Arama sonuçları: *

1. E

Aoc agon 27" ag275qxn/eu 165hz qhd va renk vs ayarlama

Bu monitör ile bana renk ayarı parlaklık kontrast vs ayarı önerecek var mı ? sürekli renk bi garip geliyor sarımsı geliyor çözemedim nedense ayarlayan varsa bana ayarlarını atabilir mi?
  2. E

Yardım eder misiniz? Kablolama

İlk defa masaüstü kabloluyorumda görseldeki kablo yanlış anlamadıysam fanlardan gelen kablo bunu fan slotuna nasıl takarım yani uyar mı takması bayağı garip ikiside erkek gibi geldi bana ama şu delikler kafamı karıştırdı
  3. E

Max 22000 2k ekran şçin ekran kartı

2k oyun oynamak için belirttiğim bütçede ekran kartı arıyorum ekran kartında ne kadar uyguna alırsam o kadar iyi olur benim için 1.9060xt 16gb(8 yetmez heralde) 2.5060ti 16 3.7000 serisi ekran kartları Veya başka öneriniz varsa onuda alabilirim 22k max bütçe benim için 20500 ler çok daha iyi olur.
  4. E

Beni Kurtarın lütfen

Arkadaşlar bu youtube un shortuz bir modu yok mu.Cidden hayatımızı mahvediyor bu kaydırma işleri aynısını insta icinde sorayım lütfen yardım edin.
  5. E

Steam Hediye Yollana

Arkadaşlar yaklaşık 95 dolarlık bir bakiyem var şuanda 3850 civarlarında yapıyor Ben para çevirme sitelerine paramı yedirmek yerine size uyguna hediye oyun veya skin cs alıp gönderebilirim diye düşündüm benim için aynı paraya tekabül edecek aşağı yukarı size uyguna gelecek.aşırı öldürmeden...
  6. E

Çözüldü✓ Monitör Önerisi alabilir miyim

Arkadaşlar merhaba normalde önceden sormuştum bir arkadaş bana Dell Dell G2724D 27" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü Önermişti ama bu monitörün panelinin değiştiği ve şuanda pek iyi olmadığını ögrendim. Ben şu 3 modelden birini düşünüyorum 1. KTC 27" H27T22C 180Hz 1ms...
  7. E

Monitör Önerisi Sizce Ne Yapmalıyım

Merhabalar benim 3050ti 4gb vram 16gb ram i7 11. Nesil işlemcili laptopum var .ben monitör almak istiyorumda belki laptopu satıp sistem dizersem diye 2k monitör alayım diyiyorum ama ne zaman dizerim belirsiz uzun bir süre kullanabilirim yani bu laptopta sizce 1080p mi almalıyım yoksa 2k mı?Bide...
  8. E

pil performansı iyi laptop

Merhabalar bana pil performansı iyi günlük öyle sunu word vs kullanacağım bir laptop önerir misiniz.ilk tercihim windows bütçem 30k ya kadar yardımcı olursanız sevinirim. https://www.asus.com/tr/laptops/for-home/vivobook/vivobook-go-15-oled-e1504f/ bu cihaz nasıl bence yeterli gibi ama bi bakar...
  9. E

zıyolong m96 reset nasıl atılıyor

merhaba ben uyguna geldiği ve kablosuz seçeneğinden dolayı m96 aldım.tablete bağlıydı ve tableti resetledim. şuanda tableti resetlediğim için tableti görmüyor başka cihaz bağlanmasın diye gizli moda geçiyor bağlantı koparana kadar.acaba bunu resetlemenin bir yolu var mı ?bide acaba bataryanın...
  10. E

ASUS PRIME B450M-K II 4400MHz DDR4 SOKET AM4 D-Sub DVI-D HDMI M.2 mATX Anakart

Iyi günler ben bu anakart icin wofi kartı arıyorum arastirdigim kadariyla kendi icerisinde yok yanlış anlamadıysam.bluetooth ve wifi icin memnun oldugunuz bir kart var mı
  11. E

Bu cihazın psusu nasıl değistirebilir miyim kötüyse

https://www.itopya.com/kuark-carrera-amd-ryzen-5-5600-asus-geforce-rtx-4060-dual-oc-8gb-16gb-ddr4-500gb-m2-ssd-ge_h26671 psu genelde kotu diyiyorlar cok mu rezil yoksa idare edilir mi ne dersiniz
  12. E

Monitör Önerisi 4000-6000 arası

27 inc 1080p monitör almak istiyorum öneriniz var mı?
Geri