Arama sonuçları: *

1. G

Yardım Merusys mr70x yardim

Öpen wrt kurucam ancak daha sonra ne yapmalıyım bilmiyorum varmı bu konuda rehber? Bilgili arkadaşlar lütfen yardım etsin
  2. G

Openwrt yüklü cihaz satan varmı?

Hazır yüklü olarak satan minimum wifi5-6-7 destekli router ariyorum Kendim destekli 1-2 router aldım yüklemeyi yapamadım geri iade ettim macvur hazır kurulmuş Alican varmı yardımcı olan?
  3. G

Mercusys MR70X OpenWrt yükledim geri nasıl eski haline döndürürüm

Mercusys MR70X OpenWrt yükledim ancak performans beğenmedim cihazı iade etmek istiyorum ancak stok kendi yazılımına nasıl döneceğim aranızda yapıp deneyen var mı? Başari oranı düşük diyorlar lütfen bilgili arkadaşlar yardım etsin.
  4. G

Yardım evin bu kaplolardan hangisi internet hattı?

Dsl kaplosu ile denedim hat gelmedi hangisi dal kaplosu
  5. G

Yardım Altyapın üstünde hız alırsam internet stabil calisirmi

88 Mbps altyapı desteği var 100 Mbps paket e geçicem 50 den ancak Türk Telekom servisi çalışmaz dedi neden? 88 Mbps hız almam lazım teorik olarak iyi bi router aldım benim sorum hız artar mı artınca dalgalanma gecikme veya olumsuz durum olur mu?
  6. G

Yardım Lütfen bilgili biri yardım etsin

Evde Türk Telekom kullanıyoruz ancak nakil işlemi sonrası hızlar yavaşladi bende turknet e geçmek istiyorum ancak abonelik abimin adına ben türknet sitesinden başvuru kendi t.c ile geçis başvuru yapsam nasıl sonuçlanır sonuçta abimin adına olan sözleçme sonlanıyor benim adıma yeni sözleşme...
  7. G

Adres sorgulama yapamıyorum?

NVİ SİTESİNDE ADRES DOĞRULAMA ÇALIŞMIYOR BAĞLANTI SIFIRLANDI HATASI VERİYOR 3 GÜN ÖNCE KULLANDIĞIM SİTE SİMDİ CALİSMİYOR SİZDE CALİSYOR MU KONTROL EDER MİSİNİZ? NEDEN ÇALIŞMIYOR YAZAR MISINIZ linki tıklayıp sorgulama yapın calisyormu kontrol edinSorgulaya tıklayın
  8. G

Yardım Yan binada fiber bizde VDSL neden?

Yan binada birbirine yapışık binalar yan bina yeni sorgulama yaptığımda orda fiber bizde VDSL ne yapmalıyım kendi binamıza bağlatmak için? (Kirada oturuyorum)
  9. G

Nakil işlemi sonrası hız kaybı

Bizim internet 50 Mbps altyapı da uygun yeni eve nakil yaptık evin altyapısi 88 Mbps ancak bize gelen hız 20 Mbps anca sizce neden?
  10. G

Karşı tarafın adresini nasıl öğrenebilirim?

İşyerinden bir arkadaş a 12500 TL borç para verdim verdikten sonra arkadaştan haber alamadım noter aracılığıyla ihtarname göndericem ancak adresini bilmiyorum ne yapmalıyım? Adresi nasıl öğrenebilirim?
  11. G

RX 580 tuhaf çalisiyor

RX 580 8 GB kart elimde temiz durumda sorunsuz ancak son zamanlarda tuhaf çalışıyor oyunda alt+Z basarak açılan panel açılmaz oldu bende AMD yazılımından ayarları sıfırladım daha sonra sorun düzelmedi ancak şimdide oyuna girince direk bilgisayar kapanıyor ne yapsam düzelmedi grafik ayarlarını en...
  12. G

Turknet taksitle modem satışı yapıyor mu?

Turknet e geçmeyi düşünüyorum ancak modem vermiyor diye biliyorum eski bi modemim var onu yenilemek istiyorum turknet faturaya dahil taksitle modem satışı yapıyor mu? VDSL abonelik için Türk Telekomdan geçicem
  13. G

Çözüldü✓ Rx 580 ekran gidip geliyor yardım

xfx rx580 88 gb kartım var ikinci el aldım ancak bi sorunu var yutup a girince ekran arada gidip geliyor sizce ne yapmalıyım? driverler güncellendi ancak sonuç aynı sizce kartı iade mi edim piyasa altında aldım 2100 tl ye aldım sizce sorun yazılımsal mı donanımsal mı?
  14. G

Rx580+r55600 iyi midir?

Normalde 4060 vardı maddi sebebler yüzünden sattım rx580 8 GB aldım ryzen 5 5600 ile nasıl performans verir?
  15. G

Yardım Yan komşum benden daha iyi altyapıya sahip neden?

Aynı bina içerisinde yan komşum 71 mbps internet altyapısı varken ben sorgulama yaptığımda 46 mbps neden? Ne yapmalıyım benimde 71 olması için ?
  16. G

Çözüldü✓ Rx6800 XT ikinci el nasıldır?

Rx6800xt ikinci el alınır mı 12-13k arası satiliyor 4060 sıfır ayarında kartı satıp geçmek istiyorum sizce miniğin yapilmidir? + Olarak ryzen 55600 + bu ekran kart darboğaz yaparmi cevaplarsanız sevinirim
  17. G

Trafik cezası öderken tutanak ve tebliğ tarihini yanlış yazdım sorun olur mu?

Tebliğ ve tutanak tarihini yanlıs yazdım diğerleri doğru olacak şekilde ödedim sizce bir sorun olur mu ödeme sisteme ne zaman düşecek iadesi var bilgili arkadaşlar yardım edin
  18. G

Çözüldü✓ SSD etiketi yırtmak garantiyi etkiler mi?

Px600 goodram SSD var elimde çok düşük yazma hızı verdiği için garanti ye gönderdim (itopya) ancak SSD üzerindeki yer alan etiketi termal ped takmak için çıkardım bu garantiyi etkiler mi?
  19. G

Çözüldü✓ SSD olması gerken hızdan çok yavaş çalışıyor yardim

Goodram px600 1 Tb SSD 5000mb okuma 3500 MB yazma hızı var ancak bende her severin 2000 MB okuma yazma berbat 500 MB neden böyle ayrıca sistemde monitör fare klavye geç açılıyor nedeni nedir yardim
Geri