Arama sonuçları: *

• Users: sc4rled
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. sc4rled

ASUS TUF A15 şarj problemi

Arkadaşlar ben bu bilgisayarı alırken 6-8 saatlik bir şarj süresi olduğu yazıyordu. Fakat bugün full şarjdan çıkarıp %20lere gelmesi 2 saati falan buldu, sizce bu durum normal mi, şarj süresini nasıl artırabilirim?
  2. sc4rled

35k bandında Üniversite ve Oyun için laptop önerisi

Arkadaşlar başlıkta da yazdığı gibi 35k civarında aşırı kalın ve büyük olmayacak şekilde öneriler yapar mısınız (Çoğunlukla kodlama ve ödevler için kullanacağım fakat ara sıra oyun vs. oynarım kesinlikle.)
  3. sc4rled

İtopya Playstation 5

Playstation 5 slim digital versiyon bilkom garantili şekilde 26.949TL, kimse alışveriş yapmamış ürün yorumu yok ama indirim güzel https://www.itopya.com/sony-playstation-5-slim-digital-edition-1tb-oyun-konsolu-resmi-distributor-garantili_u26533
  4. sc4rled

4K civarı kalıcı Parfüm önerisi

Arkadaşlar bütçe ortalam 4k civarı çok geçmezse sevinirim. biraz daha tatlı kalıcı ve yayılımı yüksek bi parfüm arıyorum fresh parfümlerim zaten var. Önerilerinizi bekliyorum
  5. sc4rled

4k Civarı Kalıcı Parfüm Önerisi

Arkadaşlar bütçe ortalam 4k civarı çok geçmezse sevinirim. biraz daha tatlı kalıcı ve yayılımı yüksek bi parfüm arıyorum fresh parfümlerim zaten var. Önerilerinizi bekliyorum
  6. sc4rled

Airpods Pro fiyat farkı

Arkadaşlar Airpods Pro 2 almayı düşünüyorum. Hepsiburada gibi sitelerde 9.200 gibi fiyatlara bulunabiliyor ama Apple'ın kendi sitesinde 11.690tl, bu fiyat farkının sebebi ne sizce hepsiburada güvenilir mi bu konuda
  7. sc4rled

2. monitördeki düşük çözünürlük sorunu

Arkadaşlar yeni bir monitör aldım, eski monitörümü yan monitör olarak kullanıyorum fakat görüntü kalitesizleşiyor, 1920x1080 olmasına rağmen o çözünürlükte değil de daha alt çözünürlükteymiş gibi gözüküyor. Yeni monitörüm 2k bunla alakalı bi durum mu yoksa başka şekilde çözebilir miyim
  8. sc4rled

Kodlama ve oyun için Klavye önerisi

Arkadaşlar çoğunlukla kod yazarken ve oyun oynarken kullanacağım, sessiz olmasını istediğim için red switch birinci tercihim bütçe ortalama 5k. (Rahat ve konforlu klavyeler önerirseniz daha iyi olur)
  9. sc4rled

Oyunlarda olan takılma sorunu

Arkadaşlar 1 ay önce yeni bir sistem aldım (4070s + r5 7600) ve şuan nerdeyse tüm oyunlarda takılma sorunu yaşıyorum, saniyede bir acayip takılıyor ve rahatsız ediyor sorun ne olabilir sizce 1724514228 ekran kartı kullanımım çok düşük %10 civarlarında sürekli, işlemci ise %50lerde
  10. sc4rled

Bu sistemde minecraftta drop yemem normal mi?

Arkadaşlar selam, bi kaç ay önce yeni bi sistem topladım. Şuana kadar hiçbir oyunda fps drop sorunu yaşamadım fakat Minecraft'ta herhangi bir shader vs kurduğumda ve normal vanilla halinde sürekli fps drop yiyorum ve aşırı rahatsız edici şekilde 2-3 saniyede bir fps 70lere kadar düşüyor...
  11. sc4rled

Minecraft 4070super düşük fps

Arkadaşlar minecraftta bi kaç ayarı fulleyince fps 90'a falan düşüyor bu normal mi? 4070super ve r5 7600 kullanıyorum
  12. sc4rled

Bu kabloyu kasama takabilir miyim?

Arkadaşlar görseldeki girişi kasamda nereye takabilirim, diğer ucuda 3 pin 5v argb çıkışı onuda sıvı soğutmanın girişine takıcam anakart desteklemediği için
  13. sc4rled

Steam oyun indirirken işlemcinin ısınması

Arkadaşlar ryzen 5 7600 kullanıyorum, sıvı soğutma takılı fakat steamden oyun indirirken fanlar acayip hızlı çalışıyor ve sıcaklık 65-70 arasında geziyor. Bu normal bir şey mi?
  14. sc4rled

İşlemcim boştayken 68 derece

Arkadaşlar hazır sistem bugün geldi ve kendim sıvı soğutma montajı yaptım. Sıvı soğutmanın rgbsi çalışmıyor ama fanları dönüyor. Fakat işlemcim çok ısınıyor pompası mı aktif değil sizce?
  15. sc4rled

Yardım Anakartımda sıvı soğutmanın çıkışı yok

Arkadaşlar le520 sıvı soğutmayı kasaya monteledim fakat kullanma kılavuzudaki yazılı olan 5v D GND adlı çıkış anakartımda mevcut değil o yüzden takamıyorum. RGB çalışmıyor sadece fanlar dönüyor. Nasıl çözebilirim yardımcı olacak var mı
  16. sc4rled

Sıvı soğutma montajını yapamıyorum

Bi yerden ulaşıp yardımcı olabilecek var öı rica etsem marka: Deepcool le520 amd
  17. sc4rled

2k bütçeye sıvı soğutma önerisi

İşlemcim Ryzen 5 7600, kasam 240mm destekliyor. Bu bütçede ne önerirsiniz
  18. sc4rled

Hangi güç kaynağı sizce

Arkadaşlar şuan halihazırda elimde xpg pylon 650w 80+ bronze psu mevcut 3-4 yıldır falan kullanıyorum. Bugün hazır sistem satın aldım ama içinde msi kasayla birlikte gelen mag a600 dn 600w diye bir güç kaynağı var. Bronze sertifikası falan yok ve şuan elimde olandan 50w daha az, sizce gelen...
  19. sc4rled

İtopya tray işlemci sorunu

Arkadaşlar selam, bugün itopyadan hazır sistem sipariş ettim, ama özelleştirmeden işlemciyi tray seçtim. Montajlı şekilde gelecek ama fansız gelirse bilgisayarı kullanamam. Sizce içinde fan gelir mi yoksa bilgisayarı kullanılamaz halde mi gönderirler
  20. sc4rled

Sıvı soğutma işlemcim ile uyumlu mu?

İşlemcim ryzen 5 7600 alaxağım sıvı soğutma deepcool le520 240mm, uyumlu mu?
Geri