Arama sonuçları: *

• Users: Krauser
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Krauser

Bilgisayar masası öneri

2 adet 27 inç monitöre uygun f/p bilgisayar masası önerisi
  2. Krauser

İş yeri için uygun fiyatlı pc önerisi

Merhaba arkadaşlar iş yeri için uygun fiyatlı f/p monitör vs içinde olan sistem önerisi yapar mısınız. Bütçe :13k
  3. Krauser

❌İndirim Bitti! Dyson v15 indirim 19000 TL

N11 de indirimde sipariş verdim kuponla 18500 e geldi peşin fiyatına 3 taksit de var lazımsa alın.
  4. Krauser

Anneme akıllı saat almak istiyorum f/p olursa sevinirim

Anneme akıllı saat hediye almak istiyorum lütfen yardımcı olur musunuz iyi bir indirim olursa sevinirim . Bütçe 4.5k
  5. Krauser

3-4 bin tl ye kadar sağlam mesh kasa önerisi.

Arkadaslar fiyat performans bir kasa istiyorum uzun ömürlü olsun. İndirimli olursa sevinirim. Elimde coler master 3 lü fanda var, bunu da kasaya eklemek istiyorum. Yardim ederseniz sevinirim. 1745878112 Psu enermax 1350 w aldım.
  6. Krauser

80k ya sadece kasa toplama pc önerisi

Merhaba arkadaslar 80k civarina toplama bir pc istiyorum. Öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum.(Ciddi aliciyim)
  7. Krauser

İnce hesap gaming gecesi

İnce hesap gaming gecesinde almış olduğum sistem size iyi mi? Veya degistirmemi önerdiginiz bir parça var mı?
  8. Krauser

Orta seviye F/P PİYANO önerisi

Merhaba arkadaşlar piyano öğrenmek istiyorum bu konuda ciddiyim uzun zamandir çalmak istiyordum simdiye nasip oldu almisken iyi bir piyano almak istiyorum bana fiyat performans modeller önerirseniz cok sevinirim. Bütçe : 30k civarı
Geri