum telefondan beklentim o tarz oyunları akıcı...
  16. 4

Android telefon önerisi 6500-9500

Öğrenci vergi indiriminden bir telefon alacağım şuanki telefonum samsung a03 kamerası normal ya da iyi olması kâfi kameranın iyi olması çokta önemli değil.Genelde instagram,WhatsApp,YouTube de takılan biriyim ama azda olsa oyun oynuyorum çok grafik ve sistem yoran oyunlar değil(pubg gibi)...
  17. 4

rtx 4070 ryzen 5 7500f

Linkte görmüş olduğunuz sistem nasıldır herhangi bi parça eklememe veya çıkarmama ihtiyaç varmıdır...
Geri