Arama sonuçları: *

• Users: skreets
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

1.5 ay önce alınan laptopun termal macunu değiştirilmeli mi?

Merhaba dostlar, HP Victus 16-R1077NT Intel Core i5 14500HX SSD RTX4050 laptop var fakat Cinebench testine soktuğum zaman 8-9 saniyede 97 dereceye ulaşıyor. 15 sn sonra frekans kısmaya başlıyor. Cinebench'te 19-20k puan almam gerekirken 17100 puan gibi bir puan alıyorum. Servise götürüp termal...
  2. S

Logitech G PRO X Superlight Mediamarkt Sigorta Rezilliği

Merhaba dostlar. 13 Nisan 2024'te Mediamarkt şubesinden 3200 TL'ye Logitech G PRO X Superlight mouse aldım. Aldıktan sonra oradaki mağaza görevlisi, beni zorla sigorta yaptırmamı istedi. Ben istemedim, fakat adam 'Mouse'ye en ufak bir sorun olduğunda ürününü yeniliyoruz ve hem de eskisini size...
  3. S

SOKU X2 AKAI Mousepad alınır mı? ?

Merhaba dostlar SOKU X2 AKAI mousepad 1300 TL ye alınır mı? sizce Rival 600 mouse ile kullanacağım. https://wraithesports.com/products/soku-x2-akai-limited-edition-hybrid-mousepad
  4. S

Steelseries QCK+ Üst Kumaşı Çıkmaya Başladı

Merhaba dostlar Steelseries QCK+ mousepadini 6.5 yıldır kullanıyorum çok memnunum fakat artık yaşı gereği yanlarından sökülmeye başladı bunu hangi yapıştırıcıyla yapıştırsam üst kumaşa iz geçirmeden yapıştırabilirim nokta nokta uhuyla yapıştırmayı denedim fakat hem tutmadı hemde kumaşın üstüne...
  5. S

Yenilenmiş S22 alınır mı?

Merhaba dostlar, Poco X3 NFC kullanıyorum ve WhatsApp'tan ban yedim. Kendi telefonum üzerinden kendi numaramla WhatsApp'a giremiyorum. Ancak başka bir numara ile giriş yapabiliyorum. Ayrıca başka bir telefondan benim numaramla hesabıma girebiliyorum. Her şeyi denedim, ancak düzelmedi. Bu nedenle...
  6. S

RTX 3080Tİ yı Satmak Mantıklımı

Merhaba dostlar geçen hafta birisinin gazıyla 2. el Asus Tuf RTX 3080Tİ almıştım Ryzen 5 5600 kullanıyorum ve bu ekran kartı işlemcime fazla geliyor 2K da sıkıntı yapmıyor fakat Bf 2042 de ve Spiderman oyunlarında 2k da olsa bile darboğaz yaşanıyor. İşlemci değiştirebilecek maddi imkanım yok...
  7. S

Ryzen 5 5600 + RTX 3080Tİ Performansı

Merhaba dostlar Ryzen 5 5600 4.7 GHZ + Rtx 3080ti sistem kullanmaktayım Spiderman Miles Morales oyunu dışında herhangi bir darboğaz yaşamadım Battlefield 2042'de ise ucu ucuna besliyor ekran kartını sizce 5800X almalımıyım ilerde sorun çıkarırmı yoksa 5600 dan devammı etmeliyim dostlar ?
  8. S

İdarelik kart önerisi

Dostlar RTX 3080 ni satıp marta kadar idare edecek idarelik ekran kartı arıyorum ucuza ekran kartı öneririmisiniz.
  9. S

RTX 3080 Ekran Kartını Satıp PS5 Almak Mantıklımı

Merhaba dostlar gördüğüm kadarıyla PS5 piyasasında hareketlilik çok fazlayken ekran kartı piyasasında büyütülecek bir şekilde hareketlilik yok gibi (2. El fiyat anlamında söyledim) sizce RTX 3080 ni satıp PS5 almak mantıklımı? Şubat veya Mart gibi tekrardan ekran kartı alacağım ?
  10. S

Ekran Kartı Backplate Çizik

Merhaba geçen sene Msi Gaming Z Trio RTX 3080 aldım üstüne figür koyduğumdan dolayı üstünde çizikler oluştuğu farkettim ve şimdi çok gözüme takılmaya başladı bu backplateki çiziklerini nasıl giderebilirim dostlar önerebileceğiniz bir şey varmı?
Geri